Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer egaliseren en gieten vloer 250m2:

Vloer egaliseren en gieten vloer 250m2

Vloer egaliseren en daarna vloer aanleggen met vloerverwarming en benodigde Tempex, isolatie op de bestaande betonnen vloer. De tempex omdat er een klein hoogte verschil van ongeveer 3cm is. Er is ook nog een deel van 76 m2, dit is nog een houten vloer en moet worden gevuld met schuimbeton. Het totale oppervlakte is 250m2. Wij gaan graag in overleg met een bekwame vakman om de mogelijkheden te bespreken.
Onze klant uit Westbeemster (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer egaliseren en gieten vloer 250m2 uit heel Nederland:

Vloer egaliseren en waterpas maken

Op de begaande grond van mijn woning is er vloerverwarming ingefreesd in een zandcement/beton vloer. Deze sleuven zijn dichtgesmeerd met een krimpvrije mortel als onderlaag. Nu dient de vloer nog geëgaliseerd/waterpas gemaakt te worden, de begaande grond heeft de maten 8,76 m bij 5,76 m het zal dus gaan om ongeveer 51 m2 graag wil ik een offerte voor een egaline vloer waarop pvc gelegd kan worden. Onderstaand een foto van hoe de vloer er nu uitziet

Egaliseren vloer

Wij willen een pvc vloer leggen maar zoeken nu iemand die de betonnen vloer onder ons huidige tapijt volledig egaliseert. Het gaat ongeveer om 25 m2.

Ophogen en egaliseren vloer

Ik zoek een vloerenbedrijf die een vloer kan ophogen en egaliseren. Het betreft circa 16 m2 vloer wat 10 cm moet worden opgehoogd. Het gaat om een kamerbreedte van 3,3 meter met een totaaldiepte van 8,3 meter waarvan 5 meter lager ligt met een hoogteverschil van 9 tot 9.5 cm. Graag na het ophogen de kamer egaliseren met egaline. Het betreft de begane grond.

Egaliseren houten vloer

Ik zoek een vloerlegger die mijn krakende houten vloer kan herstellen op de tweede verdieping (zowel hal als de slaapkamers). In de slaapkamers liggen platen en daaronder ook de houten vloer zoals op de afbeelding te zien is. Totaal tussen de 40 en 42 vierkante meter.

Vloer woonkamer en keuken egaliseren

Ik zoek een vloerlegger die mijn vloer kan egalseren in de keuken en woonkamer door middel van egaline. Wij hebben recent vloerverwarming laten leggen en dat is ingesmeerd met tegellijm. De oppervlakte is in totaal 41 m2, bevindt zich op de begane grond. Er wordt een houten vloer aangelegd door iemand anders.

Vloer egaliseren

IK zoek een vloerlegger die mijn vloer kan egaliseren circa 36 m2 egaliseren. Type ondergrond zandcement. werkzaamheden op de begane grond. Plavuizen liggen er nu en haal ik er zelf uit. Houtenvloer wordt aangelegd door derde partij.

Woonkamervloer egaliseren

Ik ben op zoek naar iemand die de woonkamer vloer kan egaliseren zodat er laminaat op gelegd kan worden. Er lag eerst een Eiken houten vloer en er is wat beton los gekomen tijdens het verwijderen. Het gaat om 50 m2.

Epoxyvloer leggen in garage

Ik wil de vloer van de garage laten egaliseren en er daarna een epoxyvloer overheen laten leggen. De vloer is 6,5 x 3,2 meter.

Volstorten aardappelkelder

Volstorten aardappelkelder 130x100x80 (cm). Daarnaast eventueel egaliseren gehele ruimte van 15 m2. Oude schuur wordt betrokken bij het huis en moet later een keuken worden. Daarnaast zal water aan- en afvoer verlegd moeten worden en elektra gefreesd en verlegd moeten worden. Vloer heeft de prioriteit nu. Opties voor meerdere dingen mogelijk.

Het egaliseren van een vloer met egaline

Betreft egaliseren van 35 m2 zandcementvloer en 50 m2 reeds enigszins geëgaliseerde vloer. Ik wil graag weten wat de kosten zijn en wanneer deze werkzaamheden uitgevoerd kunnen worden. Ik denk dat de ruimte met egaline geëgaliseerd moeten worden.

Partners

Partners van Casius