Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afwerkvloer aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afwerkvloer aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afwerkvloer aanbrengen

Afwerkvloer aanbrengen

Op korte termijn wil ik graag een afwerkvloer in een aanbouw laten storten. Het betreft een ruimte van 6 bij 5 meter. De vloer word ongeveer 4 cm dik.

Cementdekvloer aanbrengen

Op de nieuwe geïsoleerde begane grondvloer van 170 m2, gaan we op wapeningsnetten vloerverwarming knopen. Graag zouden we kort daarna een 10 cm dikke afwerkvloer laten aanbrengen. Het gaat dus alleen om het aanbrengen van de cementdekvloer.

Zandcementvloer als woonvloer aanbrengen

Voor onze woning + aanbouw (rond de 70 m2) willen wij graag een zandcement vloer laten storten en deze moet (optioneel) gevlinderd worden. We gaan deze vloer namelijk gebruiken als afwerkvloer. Isolatie en vloerverwarming zijn al aanwezig en deze zullen we zelf op korte termijn gaan plaatsen. We zullen zelf zorg dragen voor de coating van de vloer, of deze moet voordelig kunnen worden aangeboden.

Afwerkvloer aanbrengen

Graag willen wij onze zoldervloer laten egaliseren. Er ligt nu een grof gestorte betonvloer welke op verschillende plaatsen ongelijk is. Graag willen wij laten bekijken wat de mogelijkheden/kosten zijn om deze vloer weer recht te maken, zodat er bijvoorbeeld een laminaatvloer kan worden geplaatst. Oppervlakte is ongeveer 40 m2.

Schuimbeton en afwerkvloer aanbrengen

Graag zou ik uw offerte ontvangen voor het volgende. Ik wil de houten vloer in mijn woning graag laten vervangen door een geïsoleerde betonvloer, waar ik dan vloerverwarming in kan laten leggen. Het gaat om de woonkamer en hal van in totaal ongeveer 32 m², in de keuken ligt al een betonvloer. Er is een kruipruimte van 40 cm diep en hierin wil ik dan schuimbeton laten plaatsen en laten afdekken met een afdekvloer, een zandcementvloer of eventuele andere of betere optie. Bezoek aan huis is uiteraard mogelijk.

Aanbrengen van egaline op beton

Het aanbrengen van een egaline vloer over een estrichvloer (fermacel). Ik heb gelezen dat egaline beton als afwerkvloer kan worden gebruikt als daar een parketlak overheen is aangebracht. De bestemming is een appartement in een oude school. Het is een houten vloer waar overheen een vloer met verwarming en isolatie is aangebracht. Hij mag niet te zwaar worden vanwege de constructie. Dus graag zou ik willen weten wat het gewicht van 2 mm egaline p/m2 en ook wat de kosten zijn. Het gaat om 2 ruimtes, 1 x 50 m2 en 1 x 35 m2.

Egaline vloer aanbrengen

In ons hele appartement van 66 m2 in Amsterdam, dat medio november wordt opgeleverd, willen wij graag een egaline vloer laten aanleggen. De egaline is bedoeld als zichtvloer/afwerkvloer die we zelf zullen afwerken met watergedragen lak. We willen graag een lichtgrijze cementkleurige egaline, die ook na het lakken zijn kleur behoudt. We willen nadrukkelijk geen beton-look. Er zitten gebruikerssporen in de ondervloer met een aantal oneffenheden. We verwachten dan ook dat er een dikkere laag gestort moet worden. Graag willen we dit vrijdag 27 oktober aan u laten zien. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto om de hoek kwijt.

Vloer in betonlook of beton ciré aanbrengen

Wij hebben een nieuw huis gekocht en zitten te twijfelen over welke vloer ons het beste past. Nou is mijn vraag wat is het verschil tussen een betonlook vloer of een beton cire. En wat zijn de kostenverschillen plus kwaliteit. In ons huis komt een hele nieuwe afwerkvloer met vloerverwarming. Het is plus minus 70 m2.

SIKA comfortvloer leggen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwe woning gebouwd en die zal naar verwachting in maart 2018 worden opgeleverd. Wij willen graag informatie ontvangen over het aanbrengen van een SIKA comfortvloer. Het gaat om een oppervlakte van 60 m² en mogelijk 180 m², wanneer we besluiten om dit in het hele huis toe te passen. De afwerkvloer is een cementdekvloer. Graag informatie over wat het kost om zo´n vloer door uw bedrijf aan te laten leggen. Daarnaast willen we graag weten wat het kost om een Marmoleum Walton vloer te laten leggen, voor dezelfde 60 m² of 180 m².

Egaline aanbrengen op vloer

Het laten leggen van egaline vloer als afwerkvloer voor ongeveer 90 m2. Wat zijn de totale kosten? Van egaliseren als de coating erop?

Partners

Partners van Casius