Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Zaandam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Zaandam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Zaandam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Zaandam of directe omgeving.

1178 klanten uit Zaandam bevelen een bij Casius in Zaandam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Zaandam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, fundering storten en uitgraven voor uitbouw, betonvloer met vloerverwarming maken, in bijgebouw die gaat dienen als woonkamer en keuken vloerverwarming en vloer realiseren, aanleggen VBI renovatievloer semi-droog met vloerverwarming, gietvloeren leggen in meerdere ruimtes en garagevloer behandelen, tegelvloer van natuursteen leggen en vloerverwarming, 163 m2 betonlook vloer van nieuwbouwwoning realiseren, fundering aanbouw hsb, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, betonvloer en elektrische vloerverwarming in overkapping aanleggen en glazenwanden plaatsen, beton storten voor fundering vloer woonhuis en garage (152 m2), betonnen vloer egaliseren, natuursteenvloer laten leggen in groot romaansverband en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Zaandam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Zaandam:

Visgraat laminaat leggen

Ik wil graag visgraat laminaat laten leggen in mijn appartement van 45 m2. Het betreft een woonkamer een gang en twee slaapkamers waarbij het laminaat moet worden door gelegd. Graag wil ik weten wat het gaat kosten om deze visgraat laminaat van het merk VT wonen model Rafter bij de Karwei gaat kosten.

egaliseren vloer

Het gaat om het egaliseren van een vloer. 42 m2. ondergrond beton. schat laagdikte in op 3 mm

Epoxievloer laten leggen

Ik wil voor mijn nieuwe studio een epoxy-vloer , precies zoals ik dat een paar jaar geleden heb laten doen in mijn vorige ruimte. Het gaat om een oppervlak van 12 x 4 meter waar LPs op de grond zijn geplakt. Het is de bedoeling dat de epoxy de LPs bedekt. Zie bijgevoegde foto's van mijn oude vloer (die bevindt zich een paar honderd meter van mijn nieuwe studio en is te bezichtigen). Graag hoor ik of je dit kan doen, zo ja op welke termijn en hoe veel het kost. Het is in ieder geval

Zolder vloerbalken vervangen

Vloer is voor een groten deel open vanwege renovatie. De balken in de vloer moeten vervangen worden, plus vloer met verder verwijderd worden plus vloer moet gelegd worden. Het is de bedoeling dat er een inspectie wordt uitgevoerd, de balken worden vervangen en dat er een laminaatvloer wordt gerealiseerd. Het gaat om ongeveer 20m2.

Vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming

Ik wil graag huidige -plavuizen vloer en vloerverwarming vervangen. De huidige vloerverwarming ligt in een zandcement vloer. Belangrijk is dat de nieuwe vloer op dezelfde hoogte komt als de huidige vloer. Ivm geplaatste keuken en deuren. Het gaat om ongeveer 60 m2 ( woonkamer en hal) . Ik weet niet of het nodig is om de huidige zandcement vloer( ongeveer 4 cm dik) inclusief vloerverwarming te verwijderen. Vloerverwarming is hoofdverwarming. Dus gaarne offerte voor verwijderen huidige plavuizenvloer met vloerverwarming en aanbrengen nieuwe vloerverwarming (hoofdverwarming) plus het leggen van nieuwe plavuizen. ( ongeveer 60 m2)

Laminaat laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen voor onze keuken 10 m2, door waterschade moet dit opnieuw gebeuren. Graag inclusief materiaal voor nieuw materiaal.

Vloer vervangen na waterschade

De doorlopende vloer (25 m2) in de hal, keuken en washok is volledig beschadigd door waterschade. Ik ben benieuwd wat het ongeveer gaat kosten om dit te laten herstellen.

Vloerbalken herstellen of vervangen in de kruipruimte

De fundering van ons nieuwe huis is goed, maar in 2 vloerbalken, de voorste en de derde vanaf voren gerekend, zit bruinrot, deze moeten vervangen worden. De woning is 6.45 meter lang en 6.56 meter breed. We krijgen op 26 april as. de sleutel van deze woning en de vloerbalken zouden als eerste vervangen moeten worden zodat we verder kunnen klussen.

Laminaat leggen keuken

Ik wil graag laminaat in mijn keuken. Totaal is het 10m2 afgewerkt met plinten recht toe recht aan.

Laminaat leggen

Ik ben op zoek naar iemand die laminaat voor mij kan leggen. 2 slaapkamer en een wasruimte. Het gaat in totaal om 30 m2. Graag wil ik de vloer afgewerkt hebben met plinten.

Leggen vloertegels Nikea 20x20

Leggen van vloertegels in wc en keuken. Keuken circa 8 m2 en wc circa 2 m2. Het gaat om de Nikea Vloertegels 20x20 cm. https://www.praxis.nl/verf-laminaat-decoratie/tegels/vloertegels/wand-en-vloertegel-nikea-20x20cm/5403633' Bij voorkeur leggen in 2e helft februari.

Laminaat vervangen

Ik wil 14 vierkante meter laminaat laten verwijderen, en 14 vierkante meter laminaat laten leggen, inclusief ondervloer en plinten. De ruimtes bevinden zich in de keuken en gang

Laminaat vervangen na lekkage

Door de een lekkage moet laminaat in mijn gang vervangen worden. De expert van de verzekering is langs geweest en heeft om een offerte gevraagd.

Marmeren vloertegels verwijderen en egaliseren

Het gaat om 45 m2 marmeren vloertegels van zo’n 18 mm dik. Ze zijn volledig gelijmd op een cement dekvloer met daarin vloerverwarming welke behouden moet blijven. De tegels zijn keihard en ik denk dat ze lastig te verwijderen zijn. Daarna willen we de vloer laten egaliseren. Graag alleen reageren als u kunt garanderen dat de vloerverwarming heel blijft.

Badkamervloer storten op afschot

Wij willen graag onze betonnen badkamervloer van ongeveer 7 m2 op afschot met drain laten storten. Deze vloer wordt betegeld.

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag een laminaatvloer laten leggen van ongeveer 40 m2. Geen ondervloer, wel ongeveer 25 meter hoge plinten monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Lamelparket leggen

Ik wil graag 57 m2 lamelparket laten leggen in mijn huis. Ook moet de ondervloer gelegd worden en moeten de plinten geplaatst worden. Ik weet niet hoe lang de plinten moeten zijn in totaal.

Grindvloer aanbrengen

Graag ontvang ik een indicatie voor het leggen van een grindvloer in een woning na funderingsherstel met een vloer van GYFLON anhydriede afgewerkt. De oppervlakte van de begane grond is 45 m2.

Houten vloer schuren en behandelen

Benedenverdieping (circa 56 m2) moet geheel geschuurd en behandeld worden. De vloer is redelijk donker (Robinia) en heeft een rode gloed. Wij willen hem graag lichter.

Vloer in de badkamer laten storten

In de badkamer dient er een vloer gestort te worden. De oppervlakte is 8 m2.

Vloer uitvlakken en egaliseren

Het betreft het uitvlakken en egaliseren van de begane grond van een kleine woning (6 bij 6.7 meter) waar alle muren zijn verwijderd waardoor nogal wat niveauverschillen en 'wonden' aanwezig zijn - bovendien is een deel granito - het overige is beton - ik hoop dat u dit kunt. Leefvloer moet een betonlook worden. Eventueel ook de bovenverdieping (6 x 5 m) egaliseren. Ook hier is de originele vloer betonvloer.

Laminaat leggen in de woonkamer en hal

De woning van mijn vader is gerenoveerd en hij kan daar nu weer gaan wonen. Omdat hij ernstig ziek is, willen wij als familie graag op heel korte termijn de woning voor hem in orde maken. We willen er in de woonkamer en hal ongeveer 35 m² laminaat laten leggen en eventueel ook de ondervloer. Ik hoor graag wie hier op korte termijn tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Laminaat herstellen na waterschade

Mijn laminaat heeft schade opgelopen door water uit de koelkast, de naden zijn omhoog gekomen. Ongeveer 1 1/2 a 2 m. van de muur. De verzekering vraagt om een gespecificeerde herstelofferte voor de schade aan de laminaatvloer. Na goedkeuring van de verzekering graag herstel van de vloer. Tevens is er schade aan een raam boven, er zitten 2 scheuren aan de buitenkant, ongeveer 1 x 1 m. Hopelijk kan dat herstel door hetzelfde bedrijf uitgevoerd worden.

Vloer primeren, egaliseren en Quickstep PVC leggen

Er is vanwege een verbouwing een nieuwe betonvloer gekomen (zandcement). Deze vloer moet nu met primer behandelt worden, daarna geëgaliseerd worden tot circa 3 mm. Daarna moet er een PVC vloer op komen van Quickstep Livyn Pulse 2,5 x 217 x 1515 mm 4V, Zandstorm Eiken bruin. De PVC vloer moet volledig verlijmd worden. De totale oppervlakte die behandelt moet worden en waar de vloer moet komen is 52,05 m2. Benieuwd naar jullie reactie/offertes.

Laminaat leggen in een woning

Ik wil graag laminaat in mijn moeders huis laten leggen. Het hele huis is 54 m², waarvan 14 m² in de slaapkamer en de rest in de woonkamer.