Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Wieringerwerf te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Wieringerwerf heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Wieringerwerf u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Wieringerwerf of directe omgeving.

92 klanten uit Wieringerwerf bevelen een bij Casius in Wieringerwerf aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Wieringerwerf bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, betonvloer ophogen, leggen laminaat en ondervloer, egaliseren + laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Wieringerwerf staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Wieringerwerf:

Vloertegels verwijderen en vloer egaliseren

Ik wil graag mijn 60 m2 plavuizenvloer laten verwijderen en afvoeren, die gelijmd is op de cementdekvloer, van de drempelloze begane grond (Woonkamer, hal, wc, keuken, en bijkeuken)

Toplaag verwijderen en betonvloer egaliseren

De parketeur kwam erachter dat de toplaag van de betonnenvloer in de woonkamer loslaat. Ik moet nu dus de toplaag verwijderen en daarna moet de vloer opnieuw geegaliseerd worden. De oppervlakte is ongeveer 40 m2. Ik ben morgen de hele dag bereikbaar.

Laminaat leggen en hoge plinten monteren

Betreft 40 m2 laminaat, circa 25 meter hoge plint en circa 10 meter plak plint. Ik zou graag willen dat men begint in de lengterichting aan de kant waar de meubels weg zijn (deze zijn dan leeg en naar de andere kant van de woonkamer verplaatst). Bij de helft de lege meubels verplaatsen naar het nieuw gelegde gedeelte en dan verder leggen. Het huidige laminaat van 20 jaar oud ligt er nog en moet er nog uit. De ondervloer is 20 jaar oud. Kan dat blijven liggen of is een andere ondervloer wenselijk? Coax kabel en een paar meter andere elektra draad gaarne verwerken achter de hoge plint. De materialen zijn gisteren geleverd. Misschien moet er nog een nieuwe ondervloer komen.

Laminaatvloer leggen

Graag ontvang ik een offerte voor het leggen van 65 vierkante meter laminaat. Het betreft de hal, bijkeuken en een grote ruimte. Er moet een ondervloer (platen) worden gelegd en de vloer wil ik laten afwerken met hoge plinten. De oude verwijder ik zelf.

Grindvloer verven

Ik zou graag een offerte willen opvragen voor het verven van de grindvloer van 240 m2. Het betreft een huiskamer, keuken en gang.

Grindvloer verven in de woonkamer, keuken en hal

We hebben een zwart griendvloer in de keuken, woonkamer en hal. Helaas zijn de steentjes niet door en door zwart, dus als een steentje afbreekt zie je een witte beschadiging. In de keuken zijn ook slijt plekken. Kunnen we de vloer zwart verven? Totale oppervlakte is 240m2

Houten vloer vervangen door betonnen ...

Houten vloer vervangen door betonnen vloer in gang en woonkamer. het vervangen van de riool afvoer naar buiten. Muren en vloer afwerk klaar afleveren.

Ik wil mijn houtenvloer (Frans Eiken) ...

Ik wil mijn houtenvloer (Frans Eiken) welke nu blank afgelakt is laten schuren en daarna whitewashen, de precieze oppervlakte is 42 m2, hoeveel gaat dit ongeveer kosten? Hoelang van te voren moet ik de definitieve aanvraag doen? Hoelang is men bezig met het werk?

70m2 garage op dit moment met ...

70m2 garage op dit moment met straattegels bedekt moet voorzien worden van een cementvloer of iets dergelijks

ik wil een recreatiewoning bouwen er ...

ik wil een recreatiewoning bouwen er moet een betonnen plaat gestort worden met vorstrand de woning wordt 7 bij 10 meter met een stenen dragende muur en een dak met dakpannen.