Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Volendam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Volendam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Volendam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Volendam of directe omgeving.

41 klanten uit Volendam bevelen een bij Casius in Volendam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 9/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Volendam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: grindvloer reinigen, vloerverwarming en vloer realiseren, inclusief verwijderen radiatoren, laminaatvloer laten leggen, houten vloer laten leggen, vloertegels en vloerverwarming, kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren, verzakte ondergrond van de keuken herstellen, onderhoud eiken vloer, fermacell vloer leggen, houten vloer eruit, nieuwe beton vloer erin, parket leggen, inclusief schuren, olieën en plinten, vloer storten, bewerkte visgraat parket leggen, laminaat leggen, laminaat herstellen na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Volendam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Volendam:

Houten vloer eruit, nieuwe beton vloer erin

Wij willen onze houten vloer eruit en daarvoor in de plek een betonnen (broodjes)vloer op de begane grond. Ongeveer 45 m2.

Niet egale vloer egaliseren

Egaliseren van 50 m2 met een dikte van 5 mm

Betonnen dekvloer verwijderen

Wij hebben in onze hal en keuken de tegelvloer weggehakt. We willen nu de daaronder liggende betonnen dekvloer van ongeveer 13 m² en 4,5 cm dik laten verwijderen. De vloer is hier en daar al wat losgehakt bij het weghalen van de tegelvloer. Deze klus kan op heel korte termijn worden uitgevoerd.

Vloer egaliseren

Het betreft de begane grond van 55 m2. De vloertegels zijn al verwijderd maar de lijmresten niet. Wij willen de vloer nu graag geëgaliseerd hebben, het betreft woonkamer en keuken. Er zit een oude kapotte vloerverwarming maar die willen we niet meer gebruiken. Deze kan blijven zitten of mag er uit worden gehaald. Het is de bedoeling dat wij hier later een laminaatvloer kunnen leggen. Graag ontvang ik een offerte.

Betonvloer schilderen

Ik heb een betonnen achterstraat van 100 m2. Deze wil ik graag laten schilderen maar ik heb geen flauw idee wat dit kost en wat er dan allemaal moet gebeuren, moet het bijvoorbeeld eerst geschuurd worden etc.

Frans eiken vloer schuren en lakken

Frans eiken vloer met verstek, is nieuw gelegd in 1997, gelijmd. De vloer is in de keuken en de hal aan een nieuwe laklaag toe.

Er moet een vloer gestort worden in de ...

Er moet een vloer gestort worden in de patio of te wel een binnen tuin en daar moet hardsteen op gelegd worden.