Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor tegelvloer laten leggen:

Tegelvloer laten leggen

ik wil graag in een winkel een tegelvloer laten leggen van 120m2 Leveren en leggen. Tegels bvk lange stroken (houtachtige uitstraling), moet echt heel sterk zijn vanwege schoonmaakmachines
Onze klant uit Zandvoort (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tegelvloer laten leggen uit heel Nederland:

Keramische tegelvloer leggen (57 m2) en vloerverwarming infrezen

Het betreft circa 57 m2. vloer op de begane grond. Infrezen van vloerverwarming en daarna keramische tegels van 60 x 60 of 80 x 80 cm. leggen. Deze moeten nog aangeschaft worden.

Tegelvloer leggen in de hal

Ik zoek een tegelzetter die mijn vloer in de hal kan voorzien van tegels en kitwerk. Het gaat om 4.83 m2. De tegels zijn aanwezig.

Tegelvloer leggen in de woonkamer, open keuken en gang

We willen graag onze vloer betegeld hebben. We hebben vloerverwarming en wonen in een nieuwbouwhuis. De vloer is ongeveer 35 m2 (geschat). Er ligt nu laminaat, dit verwijderen we zelf.

Tegelvloer leggen in nieuwbouw woning

Er moet een vloer gelegd worden van tegels in een nieuwbouw woning in de vloer zit vloerverwarming, gaat om ruimte ; gehele hal excl toilet, berging + voorruimte berging en keuken ; totaal = +/- 50 m2 Tegels : 80x80x1 cm marmerlook Plinten : hout , wit oplevering woning : +/- november-2020 , in deze periode graag vloer leggen

Tegelvloer aanleggen

Ik wil in de woonkamer en hal een tegelvloer laten leggen. Oppervlakte ca. 50 m2. Het formaat van de tegels is 20 x 100. Ondervloer is een cement afdekvloer.

Laminaat leggen

de werkzaamheden moeten verricht worden op de 1 e etage totale oppervlakte is 55 m2 plus 10 procent snijafval wordt dus 60 m2 Welke zaken moeten gebeuren? Enkel plaatsing (aankoop al gedaan) Ligt nu plavuizen, daarover willen we laminaat Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m² Wat is de huidige ondergrond? Bestaande tegelvloer In welk type gebouw moeten de werken uitgevoerd worden? Gebouw in gebruik / afgewerkte ruimtes

Tegelvloer leggen met een vloerverwarming

Verwijderen van bestaande tegelvloer begane grond. Tegels van 40x40. Oppervlakte van ongeveer 55 m2. Wanneer mogelijk behouden van bestaande vloerverwarming, anders vervangen. In dit geval ook pomp en verdeler vervang. Dichtsmeren en egaliseren van de vloer. Plaatsen nieuwe vloer, keramische houtlook tegels. Levering in overleg. Twee radiatoren verwijderen. Eventueel vervangen toilet, resevoir, fontein en wandtegels toiletruimte. Eventueel vervangen toilet, resevoir, badkuip en wandtegels badkamer.

Grindvloer vrijblijvende offerte

Ik wil graag mijn vloer vervangen. Er ligt nu een tegelvloer, deze kan gewoon blijven liggen. Graag een grindvloer van 3,5 m2 over de tegelvloer heen leggen. Graag inclusief hechtmiddel vooraf neem ik aan en een gecoate grindvloer. Het is voor in onze hal/entree op de begane grond.

Spaanplaat ondervloer verwijderen

Er ligt een eiken planken voor in een L-vormige woonkamer/eetkamer. Totale oppervlakte 61m2. De eiken planken liggen op een spaanplaat ondervloer. Eiken planken kan ik zelf verwijderen. Het gaat om de spaanplaat ondervloer. Deze ligt verlijmd op de cementdekvloer. De spaanplaat dient verwijderd te worden zodat ik vloerverwarming kan infrezen en een nieuwe houten vloer kan leggen. Additioneel - en apart opgenomen in de offerte - In een hal ligt een tegelvloer 14m2 (waarschijnlijk verlijmd) van natuursteen 50x50. Deze dient ook verwijderd te worden en dekvloer dient vlak afgeleverd te worden.

Tegelvloer leggen

Ik wil graag de vloer van keuken woonkamer, hal betegelen plus minus 50 m2. Het betreft allemaal de begane grond. Er ligt nu laminaat en in de keuken oude tegels. Waarschijnlijk moet dat er eerst uit worden gehaald. Graag zou ik ook advies willen krijgen over welke tegels we zouden kunnen aanschaffen.

Partners

Partners van Casius