Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat vervangen inclusief ondervloer:

Laminaat vervangen inclusief ondervloer

Oude laminaat verwijderen en nieuwe plaatsen plus ondervloer. Betreft ongeveer 48 m2. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan. De werkplek is goed bereikbaar en de klant weet al wat voor laminaat hij/zij wil.
Onze klant uit Uithoorn (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat vervangen inclusief ondervloer uit heel Nederland:

Vervangen van een beschadigde vloer

In verband met een lekkage in de gang wil ik graag een offerte aanvragen voor het vervangen van een beschadigde vloer in de hal voor een nieuwe vloer (zie bijlage voor een plattegrond). Deze klus zou uit twee afspraken bestaan. Op de eerste dag wordt de oude vloer er uitgehaald en afgevoerd. Dit omvat het netjes doorzagen van beschadigde laminaat vloer bij drie deurposten, omdat de huidige vloer in 1 stuk door het gehele appartement gelegd is en alleen het stuk in de gang vervangen hoeft te worden. Vervolgens worden de plinten, beschadigde vloer en ondervloer verwijderd. Wanneer de ondergrond voldoende gedroogd is, kan de tweede afspraak plaatsvinden. Dit omvat het leggen van ongeveer 9. 20 m2 ondervloer (GAMMA Firstfloor Isoline Ondervloer Isoline 7. 2M2 FSC), ongeveer 9. 20 m2 laminaat (GAMMA Confort laminaat zwart eiken 2,25 m² 7mm), ongeveer 13 meter plinten (GAMMA Confort plakplint 411 zwart eiken 240 cm) en drie dorpels (Finifix overgangsprofiel donker grijs 34 mm 93 cm). Ik hoop dat ik zo voldoende duidelijk ben geweest. Wel vraag ik mij nog af of deze offerte inclusief of exclusief materiaalkosten is?

Laminaat vervangen na waterschade

In verband met waterschade willen wij ongeveer 15 m² laminaat laten verwijderen en daar nieuw laminaat met nieuwe plinten laten leggen. Wij ontvangen graag uw offerte voor onze verzekeringsclaim. We zullen zelf nieuwe materialen kopen en laten die graag door de vakman plaatsen.

Laminaat huiskamer en zeil keuken vervangen

Door water schade moeten we in de huiskamer nieuwe laminaat en in de keuken NIEUW zei

Laminaatvloer repareren

Ik wil graag een schaderapport laten opmaken voor de verzekering. Er is een plank met een hoekbeugel op het laminaat gevallen waardoor er een flinke beschadiging in het laminaat is ontstaan. Ik wil de plank graag vervangen, of indien niet mogelijk, verplaatsen naar een plek waar een kast staat.

Laminaat vervangen na lekkage

Laminaat & folie verwijderen, nieuw folie & laminaat aanbrengen op vloer van 100 m2 op een zandcementvloer. Huidig kliklaminaat: Promo Clic Eiche Flaxen TC4283PC 1285 x 192 x 8 mm.

Laminaat vervangen na lekkage op de zolderverdieping

Doordat een afvoer van de verwarming op onze zolderverdieping heeft gelekt, is er een deel van het laminaat met de ondervloer beschadigd. Er moet in totaal ongeveer 18 m² worden vervangen. Ook moet er een aansluiting tussen het dak en de vloer worden vernieuwd. Ik ontvang graag een offerte voor mijn verzekering. Ik haal het laminaat met de ondervloer er zelf uit. Daaronder ligt zeil dat ook weg moet. Als alles goed droog is kan het nieuwe laminaat worden gelegd. Ik koop dat zelf bij Praxis. Het gaat om 1 zolderruimte waarbij het laminaat om het trapgat moet worden gelegd.

Aanrechtblad vervangen

Ik wil bij IKEA een nieuw aanrechtblad gaan kopen en dat in mijn keuken laten plaatsen. Het is een laminaat werkblad van 300 x 60 x 2,8 cm. Het oude blad moet worden verwijderd en het nieuwe geplaatst. Daarin moet ook een uitsparing voor een nieuwe wasbak en kraan worden gemaakt en die moeten gemonteerd worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Laminaatvloer vervangen

Het laten leggen van een laminaat vloer van 30 m2. Oude laminaat moet eruit gehaald worden.

Klussen in huis en laminaat leggen

Ik wil graag 1 wastafel laten monteren, 2 hanglampen vervangen en 62 m2 laminaatvloeren (2 kamers en de gang) leggen.

Laminaat vervangen in diverse ruimtes

Graag wil ik het laminaat op de 1ste verdieping van mijn woning gaan vervangen door nieuw laminaat. Het zal in delen moeten gebeuren, dus kamer voor kamer. Het huidige laminaat ligt op vloerbedekking en dat ligt prima, er is dus geen ondervloer nodig. Ik wil het nieuwe laminaat ook op deze manier laten leggen. Het zou fijn zijn als iemand op korte termijn kan komen. Het gaat in totaal om ongeveer 45 tot 50 m². Er is al 1 kamer van 3 x 3 meter leeg. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius