Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Afdek vloer terras? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: afdek vloer terras. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: afdek vloer terras

Afdek vloer terras

Ons huis t is opgeleverd met een terras met een ruwe beton laag (dat niet afwatert) en moet nog afgewerkt worden. Ik vroeg mij af wat het zou kosten om op ons terras van ongeveer 5 x 3.5 m onder afschot een afdek vloer te leggen? Ook onze 3 buurten zijn geïnteresseerd, dus zou u ook wat kunnen inschatten om 4 van deze terrassen gelijk te kunnen trekken? Alvast bedankt voor uw informatie.

Laminaat verwijderen, afvoeren en nieuw leggen

Wegens waterschade moet de vloer in de gang, hal en kast vernieuwd worden. Ik heb reeds een offerte van Gamma voor het soort vloer wat er moet gaan komen. Graag ontvang ik van u een offerte voor het verwijderen van de oude vloer, het inmeten en leggen van de nieuwe vloer inclusief plinten en afdek latjes en overloopdorpels enz. En het afvoeren van de oude vloer. Deze offerte moet ik dan eerst bij mijn verzekering indienen voor goedkeuring. Gelieve niet te bellen omdat ik dat niet kan verstaan, ik heb graag per e-mail contact.

Geplaatse vloerverwarming afwerken

Geplaatse vloerverwarming afwerken voor particuliere woning (begane grond // gang, woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken en bergruimte) totaal 62 m2, een zand-cement afdek vloer 3 centimeter dik voor vloerverwarming die al ligt op een krimpnet

Laminaat leggen inclusief ondervloer en plintjes

Ik zou graag willen weten wat het mij kost om ongeveer 30 vierkante meter laminaat met ondervloer en afdek plintjes (plak) te leggen. We schaffen de materialen zelf aan. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden, het kan zo worden gelegd.

Afdekvloer storten in badkamer 6 m2

We hebben een casco badkamer van 6 m2. Hier moet een speciale afdek vloer in gestort worden voor de badkamer kan worden ingericht. Er zit geen vloerverwarming in de vloer. De leidingen moeten wel naar de goede plaatsen verwerkt worden. De leidingen komen wel op 1 punt de badkamer binnen. Opleverdatum eind juni.

In een lege huiskamer en gang moet een ...

In een lege huiskamer en gang moet een kurken vloer komen op een betonnen vloer, die geëgaliseerd zal worden. Het is een haast vierkante huiskamer met een open keuken. Ik de keuken zou ik liefst een ander type vloerbedekking hebben, bijv. zeil. Ik ben nl. bang dat kurk te veel slijt in de keuken. Er moet dan een afdek/aansluitplint komen tussen kurk en zeil. Ik wil een onderhoudsvrije vloer, voor zover mogelijk. Tevens moeten er plinten geplaatst worden. Ik wil evt. zelf voor een 'tweede man/ hulpje' zorgen.