Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zandvoort te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Zandvoort heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Zandvoort u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zandvoort of directe omgeving.

216 klanten uit Zandvoort bevelen een bij Casius in Zandvoort aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zandvoort bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, vBI ps renovatievloer aanbrengen, woonkamer, hal en keuken betegelen, betonnen vloer, begane grond hout en tegel vloer leggen, dekvloer begane grond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Zandvoort staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zandvoort:

Tegelvloer laten leggen

ik wil graag in een winkel een tegelvloer laten leggen van 120m2 Leveren en leggen. Tegels bvk lange stroken (houtachtige uitstraling), moet echt heel sterk zijn vanwege schoonmaakmachines

Laminaat opnieuw leggen + ondervloer en plinten

Ik heb waterschade gehad in huis en wil een vrijblijvende offerte voor een nieuwe laminaatvloer en ondervloer (gemiddelde prijs). Ik heb nu groene platen als ondervloer, deze zijn verrot. Het betreft 50 m2 in huis inclusief leggen. Plus 30 meter witte mdf plint van 8 cm hoog.

Vloer egalisatie

We willen graag de vloer van appartement egaliseren laten ivm leggen laminaatvloer. De vloer is 110 m2.

Laminaat slaapkamer leveren en leggen

Op de zolderkamer moet opnieuw laminaat worden gelegd. Behalve het leggen en de aankoop laminaat moet dan ook het bed vd kamer uit elkaar en weer in elkaar gezet worden. De kamer heeft een oppervlakte van ca 10-12 m2. Hoeveel zou dit kosten?

Waterschade aan laminaat

Nieuw laminaat met ondervloer voor woonkamer en hal. Totale oppervlakte in m² bedraagt 33,45. Ik haal zelf de huidige vloer weg zodat er alleen beton is. Ik wil in de offerte alles terugzien, werkzaamheden en materiaal.

Vloer-advies plus eventueel laminaat leggen

Quick Step laminaat met SoudnBase ondervloer (uit 2003) geeft nog steeds teveel (loop)geluidsoverlast. Advies en eventueel uitvoeren van een oplossing.

Laminaatvloer laten verwijderen en nieuwe leggen

na een leiding breuk zoek ik een offerte voor t verwijderen en opnieuw leggen van laminaat 5x4 meter

Laminaatvloer laten verwijderen en nieuwe leggen

Ik wil na een gesprongen leiding graag een offerte voor laminaat verwijderen en laten plaatsen van nieuwe ongeveer 20m2

Houten vloer vervangen door broodjesvloer

Wij hebben een houten ondervloer die we willen vervangen door een broodjesvloer met vloerverwarming. Er is reeds een aangebouwd deel welke wel al van een betonnen vloer is voorzien. De resterende vloer willen wij dus ook van beton maken en dan de gehele vloer (nieuw en oud) voorzien van vloerverwarming. Het gaat om 25-30 m2 (3,6m*7m) nieuwe vloer en 40-45 m2 voor de vloerverwarming. Zie bijgevoegde tekening de situatie. Het gearceerde deel is uitgebouwd en dus al voorzien van een betonnen vloer. Graag ontvangen wij een schatting van de benodigde tijd en kosten.

Onderhoud plegen aan parket

Ik wil mijn parket in de woonkamer van 36 vierkante meter laten onderhouden. De vloer moet opnieuw in de was/olie. Niet helemaal opnieuw schuren. Even langskomen om te kijken of dit mogelijk is alstublieft.

Badkamervloer aanbrengen

Wij willen graag een badkamervloer laten aanbrengen van 7.25 m2 op een houten vloer. Tevens komt er een inloopdouche in met een drain.

Granito-vloer leggen in een kleine badkamer

In een vakantie-appartement hebben wij een badkamer van 1 x 2 meter met een granito-vloer. We hebben het toilet vanuit de badkamer verplaatst naar een ruimte ernaast. Nu willen we de vloer laten herstellen en er een nieuwe granito-vloer overheen laten plaatsen. De wandtegels worden ook vervangen. Graag ontvangen wij uw offerte voor het vernieuwen van de vloer.

Laminaat leggen op bovenverdieping

Ik wil van de verdiepingen in mijn woning bestaande uit 3 kamers en gang laminaat laten plaatsen. Nieuwbouw, gering schuine muren. Rechte rechthoekige kamers. De eerste verdieping bestaat ook uit een gang en 2 kamers. Totaal kleine 75 m2. Het laminaat en de ondervloer en plinten halen wij aanstaande zaterdag op.

Laminaat met opstaande plinten leggen

In een appartement van rond de 66 m2 wil ik graag laminaat en opstaande plinten leggen. Het is een standaard appartement met geen gekke maten.

Laminaat laten leggen in appartement

Ik wil graag 100 m2 laminaat, ondervloer en plinten laten leggen op 10 september in een appartement in Zandvoort. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden.

Krakende eikenhoutenvloer verhelpen

Het betreft een offerte aanvraag om een krakende vloer te verhelpen. Het betreft een eikenhoutenvloer die gelegd is op een parket vloer. Bij de overgang naar de convectorput en de schuifpui kraakt de vloer. Dit wil ik graag laten verhelpen.

Marmerstone vloer aanbrengen

Wij hebben een woning gekocht, waar nu een laminaatvloer in de woonkamer/keuken ligt van ongeveer 45 m² minus de afmeting van het L-vormige keukenblok. Wij willen die vloer verwijderen en daar een vloer laten leggen van Marmerstone in een zandkleur. Wij wonen in Duitsland en hebben hier ook een dergelijke vloer, die wij erg mooi vinden. Wij ontvangen graag een offerte voor de levering en het leggen en verzegelen. Er hoeven geen plinten geplaatst te worden. Er is vanaf 9 juli iemand aanwezig en dan kan de ruimte even bekeken worden. We willen het werk graag in de loop van september laten verzorgen. Er staan foto's en plattegronden van de woning op Funda.

Garagevloer egaliseren

Op zeer korte termijn. 20 m2.

Laminaat, ondervloer en plinten laten plaatsen

Ik wil laminaat, een ondervloer en plinten laten plaatsen door jullie klusteam. Mijn huis is ongeveer 30 m2. Ik wil weten wat het me gaat kosten.

Egaliseren oude betonvloer

35 m2 huiskamer oud huis, waar een verloop van 2 a 3 centimeter zit in de oude betonvloer. Deze moet glad gemaakt worden voor het nieuwe laminaat. Hier is spoed bij omdat er gewoond moet worden binnen 2 - 4 weken.

Laminaat laten leggen in een slaapkamer

Ik wil graag een indicatie voor het leggen van 9 m2 laminaat in een slaapkamer. Er is al een ondervloer aanwezig, er hoeven geen plinten geplaatst te worden.

Vloerplinten plaatsen

Er dienen plinten te worden aangebracht in ons appartement. De totale oppervlakte van het appartement is 90 m2. We hebben een woonkamer, keuken, hal en twee slaapkamers. Een deel in de woonkamer moet een platte plint geplaatst worden, bij de doorgang naar het terras. Het gaat om het plint model "rond hoogglans wit 75 x 14 mm, 240 cm". Een holle plint. De wanden zijn deels beton en deels gips. Wat kost het om de plinten te laten monteren?

Vloer schuren en lakken

35 m2 eikenhouten vloer schuren en 3x lakken

Laminaat en ondervloer laten leggen

Ik wil graag een laminaatvloer en een ondervloer laten leggen op een kale betonnen vloer. Het gaat om circa 66 m2 in 3 aansluitende ruimtes.

Laminaatvloer laten leggen

Laminaat leggen 35 m².