Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zaandam of directe omgeving.

1143 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: het realiseren van een vloer op de begane grond, laminaat leggen plus ondervloer, siergrindvloer verwijderen en egaliseren, kwaaitaal vloer vernieuwen, dekvloer op vloerverwarming storten en afwerken, diverse vloeren leggen, laminaatvloer laten herstellen, rotte vloerbalken vervangen, pvc vissegraat vloer leggen in week van 5 augustus, laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen, zandcement voor vloerverwarming, schade na lekkage plafond, vloer egaliseren en tegels leggen, laminaat herstel na waterschade, zandcement dekvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zaandam:

Vloerbalken herstellen of vervangen in de kruipruimte

De fundering van ons nieuwe huis is goed, maar in 2 vloerbalken, de voorste en de derde vanaf voren gerekend, zit bruinrot, deze moeten vervangen worden. De woning is 6.45 meter lang en 6.56 meter breed. We krijgen op 26 april as. de sleutel van deze woning en de vloerbalken zouden als eerste vervangen moeten worden zodat we verder kunnen klussen.

Laminaat leggen keuken

Ik wil graag laminaat in mijn keuken. Totaal is het 10m2 afgewerkt met plinten recht toe recht aan.

Laminaat leggen

Ik ben op zoek naar iemand die laminaat voor mij kan leggen. 2 slaapkamer en een wasruimte. Het gaat in totaal om 30 m2. Graag wil ik de vloer afgewerkt hebben met plinten.

Leggen vloertegels Nikea 20x20

Leggen van vloertegels in wc en keuken. Keuken circa 8 m2 en wc circa 2 m2. Het gaat om de Nikea Vloertegels 20x20 cm. https://www.praxis.nl/verf-laminaat-decoratie/tegels/vloertegels/wand-en-vloertegel-nikea-20x20cm/5403633' Bij voorkeur leggen in 2e helft februari.

Laminaat vervangen

Ik wil 14 vierkante meter laminaat laten verwijderen, en 14 vierkante meter laminaat laten leggen, inclusief ondervloer en plinten. De ruimtes bevinden zich in de keuken en gang

Laminaat vervangen na lekkage

Door de een lekkage moet laminaat in mijn gang vervangen worden. De expert van de verzekering is langs geweest en heeft om een offerte gevraagd.

Marmeren vloertegels verwijderen en egaliseren

Het gaat om 45 m2 marmeren vloertegels van zo’n 18 mm dik. Ze zijn volledig gelijmd op een cement dekvloer met daarin vloerverwarming welke behouden moet blijven. De tegels zijn keihard en ik denk dat ze lastig te verwijderen zijn. Daarna willen we de vloer laten egaliseren. Graag alleen reageren als u kunt garanderen dat de vloerverwarming heel blijft.

Badkamervloer storten op afschot

Wij willen graag onze betonnen badkamervloer van ongeveer 7 m2 op afschot met drain laten storten. Deze vloer wordt betegeld.

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag een laminaatvloer laten leggen van ongeveer 40 m2. Geen ondervloer, wel ongeveer 25 meter hoge plinten monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Lamelparket leggen

Ik wil graag 57 m2 lamelparket laten leggen in mijn huis. Ook moet de ondervloer gelegd worden en moeten de plinten geplaatst worden. Ik weet niet hoe lang de plinten moeten zijn in totaal.

Grindvloer aanbrengen

Graag ontvang ik een indicatie voor het leggen van een grindvloer in een woning na funderingsherstel met een vloer van GYFLON anhydriede afgewerkt. De oppervlakte van de begane grond is 45 m2.

Houten vloer schuren en behandelen

Benedenverdieping (circa 56 m2) moet geheel geschuurd en behandeld worden. De vloer is redelijk donker (Robinia) en heeft een rode gloed. Wij willen hem graag lichter.

Vloer in de badkamer laten storten

In de badkamer dient er een vloer gestort te worden. De oppervlakte is 8 m2.

Vloer uitvlakken en egaliseren

Het betreft het uitvlakken en egaliseren van de begane grond van een kleine woning (6 bij 6.7 meter) waar alle muren zijn verwijderd waardoor nogal wat niveauverschillen en 'wonden' aanwezig zijn - bovendien is een deel granito - het overige is beton - ik hoop dat u dit kunt. Leefvloer moet een betonlook worden. Eventueel ook de bovenverdieping (6 x 5 m) egaliseren. Ook hier is de originele vloer betonvloer.

Laminaat leggen in de woonkamer en hal

De woning van mijn vader is gerenoveerd en hij kan daar nu weer gaan wonen. Omdat hij ernstig ziek is, willen wij als familie graag op heel korte termijn de woning voor hem in orde maken. We willen er in de woonkamer en hal ongeveer 35 m² laminaat laten leggen en eventueel ook de ondervloer. Ik hoor graag wie hier op korte termijn tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Laminaat herstellen na waterschade

Mijn laminaat heeft schade opgelopen door water uit de koelkast, de naden zijn omhoog gekomen. Ongeveer 1 1/2 a 2 m. van de muur. De verzekering vraagt om een gespecificeerde herstelofferte voor de schade aan de laminaatvloer. Na goedkeuring van de verzekering graag herstel van de vloer. Tevens is er schade aan een raam boven, er zitten 2 scheuren aan de buitenkant, ongeveer 1 x 1 m. Hopelijk kan dat herstel door hetzelfde bedrijf uitgevoerd worden.

Vloer primeren, egaliseren en Quickstep PVC leggen

Er is vanwege een verbouwing een nieuwe betonvloer gekomen (zandcement). Deze vloer moet nu met primer behandelt worden, daarna geëgaliseerd worden tot circa 3 mm. Daarna moet er een PVC vloer op komen van Quickstep Livyn Pulse 2,5 x 217 x 1515 mm 4V, Zandstorm Eiken bruin. De PVC vloer moet volledig verlijmd worden. De totale oppervlakte die behandelt moet worden en waar de vloer moet komen is 52,05 m2. Benieuwd naar jullie reactie/offertes.

Laminaat leggen in een woning

Ik wil graag laminaat in mijn moeders huis laten leggen. Het hele huis is 54 m², waarvan 14 m² in de slaapkamer en de rest in de woonkamer.

Laminaat leggen op bovenverdieping

Ik wil graag laminaat laten leggen op de boven verdieping, dit betreft ongeveer 30 m2. Het betreft 2 slaapkamers en 1 gang. Het dient doorlopend gelegd te worden, tevens rondom af werken met plinten. Exclusief leveren laminaat, ondervloer en plinten.

Nieuwe laminaat vloer en plinten leggen

Ik had al eerder een vraag gesteld over een offerte. Helaas heb ik meer laminaat nodig. Het gaat om een totale oppervlakte van 75 m2. Ik wil daarbij ook plinten 75 meter. Wat kost dat om te laten leggen? Ondervloer kan ik zelf wel doen.

Laminaat verwijderen en leggen

Het verwijderen van een niet-vastgelijmde (dus losse) laminaatvloer en opnieuw leggen van een nieuwe vloer. Inclusief ondervloer. Het betreft 45 m2. En 28 strekkende meter plint. Graag offerte.

Nieuwe laminaatvloer laten aanbrengen

Ik wil graag een nieuwe laminaat vloer laten leggen met plinten. Laminaat van 10 euro en voor 45 m2. Plinten voor 45 meter

Betonvloertje storten

Ik wilde graag een betonvloer laten storten in mijn badkamer in verband met de renovatie. De badkamer is 6 m2 het is de bedoeling dat er een inloopdouche komt in plaats van een bad. Er komt alleen een glazen scherm voor de douche die 90 bij 120 cm is.

Parket in een nieuw huis laten leggen

Wij zijn voor ons nieuwe huis in Zaandam op zoek naar een vakman die ons parket kan leggen. Vloer is reeds aangeschaft, rest in overleg. Daarvoor de volgende informatie: Begane grond > 52 m2 Multiplank Eiken 14 mm 150 x 750 mm visgraad verlijmd gelegd, doorlopend in gang en open keuken. 2 x onder deur door. Ondervloer zandcement met vloerverwarming en tegels met lichte structuur. Waarschijnlijk dan ook egaliseren inclusief noodzakelijke primers. Hoge plint plaatsen ongeveer 40 meter. 1e en 2e verdieping> 70 m2 Lamelplank Eiken 9 mm 150 x 750 mm recht zwevend gelegd doorlopend in gang en kamers, 5x onder deur door. Ondervloer beton, ook leggen geluid-demp-folie.

Leggen van kliklaminaat

Voor mijn ouders die een seniorenwoning gaan betrekken moet op één verdieping ongeveer 50 m2 kliklaminaat en ondervloer en plinten gemonteerd worden. De plinten zijn nog niet uitgezocht. De ondergrond is van beton. Met twee weken is de woning beschikbaar. Voor 1 oktober moet het laminaat gelegd worden.