Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor toplaag op de grindvloer aanbrengen:

Toplaag op de grindvloer aanbrengen

Wij hebben in onze aangekochte loods een grindvloer, maar geen toplaag erop, dus dweilen is onmogelijk. Is het mogelijk dat er een gladde laag op wordt gezet die gemakkelijk te reinigen is? De vloeroppervlakte is ongeveer 60 m2. Graag hoor ik van u.
Onze klant uit Spaarndam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toplaag op de grindvloer aanbrengen uit heel Nederland:

Grindvloer in het appartement leggen

Ik wil graag een grindvloer in het appartement laten leggen. Het betreft een woning van 79 m2. Ik wil de grindvloer ook graag laten egaliseren en een toplaag aan laten brengen.

Grindvloer met toplaag aanbrengen

Offerte voor 48 m2 grindvloer met toplaag aanbrengen. Na 55 sec was er helemaal niets meer te horen.

Grindvloer in de woonkamer en keuken leggen

In de woonkamer en de keuken wil ik graag een grindvloer laten leggen. De oppervlakte is 40 m2 en de ondergrond is van beton. Graag laat ik een grindvloer leggen met een toplaag.

Grindvloer laten verwijderen

Ik heb onlangs de sleutel gekregen van mijn nieuwe woning. Op de begane grond ligt een vloer van ongeveer 50 m2 met twee lagen siergrind. In de onderste laag is vloerverwarming aangebracht. Mijn wens is om de bovenste laag van dit siergrind te verwijderen, zodat ik er daarna vloertegels kan leggen. Ik weet niet wat de mogelijkheden zijn en wil hierover met een vakbedrijf in gesprek. De vloerverwarming moet behouden blijven. Misschien kan er een toplaag worden afgeslepen.

Grindvloer met toplaag laten leggen

Grindvloer met toplaag laten leggen. 75 m2. Ondervloer is een open grindvloer. Wat zijn de kosten hiervan?

Grindvloer met toplaag aanbrengen

Wij willen een grindvloer met toplaag. Wat is de prijs voor 90 m2? Liever niet worden gebeld.

Grindvloer renoveren

Wij willen de grindvloer in de woonkamer en hal laten vervangen. De keuken hebben wij 2 jaar geleden al gedaan. De woonkamer en de hal is ongeveer 40 m2 groot en de toplaag moet geseald zijn.