Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Advies leveren en leggen van parket of bamboevloer? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerleggers / parketteurs uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één vloerlegger / parketteur of meerdere vloerleggers / parketteurs bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerlegger / parketteur een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: advies leveren en leggen van parket of bamboevloer. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze vloerleggers / parketteurs u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerlegger / parketteur!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerleggers / parketteurs in uw regio.

Voor een vloerlegger / parketteur, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: advies leveren en leggen van parket of bamboevloer

Advies, leveren en leggen van parket of bamboevloer

In ons gerenoveerde huis willen we in de slaapkamers en overloop graag parket of bamboe. Het oppervlakte totaal is 65 m2. Wij zoeken naar voordelige oplossing. Betreft leveren en leggen, inclusief ondervloer. Het moet zoveel mogelijk noestenvrij zijn. Ik laat mij graag adviseren over eventuele alternatieven.

Kurkvloeren leveren en plaatsen

Ik wil in totaal 73 m² kurkvloer laten leggen in meerdere ruimtes. Het gaat om 36 m² in een ruimte waar oude tegels liggen met diepe voegen. Verder gaat het om ruimtes van 20, 15 en 4 m² waar marmoleum ligt op een matig geëgaliseerde ondergrond. Het marmoleum moet worden verwijderd. Ik laat de klus hier graag beoordelen en ontvang daarna dan uw advies en een prijsopgave. Daarin wil ik ook een aanbieding voor de levering van de materialen.

Vloeren leveren en leggen

Ik ben op zoek naar een redelijk goedkope vloer (laminaat of vynil). Mijn voorkeur gaat uit naar de kleur midden eiken. Het betreft nieuwbouw. Oppervlakte ongeveer 90 m2 (woonkamer, halletje en slaapkamer beneden). Twee slaapkamers en kleine overloop boven. Ik ben zelf niet in de gelegenheid te komen kijken in uw showroom. Kunt U mij van advies dienen ? En eventueel een offerte geven; Totaalprijs materiaal (vloeren en plinten, eventueel ondervloer) inclusief leggen en bezorgen.

Laminaat Xtra Breed wit geolied eiken leveren en leggen

Ik wil graag circa 50 m2 "Laminaat Xtra Breed wit geolied eiken" laten leveren vanuit Gamma Zwijndrecht en laten leggen door een vakman. Dit betreft kliklaminaat. Ook wil ik het bestaande laminaat wat er nu ligt laten verwijderen en afvoeren. De "zilveren" folie ondervloer uit 2009 kan blijven liggen? Graag advies daarover. Het betreft de gehele begane grond van een eengezinswoning uit 1988 (betonnen vloer) en omvat woonkamer (incl. Kast onder trap), open keuken en hal. Tevens maximaal 30 meter aan hoge plinten monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Egaliseren van een betonvloer en lijmen van PVC laminaat

Ik wil de betonnen vloer van 43 m² in mijn woonkamer laten egaliseren en er daarna PVC plaklaminaat laten leggen dat ik zal aanschaffen bij Gamma. De woonkamer heeft een L-vorm. Ik wil graag een prijsopgave voor het aanbrengen van het laminaat in rechte lijn maar ook voor het leggen in visgraat model met een bies er langs. Ik zorg zelf voor het laminaat, alle overige materialen zijn te leveren door de vakman. Ik wil ook advies over de hoeveelheid laminaat die ik extra moet kopen als er in visgraatmodel wordt gelegd. Ik ontvang graag uw gespecificeerde offerte.

Parketvloer opschuren en afwerken

Graag wil ik een offerte op laten maken voor het schuren en afwerken van onze parketvloer. Ook willen we plinten laten leveren en monteren. Het gaat om een gelakte parketvloer van ongeveer 47 m² zonder V-groef die nog niet eerder geschuurd is. We laten de vloer hier graag even beoordelen en ontvangen daarna uw advies over de afwerking. We hebben goede berichten gehoord over Skylt lak en hebben daar interesse in. We ontvangen graag uw totale offerte zonder kosten achteraf.

Laminaat verwijderen en nieuw leggen met plinten

Wij willen op de boven verdieping, 3 slaapkamers en de zolder laminaat laten verwijderen en nieuw laminaat leveren en leggen. Totaal 44 m2. Er staat een vrij grote kleding kast en een waterbed van 1,80 m. breed en 2,20 m. lang. De kast kan wellicht verplaatst worden maar het waterbed niet. Graag advies over de beste aanpak. Telefonisch zijn wij niet altijd bereikbaar maar als u een bericht achterlaat bellen we terug. Contact per mail kan natuurlijk ook.

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leggen van een laminaatvloer en plinten. Graag ook advies over de te bestellen hoeveelheid laminaat en andere materialen. Misschien kunt u het ook leveren of ophalen bij de bouwmarkt. Het gaat om ongeveer 19 m².

Gebruikte laminaatvloer opnieuw leggen

Ik heb een gebruikte kliklaminaat vloer gekocht welke gelegd moet worden in mijn appartement. (2 hoog). Het gaat om de gang, huiskamer en keuken van in totaal ongeveer 30 vierkante meter. De huidige ondergrond is beton en graag advies of een ondervloer noodzakelijk is. De plakplinten heb ik nog niet en deze zou u mogen leveren. Graag ontvang ik een offerte.

Hoge plinten aanbrengen

Wil graag weten wat de prijs is van hoge plinten. Gehele benedenverdieping. Lengte 6.54 breed en 9 meter lengte. Aantal meters plinten moet gemeten worden. Misschien even komen kijken voor prijsopgave en dan advies welke plinten ik kan kopen. Op de vaste plinten heb ik nu hoge plinten zitten, die wil ik verwijderen. Ik heb bij Karwei holle hoge plinten gezien die over schoteltjes geschoven kunnen worden. Kunt u die ook leveren of heeft u een alternatief?