Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor badkamervloer storten op afschot:

Badkamervloer storten op afschot

Wij willen graag onze betonnen badkamervloer van ongeveer 7 m2 op afschot met drain laten storten. Deze vloer wordt betegeld.
Onze klant uit Zaandam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor badkamervloer storten op afschot uit heel Nederland:

Badkamervloer storten

Ik wilde graag mijn badkamervloer laten verhogen en afvoerpunten verplaatsen in de vloer. Daarnaast wil ik ook aantal leidingen verplaatsen in de badkamer. Het gaat hierbij om een nieuwbouw woning wat omtrent november 2018 opgeleverd zal worden en de badkamer wordt casco opgeleverd worden. Het gaat om 5,2 m2.

Badkamervloer storten

Ik zoek een partij voor het storten/aanbrengen van de badkamervloer. De afmeting zijn ongeveer 2,730 bij 1,830 meter. Het is een casco badkamer, het wapeningsstaal en leidingwerk zijn zichtbaar. Dit moet plaatsvinden op de eerste verdieping en is goed bereikbaar.

Renovatie badkamervloer

Plaatsen van zwaluwstaart + storten van beton. Dit mag op de eerste verdieping gedaan worden van een jaren '30 woning. Badkamer is circa 2.50 x 2.50 meter. Huidige situatie: houten balken.

Badkamervloer storten op afschot

Het betreft een casco badkamervloer circa 6 m2 in een nieuwbouwwoning, waarvan het douchegedeelte op afschot moet worden gebracht in verband met douchedrain. De vloer wordt betegeld.

Badkamervloer met drain storten en/of badkamer tegelen

Ik wil graag een badkamervloertje laten storten (inclusief drain en afschot), en eventueel als aparte klus de badkamer laten tegelen. Ik heb al leidingwerk laten aanleggen en heb een stukadoor om de muren uit te vlakken ter voorbereiding van het tegelwerk. Het gaat om een badkamer van 1,60 meter x 1,80 meter met alleen een douche en een wasbak. De oude granito + houten ondervloer is volledig verwijderd. De bedoeling is op de balken met zwaluwstaart een nieuw vloertje te storen. Ongeveer de helft van de ruimte is 'doucheruimte' en moet onder afschot naar een drain. De drain is vierkant en moet recht onder de douche. Afschot is dus niet uitsluitend richting één zijkant, maar naar het midden. Qua tegelwerk willen we op de vloer en op de wanden vierkante tegeltjes van 5 x 5 cm die op mozaïekmatjes van 30,5 x 30,5 geplakt zitten. Het idee is de muren eerst goed uit te vlakken ter voorbereiding, zodat er een minimale lijmlaag nodig is. Naast de muren en vloer willen we een werkblad maken wat betegeld moet worden. Afmonteren doen we zelf. De badkamer moet eind november af/bruikbaar zijn, dus we zoeken hulp op korte termijn. De werkplek is goed bereikbaar.

Granito op badkamervloer leggen

De tegelvloer in de badkamer zal ik zelf gaan verwijderen. Daarna dient de vakman een granito vloer te storten. De oppervlakte is 4.6 m2.

Badkamervloer slopen, vervangen en leidingwerk aanleggen

Ik heb een badkamervloer met twee lagen tegels en misschien cement die er helemaal uit moet. Het betreft een oud appartement met houten ondervloer. Ik heb lekkage doordat er geen kinband is geplaatst en continue verstoppingen doordat er 90 graden bochten in de afvoer van de douche zit. Deze moeten vervangen en 2 koperen leidingen moeten worden vervangen. Vervolgens moet er een vloer op, die klaar is om te worden betegeld (wat ik zelf kan doen verder). Het gaat dus om de vloer uitbreken, storten, afvoer vervangen en een nieuwe vloer erop storten om te kunnen tegelen. Betreft een badkamer oppervlakte van 194 x 174 cm. Als jullie alleen het sloopwerk doen, is ook goed. Het liefst zo snel mogelijk!

Vloer storten en afsmeren in badkamer

Voor de renovatie van onze badkamer zoeken we iemand die een betonvloer kan storten, en deze kan afsmeren met afschot voor een inloopdouche. Ook eventueel de badkamervloer kan tegelen. Dit is niet strikt noodzakelijk, maar is een optie. De tegels zelf heb ik al, dit zijn hexagon tegels (ong. 16 bij 12 cm). Rond 27 juli is het loodgieterswerk afgerond, daarna zou de vloer gedaan kunnen worden. Materiaal zouden wij kunnen verzorgen. Het gaat om ongeveer 7 m2. Het liefst nog voor 14 augustus, maar ik begrijp dat het druk is dus ik hoor graag wanneer u ruimte heeft.

Badkamervloer vernieuwen

Het laten storten van een betonvloer (12m2) met douchedrain, de ondervloer is nu van hout. Tegelen van de vloer en deels wand (4m2). Wij zorgen ervoor dat de vloer en de delen van de muur kaal zijn.

Betonvloer storten op een houten badkamervloer

Graag maak ik een afspraak of offerte voor het storten van een betonnen vloer op een houten vloer. Het gaat om een kamer van ongeveer. 6,25 m2. Er liggen flexibele leidingen in de kamer waardoor de vloer rond de 8 cm hoger gelegd moeten worden. De planken voor de vloer zijn er al uitgehaald en de zwaluwplaten zijn aangeschaft, nog niet bevestigd aan de houten bielzen.