Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zwanenburg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Zwanenburg heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Zwanenburg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zwanenburg of directe omgeving.

140 klanten uit Zwanenburg bevelen een bij Casius in Zwanenburg aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zwanenburg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer schilderen, betonvloer storten, cementdekvloer smeren, sleuven van vloerverwarming egaliseren en PVC leggen, vloer infrezen voor vloerverwarming, verzakte houten vloer bekijken en repareren, graag betonvloer in stal storten, betonvloer voor schuur, laminaat laten leggen, mozaiekvloer in beton gegoten laten verwijderen en afvoeren, granito vloer leggen, parketvloer leggen op overloop, gietvloer laten leggen, laminaat vervangen, vezelvloer en cementdekvloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Zwanenburg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zwanenburg:

Stenen vloer leggen met vloerverwarming

Ik wil graag een stenen vloer laten leggen inclusief vloerverwarming. De oppervlakte is ongeveer 40 vierkante meter.

Broodjesvloer aanleggen

Ik wil mijn houten vloer vervangen omdat deze in een slechte staat is. Daar wil ik een broodjesvloer voor in de plaats met vloerverwarming. De benedenverdieping is 55 m2.

Granito vloer leggen

Wij hebben een oude pastorie gekocht, welke momenteel verbouwd wordt. In de hal & toilet (samen 15 m²) willen wij graag een granito vloer laten leggen. Wij hebben hiervoor van de aannemer een offerte ontvangen die naar ons idee veel te hoog is en zodoende dat wij verder aan het kijken zijn. Er hoeven geen plinten bij.

Betonvloer slopen en nieuwe vloer aanbrengen

Wij hebben een geschakelde woning gekocht uit bouwjaar 1973 en krijgen daarvan op 15 augustus de sleutel. In de woning ligt een Kwaaitaalvloer met betonrot en wij willen die er graag direct na de overdracht uit laten slopen. Het gaat om een vloer van ongeveer 75 m² en circa 20 cm dik. Onder de vloer lopen diverse leidingen. Wij willen graag een offerte ontvangen van bedrijven die vanaf week 34 tijd hebben voor deze klus. Helemaal fijn zou zijn, als u de nieuwe vloer daarna ook kunt opbouwen. Bedrijven die dit gecombineerd kunnen doen hebben onze voorkeur.

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen, het betreft een woning van 33 m2. Het laminaat, plinten en ondervloer heb ik allemaal in mijn bezit.

Parketvloer schuren en in andere kleur lakken

Vanaf september wil ik mijn parket vloer van 25 m2, laten schuren en in een andere kleur laten lakken. Graag wil ik weten wat dit gaat kosten.

Laminaat en ondervloer leggen op benedenverdieping

50 m2 laminaat vloer leggen, incl ondervloer. Gehele benedenverdieping.

Vinylvloer in de woonkamer laten leggen

Vinylvloer leggen in woonkamer van 40 m2. We schaffen zelf het vinyl (klik of zelfklevend) bij Praxis aan en willen het graag laten leggen door de klusservice.

Laminaat leggen in de keuken en hal

Laminaat voor in de keuken en hal. Ongeveer 15m2 incl plinten. Laminaat en plinten zijn al aangeschaft. Hal en keuken zijn vrij.

Betonvloer in schuur storten

Betonvloer in schuur storten. Afmeting 10m2.

Laminaatvloer leggen

Het gaat om een woning op de begane grond (gelijkvloers). Wij willen graag laminaat gelegd hebben in alle ruimtes: dus huiskamer, 1 slaapkamer, 1 keuken en de kleine berging. Wij moeten nog een keuze maken tussen gewoon laminaat of marmer laminaat. Het gaat alleen om het leggen, wij schaffen zelf laminaat aan. Graag in overleg welk laminaat het beste is. Ook weten we niet wat het oppervlakte is.

Er is lekkage geweest op de houten vloer ...

Er is lekkage geweest op de houten vloer (met kunststof toplaag) die er nu ligt. We willen deze vloer laten vervangen door een nieuwe of laten herstellen als dat mooi kan.

Laminaatvloer en geluidsdempendfolie ...

Laminaatvloer en geluidsdempendfolie leggen, oppervlakte is onegeer 55m2. Laminaat is al besteld!