Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Spaarndam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Spaarndam heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Spaarndam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Spaarndam of directe omgeving.

40 klanten uit Spaarndam bevelen een bij Casius in Spaarndam aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Spaarndam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, de fundering/vloer voor een grote berging realiseren, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, marmeren vloer en vloerverwarming aanbrengen, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, vBI ps renovatievloer aanbrengen, woonkamer, hal en keuken betegelen, egaliseren+PVC vloer lijmen 146m2, dekvloer begane grond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Spaarndam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Spaarndam:

MDF plinten plaatsen

2e helft september 2018 wordt ons nieuwbouw appartement opgeleverd. Het gaat om circa 55 m plinten. De tegelvloer is dan gelegd en het appartement is nog helemaal leeg. De plinten mogen niet op de tegelvloer worden geplaatst in verband met contactgeluid. Materiaal graag meenemen in de offerte.

Toplaag op de grindvloer aanbrengen

Wij hebben in onze aangekochte loods een grindvloer, maar geen toplaag erop, dus dweilen is onmogelijk. Is het mogelijk dat er een gladde laag op wordt gezet die gemakkelijk te reinigen is? De vloeroppervlakte is ongeveer 60 m2. Graag hoor ik van u.

Vloer egaliseren en PVC leggen

Na het leggen van vloerverwarming wil ik de vloer egaliseren voor het leggen van PVC stroken. Het gaat om ongeveer 50 m2 (woonkamer met keuken en de gang).

Luik naar de kruipruimte maken in een betonvloer

Om een toegang te verschaffen aan een bedrijf om van onder af de betonvloer te kunnen isoleren met schuim, wil ik een toegangsluik naar de kruipruimte laten zagen, inclusief het plaatsen van een luik met isolatie op het deksel. De vloer is circa 12 cm dik. Een luik waar een normaal persoon doorheen kan.

Laminaat leggen met ondervloer en plinten

Betreft het leggen van 72 vierkante meter laminaat inclusief ondervloer. Dit moet in de woonkamer, bijkeuken en hal over de plavuizen vloer worden gelegd. Tevens 48 meter plakplinten monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Visgraat laminaat vloer leggen

Ik wil bestaand visgraat laminaat(Berry floor) terug laten leggen na renovatie periode. Betreft plusminus 43 M2. Laminaat bevindt zich in dozen gemerkt A en B. Originele zijkanten (afgezaagde stukken aan muurzijden) zijn genummerd volgens tekening. Kamer vorm L bestaande plinten dienen voorzichtig verwijderd te worden en na het leggen teruggeplaatst te worden. Kamer staat vol met meubelen w.o. een piano, dezen dienen verplaats te worden tijdens leggen vloer. Ondervloer dient in overleg nog aangeschaft te worden

Laminaat leggen in 2 kamers en overloop.

Laminaat leggen in 2 kamers en overloop.