Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor visgraat laminaat leggen:

Visgraat laminaat leggen

Ik wil graag visgraat laminaat laten leggen in mijn appartement van 45 m2. Het betreft een woonkamer een gang en twee slaapkamers waarbij het laminaat moet worden door gelegd. Graag wil ik weten wat het gaat kosten om deze visgraat laminaat van het merk VT wonen model Rafter bij de Karwei gaat kosten.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor visgraat laminaat leggen uit heel Nederland:

Visgraat laminaat leggen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor een laminaat visgraat vloer. Het gaat om een nieuwbouw appartement en het is ongeveer 72 m2 wat er gelegd moet worden. Het betreft een woonkamer, slaapkamer, gang en bijkamer. Er is tevens vloerverwarming aanwezig.

Leggen visgraat laminaat

Wij zijn benieuwd naar de kosten van het leggen van 60 m2 ondervloer en laminaat in visgraat motief. Het laminaat is al aangeschaft.

Visgraat laminaat leggen

Voor onze nog op te leveren woning in Zwolle (medio juni) zijn wij opzoek naar iemand die onze visgraat laminaatvloer wilt leggen inclusief hoge plint. Wij hebben reeds 40m2 vloer en ondervloer besteld, met de daarbij horende hoge plint. In de bijlage treft u 2 afbeeldingen, 1 van het laminaat en de ander van de plattegrond van de benedenverdieping. Graag ontvangen wij een offerte met een fixed price. M.a.w. een totaalprijs voor de totale klus. Tevens horen wij graag van een expert of de bestelde 40m2 voldoende is om de volledige benedenverdieping te leggen i.v.m. een hoger snijverlies.

Visgraat pvc vloer leggen

Ik wil een visgraat pvc vloer laten leggen. Oppervlakte is ongeveer 42 m2. Ik weet niet of er geëgaliseerd moet worden. Nu ligt er goedkoop laminaat op een betonnen vloer. Graag aparte prijsopgave voor plakken en voor egaliseren. Is in appartement, begane grond. Tijdstip: januari-februari.

Visgraat laminaat aanleggen

Rond de 4e week in 2019 moet er 70 m2 visgraat laminaat gelegd worden in onze flat in Vlaardingen. Het betreft ook het leggen van de ondervloer, plakplinten en hoge plinten. Aan de lange muur in de woonkamer (9,85 meter) hoeft geen plint aangebracht te worden. Zie bijgevoegde tekening. Het gaat om Berry Alloc Chateau visgraat laminaat. Het betreft A en B planken (linker en rechter planken).

Houten vloer leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van een houten vloer in Nijmegen. Het gaat om ca. 85 vierkante meter. Visgraat of lammelparket. Tevens hoor ik graag wat het leggen van laminaat kost.

Laminaat leggen

Ik ga verhuizen en wil in mijn nieuwe woning graag 65 m² laminaat laten leggen. Ik heb hiervoor laminaat gekocht, Hongaars visgraat van het merk Decomode Albugeira van 8 mm. De periode dat het gelegd moet worden is de eerste week van november. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Egaliseren van een betonvloer en lijmen van PVC laminaat

Ik wil de betonnen vloer van 43 m² in mijn woonkamer laten egaliseren en er daarna PVC plaklaminaat laten leggen dat ik zal aanschaffen bij Gamma. De woonkamer heeft een L-vorm. Ik wil graag een prijsopgave voor het aanbrengen van het laminaat in rechte lijn maar ook voor het leggen in visgraat model met een bies er langs. Ik zorg zelf voor het laminaat, alle overige materialen zijn te leveren door de vakman. Ik wil ook advies over de hoeveelheid laminaat die ik extra moet kopen als er in visgraatmodel wordt gelegd. Ik ontvang graag uw gespecificeerde offerte.

Visgraat laminaat met donkere rand leggen

Ik wil graag plak-laminaat in visgraat motief zoals in de winkel staat getoond laten leggen. Er ligt nu een laminaat vloer die normaal is gelegd, kan deze blijven liggen? Het gaat om een ruimte van 45 m2.

PVC vloer leggen

Wij willen in het huis dat we aan het verbouwen zijn een PVC-vloer (FlexxFloors blond eiken 91.4 x 15.2 cm) laten leggen. Vloeroppervlak is circa 100 m2, de hele begane grond en dit willen we in visgraat motief laten doen. De oude tapijt vloer verwijderen we zelf, daarna moet gekeken worden of de vloer vlak genoeg is. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten. Ook zou ik graag 80 m2 laminaat laten leggen.

Partners

Partners van Casius