Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Advies en vinylvloer of pvc laminaat leggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: advies en vinylvloer of pvc laminaat leggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: advies en vinylvloer of pvc laminaat leggen

Advies en vinylvloer of pvc laminaat leggen

Ik wil in een steenfabriek in een ruimte van 5x5m2 een nieuwe vloer laten leggen. Op advies van de vakman maak ik de keuze of dit pvc laminaat of vinyl moet worden. Graag dus eerst even kijken naar de situatie. Daarnaast wil ik een aparte offerte voor hetzelfde verzoek maar dan voor de kantine, deze is circa 9x4m2. Afhankijk van de kosten verzorgt de vakman ook de vloer. Werktijden om de vloer te leggen kunnen alleen doordeweeks overdag tussen 07.00-16.00 uur.

Vinylvloer leggen in een caravan

We willen in de caravan in Renesse een vinylvloer laten leggen. Oppervlakte ongeveer 42 m2. Ondervloer hardboard. Vooraf willen we vooraf eerst advies of de vloer die we uitgezocht hebben geschikt is. We hebben 1 pakket stroken liggen, die halen we er zelf uit. Liefst reactie per email.

Vinyl- of PVC-vloer laten leggen

In de huiskamer wil ik het laminaat laten verwijderen en een nieuwe vloer laten leggen. Oppervlakte is 36 vierkante meter. Ik heb bij Praxis een vinylvloer gezien en vraag mij af of pvc hetzelfde is. Ook zal er een ondervloer in moeten maar in hoeverre die er momenteel nog ligt bruikbaar is weet ik niet. Graag advies over een nieuwe vloer en een prijsindicatie voor het leggen ervan. De nieuwe vloer ga ik dan zelf aanschaffen.

Laminiaat leggen

Ik wil 250 m2 laminaat laten leggen. Ik ben niet zeker of huidige vinylvloer als ondervloer geschikt is en wil graag hierover advies van een vakman.