Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor fundering of betonplaat storten voor schuur:

Fundering of betonplaat storten voor schuur

Graag zouden wij voor onze toekomstig schuurtje een betonplaat willen laten aanleggen als harde bodem. Inclusief vriesrand en bewapening. Het gaat om een stuk van 6 meter breed en 8 meter lang. Het betreft een houtskelet bouw schuur in de achtertuin van onze nieuwbouwwoning.
Onze klant uit Schagerbrug (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor fundering of betonplaat storten voor schuur uit heel Nederland:

Offerte formulier funderingsherstel vrijstaand woonhuis

Graag zou ik een offerte willen ontvangen van een mogelijk aan te kopen woning. (Dit hangt o.a. af van de offerte die u mij zal doen toekomen). De opdracht betreft een vrijstaande woning uit 1922 gevestigd aan de Poortugaalseweg 84, te Albrandswaard (postcode: 3176 PV). De woning is gefundeerd op staal en heeft wat scheurtjes in de gevel en is ongelijk gezakt (circa 15mm/m1). De bouwtekeningen zijn helaas verloren gegaan in de loop der jaren. Er wordt in een astbest onderzoek gesuggereerd dat de woning een betonvloer heeft als bg. vloer. Ik weet niet of deze is gekoppeld aan de fundering van de woning, of dat deze is geplaatst op verdicht zand. Graag zou ik een uitgesplitste offerte willen ontvangen van 1. het opvijzelen van de woning 2. het aanbrengen van een palenfundering door middel van stalen buispalen in de woning aan te brengen en vervolgens een betonplaat als begane grondvloer te storten (afbeelding hiervan toegevoegd in de bijlage). Hiervoor dient dus wel de bestaande vloer verwijderd te worden. 3. het aanbrengen van een palenfundering door middel van stalen buispalen onder een ringbalk aan te brengen die om de woning heen word geplaatst (afbeelding hiervan toegevoegd in de bijlage) voor aantal en lengte stalen buispaal kan ik momenteel nog geen opgave van doen. Ik zal in een later stadium sonderingen laten maken. (graag een aparte prijsopgave wat heien kost per paal en wat een paal kost per meter lengte).

Betonplaat-Fundering voor een tuinhuis

Het gaat om een betonplaatfundering in de achtertuin waar wij zelf een tuinhuis op gaan plaatsen. Het tuinhuis meet 2,50 m x 6,00 meter. Wij wonen aan een dijk en de afrit is niet al te breed.

Dubbel gewapende betonplaat op fundering voor zwembad

kunt u een prijs indicatie geven voor het storten van een dubbel gewapende betonplaat op schroefpaalkoppen in de tuin voor het plaatsen van een polyester zwembadkuip van 2,5x4,5 m (1,40m diep). De betonplaat moet tenminste dezelfde afmeting hebben (2,5x4,5m) en het gewicht (circa 16,5 ton) kunnen verdelen over 6 schroefpalen. De tuin is niet bereikbaar met vrachtwagen. Er is wel een achterom van 1m breedt met 30m afstand tot de straat. Betonplaat bevindt zich mogelijk in grondwater.

Nieuwe garage met geisoleerde sandwichpanelen

Ik woon net 6 a 7 km vanaf Sas van Gent over de grens in Belgie. Graag een offerte voor het (prefab?) bouwen van een nieuwe garage (houtskelet?). De bestaande garage sloop ik zelf en voer ik zelf af. Er ligt een bestaande betonplaat als fundering van 5,70 meter breed x 7,75 meter lang. Deze afmetingen zijn bepalend voor de nieuwe garage. Huidige garage heeft een schuin dak (30 graden?) met een midden-nokhoogte van 2,85 meter. Het dak van de nieuwe garage wil ik 1 meter hoger uitgevoerd hebben met een midden-nokhoogte van 3,85 meter. Eventueel een sectionele poort en een gewone deur er in. Tevens enkele ramen voor daglicht. Als bijlage de fotos van het bestaande gebouw dat vervangen moet worden. Het gebouw word gebruikt als werkplaats.

Fundering storten voor bouwen van tuinhuis

Wij gaan nieuwbouw plegen in Berkel Enschot. Start medio juli/augustus. In de tuin willen we een tuinhuis van 10 x 5 mtr plaatsen (werkplaats, fiets en een toilet). Deze ruimte willen we in spouw optrekken. We zijn op zoek naar een partner die ons hierbij kan helpen en hebben in eerste instantie een offerte nodig voor het uitgraven en storten van een betonplaat, incl wapening. Er zullen loze leidingen moeten worden opgenomen, waterleiding en mantelbuizen voor stroomvoorziening. Het is een bouwplaats dus het perceel is prima bereikbaar. Medio augustus, begin september zou dit moeten plaatsvinden. Daarnaast wil ik samen met iemand/bedrijf dit bouwwerk samen opzetten: metselen, dak, afwerken etc..

Vrijstaande stenen garage realiseren

Mijn dochter heeft een groot tuinoppervlak en ik wil daar een vrijstaande steengarage laten bouwen van 6 m lang 3 m breed en 2,4 m hoog. Het is bouwgrond, ik denk dat er geen vergunning vereist is. Een fundering is nodig, ik denk een betonplaat, heipalen niet nodig. Graag inclusief deuren en elektra, exclusief isolatie. Elektra is al naar de plek gelegd, de afvoeren van het dak is ook geregeld.

Betonvloer maken voor serre aanbouw aan nieuwbouwhuis

Wij zoeken een aannemer die buiten aan de achterzijde van het huis een gewapende isolerende betonvloer kan maken waarop een serre-uitbouw van 7 bij 3.3 meter moet komen. De vloer moet aan de achterzijde worden opgehangen aan de fundering van het huis en aan de linkerzijde aan de fundering van de bijkeuken en aan de voorzijde op 2 betonnen heipalen van 17m lang die reeds door de bouwer van het huis op ons verzoek waren geplaatst. De heipalen van 25 bij 25 cm staan 3.4 meter van het huis en moeten verbonden worden aan de betonplaat. Als de betonwagen door een straatje van 3.5 meter breed past kan deze volledig de achterzijde van het huis bereiken.

Betonnen fundering in tuin voor een jacuzzi

Ik zoek een specialist die een fundering kan aanleggen voor een jacuzzi. Het gaat om een gestorte,gewapend  betonnen plaat van ongeveer 14 cm dik. De afmeting van de betonnen plaat is 205 bij 205. We willen de jacuzzi 50 cm verdiepen in de aarde dus moet er ook 64 cm gegraven worden en de aarde kan geplaatst worden om het bad heen. Dit wordt een talud.   Om de jacuzzi moet een vrije strook van minimaal 50 cm komen. Hierop zullen we later vlonders opleggen. Het graafwerk is dus 255 bij 255 en 64cm diep. Als het goed is kan de betonplaat 500kg dragen.  Tevens moet er ook een gleuf gegraven worden voor een kabel die 60cm diep komt te liggen en 18 meter lang. Mochten er vragen zijn, laat maar weten.   Benieuwd wat de kosten bij jullie zijn en in welk tijdsbestek dit gerealiseerd kan worden. 

Fundering herstel verzakte bijkeuken

Ik zoek een specialist die de fundering van mijn bijkeuken kan herstellen. Bijkeuken 3.40 bij 1.90 meter staat op een betonplaat en is verzakt aan 1 hoek en komt nu los van het huis. Graag advies voor afbraak met nieuwe fundering of behoud met extra fundering. Betreft achterzijde tussenwoning.

Fundering voor schuur aanleggen

Ik zoek een aannemer die voor mij een fundering kan realiseren voor mijn schuur. Het moet ongeveer 750 bij 380 cm worden. Het betreft dus volgens mij een betonplaat inclusief vloer en palen. Of dit echte heipalen moeten zijn bespreek ik graag met de vakman.