Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Wormerveer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Wormerveer heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Wormerveer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Wormerveer of directe omgeving.

69 klanten uit Wormerveer bevelen een bij Casius in Wormerveer aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Wormerveer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, vloeren parketvloer en laminaat offerte, gietvloer +- 250 m2, een betonnen vloer storten in een schuur, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, betonvloer storten en vlinderen, oSB of underlayment ondervloer leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Wormerveer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Wormerveer:

Het opnieuw leggen van laminaat in mijn woning

Vanwege en lekkage vraag ik een offerte aan om in mijn huiskamer de laminaat vloer opnieuw te laten leggen. Het is de een offerte voor de verzekering. Het gaat om 33 m2 met het laminaat quick step aquanto eik 1380 x 190 mm. Ook de ondervloer (OSB-platen) dient vervangen te worden. Het benodigde laminaat is nog niet aanwezig.

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag laminaatvloer laten leggen in de woonkamer met open keuken, de gang, slaapkamer en berging. Het is in totaal 38 m2. Ik heb zelf de laminaat, ondervloer en de plinten. Het moet alleen gelegd worden met spoed.

Laminaat leggen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het leggen van laminaat. Het betreft in totaal 45 m2 reeds voorzien van een ondervloer. Een halletje, slaapkamer, woonkamer en berging. Alles door gelegd zonder drempels. Het laminaat is al aanwezig. Graag een prijsindicatie en hoe lang het leggen duurt.

Laminaat leggen in appartement

Ik wil laminaat in mijn appartement laten leggen. Het gaat om de woonkamer, slaapkamer en hal. Het gaat in totaal om 50 vierkante meter.

Granito vloer leggen in de aanbouw

Graag ontvang ik wat prijzen voor het leggen van een granito vloer in de aanbouw. Het betreft een aanbouw met een oppervlakte van 2 bij 7,50 meter. De ondergrond is een zandcement-vloer. En op welke termijn zouden jullie dit kunnen komen leggen?

Na waterschade laminaat en ondervloer opnieuw leggen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leggen van een laminaat vloer in de keuken en huiskamer. Het laminaat is omhoog gekomen in de keuken en de helft van de huiskamer. Ik weet niet of het gerepareerd kan, of helemaal vernieuwt moet worden. Keuken is 5 m2. De huiskamer is 23 m2.

Beton- of zandcementvloer maken in de schuur

Ik wil een beton of zandcementvloer maken in mijn schuur. De schuur is 18 m2, de ondergrond is zand en de schuur is leeg. Het is niet mogelijk om direct naast de schuur te parkeren, het parkeren moet op 50-100 meter afstand (afhankelijk van de grootte van het transportmiddel).

Marmergrind vloer schoonmaken en sealen

We hebben een marmergrindvloer van 9 jaar oud die ernstig vervuild is. De vloer is geseald maar niet helemaal glad. We willen de vloer laten reinigen en laten sealen maar dan helemaal dicht. Het gaat om woonkamer, keuken en gang. In totaal tussen de 40 en 45 m2, op de begane grond.

Vervangen van een laminaatvloer

In verband met waterschade moet mijn laminaat verwijderd worden en moet er nieuw laminaat gelegd worden. De oppervlakte is 60 m2.

Lewisplaat vloer laten aanleggen

Badkamer van c.a. 5 m2 waar lewisplaat en beton moet komen. Ondervloer is voor het grootste gedeelte hout maar er ligt ook een klein stukje beton waar een wasmachine/droger heeft gestaan. Ik denk dat het beton gedeelte eerst verwijderd moet worden (weet ik niet zeker). Badkamer is goed bereikbaar.

Laminaat rechttoe rechtaan leggen

Er moet laminaat gelegd worden in de woonkamer en de gang inclusief onderlaag en plinten. Het is vrij rechttoe-rechtaan, dus geen hoekjes e.d. het gaat om een oppervlak van ongeveer 35 m2.

Laminaat leggen met vochtscherm

Ik wil graag laminaat laten legen over 5 ruimtes, in één stuk door. Het gaat om 60 m2 laminaat, inclusief ondervloer en vochtscherm. Daarnaast ongeveer 30 meter aan plakplint. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Betreft een aanleunwoning. Graag tussen 17 en 19 juni uitvoeren.

Laminaat laten leggen

Het laten leggen van een laminaat vloer , Oop. 35 m2 Het laminaat is reeds (gedeeltelijk) aangeschaafd. Voor een scherpe prijs kijken wij uit naar offertes.

Laminaat in de huurwoning laten leggen

Ik krijg na Nieuwjaar de sleutel van mijn nieuwe huurwoning. Ik wil daar graag in de 3e week van januari laminaat met ondervloer laten leggen, in totaal ongeveer 60 m². Ik zal zelf de materialen aanschaffen. Ik ontvang graag een offerte van bedrijven die dan tijd hebben voor deze klus.

Laminaat laten plaatsen

Ik wil een laminaatvloer laten leggen van ongeveer 26 vierkante meter. Dit moet wel rond een convectorput gelegd worden. Tevens ongeveer 20 meter plakplinten monteren. De ondervloer ligt er al. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Flexxfloors op woongrind leggen

Het betreft een offerte aanvraag voor het leggen van Flexxfloors op de beneden verdieping van 64 m2. Er ligt nu woongrind, kunnen de Flexxfloors hier overheen gelegd worden? Daarbij wil ik graag 39 meter hoge plinten laten monteren en 25 meter plakplinten.

Grenen vloer schuren en oliën

Wij hebben vandaag de sleutel gekregen van onze woning en is dus nog leeg. Op de 1e en 2e etage ligt een grenen vloer van bij elkaar 56 m2. Deze heeft een V-groef. Graag willen wij de vloer laten schuren en oliën met een kleur. En eventueel nieuwe plinten rondom laten plaatsen. Heeft u een mooie offerte voor ons en kunt u de klus voor 20 september klaren? Dan horen wij graag van u.

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil in 2 kamers van 4,90 bij 2,90m en 3,15 bij 3,40m laminaat laten leggen. Totaal naar boven afgerond is 26 vierkante meter. Graag wil ik dit op 8 of 9 augustus laten doen. Laminaat, ondervloer en plinten zijn aanwezig. Er ligt op dit moment een tapijtvloer, ik weet echter niet of deze gelijmd of gespijkerd is. Graag een indicatie voor het verwijderen en afvoeren van de oude vloer en het leggen van het laminaat.

Clickvinyl laten leggen

Leggen van 38 m2 click vinyl

Vloerverwarming met gietvloer aanbrengen

Een gespecificeerde offerte voor vloerverwarming leggen in een woonkamer van 40 m2 met daarover een professionele strakke witte gietvloer. Het betreft een vernieuwde fundering van beton met een bovenlaag van 25 cm.

Laminaat leggen na wateroverlast

Door wateroverlast van een lekkende leiding in een muur van mijn woning moet ik helaas mijn laminaat laten vernieuwen, het gaat hier bij om een gang en een woonkamer. Mijn ondervloer is nat op diverse plaatsen en de zal eerst gedroogd moeten worden. Graag wil ik van u een offerte wat dit project me gaat kosten. Gelukkig valt het onder mijn verzekering, maar moet eerst een opgave ervan doen. Ik schat het oppervlakte iets van 60 a 70 vierkante meter.

Laminaat laten leggen in de hal

Het laminaat moet worden gelegd in een hal van 10 vierkante meter Bij voorkeur op een vrijdag. Laminaat al gekocht. Telefonisch bereikbaar na 17.00 uur.

Parketvloer laten leggen

Ik ben in een oriënterende fase of ik parket laat leggen of het zelf ga doen. Het gaat over ongeveer 55 m2, verdeeld over een grote woonkamer, kleine hal en middelgrote slaapkamer. Graag ontvang ik een aantal richtprijzen. In combinatie met een hoge of een lage plint. Offerte inclusief de aanschaf van het laminaat, ondervloer en hoge en lage plint.

Betonvloer storten

Graag wil ik weten wat een betonvloer storten inclusief vlinderen kost. Het gaat om ongeveer 21 m2 van 12 cm dik. Bekisting is er.

Laminaat leggen op trap en verdieping

Wij willen graag ongeveer 24 vierkante meter laminaat op de bovenverdieping laten leggen. Daarnaast zou we ook de trap willen laten voorzien van een soortgelijk product als het laminaat. Op dit moment ligt er tapijt op de trap en op de bovenverdieping.