Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Stompetoren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Stompetoren heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Stompetoren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Stompetoren of directe omgeving.

35 klanten uit Stompetoren bevelen een bij Casius in Stompetoren aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 7,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Stompetoren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: grindvloer reinigen, vloerverwarming en vloer realiseren, inclusief verwijderen radiatoren, laminaatvloer laten leggen, houten vloer laten leggen, vloertegels en vloerverwarming, kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren, betonvloer laten storten, verzakte ondergrond van de keuken herstellen, onderhoud eiken vloer, fermacell vloer leggen, houten vloer eruit, nieuwe beton vloer erin, parket leggen, inclusief schuren, olieën en plinten, vloer storten, bewerkte visgraat parket leggen, laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Stompetoren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Stompetoren:

Verlijmde Eikenhouten vloer verwijderen

Wij willen graag een andere vloer in onze woonkamer, laminaat. Daarvoor dient de huidige houten vloer, 30 m2, te worden verwijderd. Graag zouden wij een vrijblijvende offerte ontvangen voor de verwijdering van de huidige vloer en het eventueel egaliseren van de ondergrond. Mogelijk ontstaat er na verwijdering namelijk een hoogteverschil ten opzichte van de keuken en de hal.

Gietvloer aanbrengen

Het gaat om het aanbrengen van 55 m² gietvloer. Betreft een nieuwbouwwoning met een betonnen vloer en vloerverwarming. Oplevering over 1 jaar.

Sterke dekvloer in garagekelder

Het maken van een sterke dekvloer van ongeveer 4 naar 7 cm. In een garage kelder. Oppervlak ongeveer 580 m2. Geschikt voor auto's.

Laminaatvloer met waterschade vervangen

Wegens waterschade moet er een laminaatvloer van 60 m² met 50 meter plakplinten vervangen worden. We hebben op dit moment een deel van het laminaat eruit gehaald, zodat de betonvloer eronder kan drogen. Het overige deel moet nog verwijderd worden en daarna moet het nieuwe materiaal geplaatst worden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik heb deze niet nodig voor de verzekering, omdat die al akkoord heeft gegeven nadat ik een 'online tool ' heb gebruikt om de globale kosten te berekenen.

Vloer met egaline egaliseren

Bij een bedrijfspand in Stompetoren (NH) willen wij graag een ruwe betonvloer van de vide opslag laten egaliseren. Het gaat om ongeveer 220 m².

Oude houten vloer geheel vervangen

Van woning uit 1900 op de beneden verdieping ca. 120 m2 oude houten vloer verwijderen. Locatie Stompetoren. Werkzaamheden: Aanbrengen van geheel nieuwe vloer. Opties: - PS-renovatievloer; - Rentovloer. Overzichtelijke kosten opgaaf vereist met indicatie manuren, directe-, indirecte kosten, doorlooptijd. Bijgevoegd een foto van de bovenverdiepingsvloer, vloer beneden is hetzelfde.

Leggen van plavuizen in nieuwbouwwoning, ...

Leggen van plavuizen in nieuwbouwwoning, vloer heeft reeds vloerverwarming en is afgewerkt met vlakheidseis 3. Tegels zijn 60 x 30 cm, tevens dient er een afwerkplint te worden aangebracht, gezaagd uit een aantal van de tegels. Vloeroppervlakte is ong 70 M2, betreft woonkamer, hal en toilet doorgelegd. Legstructuur is diagonaal. Oplevering woning is medio januari 2006