Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor zandcementvloer plaatsen:

Zandcementvloer plaatsen

Op de begane grond van 65 m2 dient een zandcementvloer van ongeveer 3 cm gestort te worden. In de berging gaat het om een oppervlakte van 10 m2 waar een vloer van 5 cm gestort moet worden. De werkzaamheden dienen in de week van 49, 4 t/m 10 december, uitgevoerd worden.
Onze klant uit Schagen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zandcementvloer plaatsen uit heel Nederland:

Betontegels plaatsen

Ik wil betontegels laten plaatsen in mijn vloer met vloerverwarming in mijn zandcementvloer van 100 m2 laten plaatsen.

Zandcement dekvloer aanbrengen

Ik wil een zandcementvloer laten plaatsen. Het gaat om 100 m2.

Zandcementvloer als woonvloer aanbrengen

Voor onze woning + aanbouw (rond de 70 m2) willen wij graag een zandcement vloer laten storten en deze moet (optioneel) gevlinderd worden. We gaan deze vloer namelijk gebruiken als afwerkvloer. Isolatie en vloerverwarming zijn al aanwezig en deze zullen we zelf op korte termijn gaan plaatsen. We zullen zelf zorg dragen voor de coating van de vloer, of deze moet voordelig kunnen worden aangeboden.

Casco aanbouw laten plaatsen

Graag willen wij een casco aanbouw laten plaatsen van ongeveer 5,30 bij 2,55 meter, gelijk aan de buren. De graafwerkzaamheden, zandcementvloer, elektriciteit, stucwerk en dakbedekking willen we zelf doen. Het plaatsen van de fundering en het optrekken van de muren dient door de vakman gedaan te worden. De pui in de huidige gevel willen wij in de opnieuw gebruiken. Er is geen vergunning nodig.

Schuimbeton en afwerkvloer aanbrengen

Graag zou ik uw offerte ontvangen voor het volgende. Ik wil de houten vloer in mijn woning graag laten vervangen door een geïsoleerde betonvloer, waar ik dan vloerverwarming in kan laten leggen. Het gaat om de woonkamer en hal van in totaal ongeveer 32 m², in de keuken ligt al een betonvloer. Er is een kruipruimte van 40 cm diep en hierin wil ik dan schuimbeton laten plaatsen en laten afdekken met een afdekvloer, een zandcementvloer of eventuele andere of betere optie. Bezoek aan huis is uiteraard mogelijk.

Isolatieplaten met een zandcementvloer plaatsen

Ik heb onlangs een geïsoleerde gewapende betonvloer laten leggen van 52 m². Die vloer vloer ligt te laag. Ik wil er daarom vormvast isolatiemateriaal op laten aanbrengen met daarop een zandcement dekvloer. Ik ga daar later vloerverwarming in plaatsen. Ik laat de benodigde laagdiktes hier graag even bepalen en ontvang daarna uw offerte.

Badkamer verbouwen

Ik wil dat de huidige badkamer in het huis gesloopt wordt en verbouwd wordt tot 3 ruimtes. Ruimte 1 moet de badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel en radiator worden. Ruimte 2 een toilet met fonteintje. Ruimte 3 de waskamer voor de wasmachine en de droger en eventueel een extra douche. Er zullen wanden geplaatst dienen te worden, 2 extra deuren toegevoegd moeten worden, het leidingwerk moet worden aangepast, een nieuwe zandcementvloer plaatsen, stucwerk en tegelen.

Renoveren en verbouwen van een klushuis

Eind december krijg ik de sleutel van mijn nieuwe woning. Het betreft een kluswoning. Ik ben daarom op zoek naar een aannemer die een aantal zaken wil komen aanpakken, vanaf begin januari. Het gaat om de volgende zaken: 1. Elektra • Groepen in meterkast volledig vernieuwen (naar 8 of 10 groepen? ) • Aansluitingen voor keukenapparatuur aanbrengen (incl inductie kookplaat) • Nieuwe stopcontacten in de keuken en stopcontacten verplaatsen • Nieuwe stopcontacten in de woonkamer en stopcontacten verplaatsen • Stopcontact ivm vloerverwarming • Lichtpunten in woonkamer verplaatsen • Stopcontacten aarden • Stopcontacten 1e verdieping en zolder controleren (ook aarden? ) • Stopcontacten in badkamer plaatsen • Eventueel nieuwe lichtpunten bij de trap plaatsen 2. Leidingen en verwarming • Radiatoren op de begane grond verwijderen en leidingen afsluiten • Aantal leidingen in de badkamer verleggen • Leidingen ivm vloerverwarming en waterpomp aanleggen 3. Zandcementvloer begane grond en vloerverwarming • Nieuwe zandcementvloer storten op de gehele begane verdieping (waterpas en 6 cm dik) • Vloerverwarming aanleggen (folie en matten) • Egaliseren • Vinyl vloer leggen 4. Begane grond en 1e verdieping stucen • Alle muren en plafonds stucen 5. Badkamer en toilet tegelen en plaatsen • Toilet: tegelen en toiletpot en fonteintje plaatsen • Badkamer: elektrische vloerverwarming, radiotor, inloopdouche, wastafelmeubel (met twee wastafels) en een toilet 6. Ikea keuken en ingebouwde keukenapparatuur plaatsen 7. Een of twee dakkapellen op de zolderverdieping plaatsen Zou u kunnen aangeven of u interesse heeft om deze klus in januari/februari te klaren en of u binnenkort langs zou kunnen komen in de woning om een offerte op te maken?

Badkamerwerkzaamheden afronden

Openstaande werkzaamheden badkamer, 2.00 x 2.62 meter: * Aanbrengen en monteren van mechanische ventilatie * Dichtsmeren ofwel egaliseren van leidingsleuven en overige gaten, openingen badkamer * Afbouwen van ombouw toilet * Stroompunt stopcontact verplaatsen * Inspectieluik ligbad * Inspectieluik wasbak * Installeren van wasbak * Leidingsleuf wc vloer BG * Montage spiegelframe * Voor monteren badkamerradiator * Plaatsen/afhangen extra spiegelverlichting * Storten van zandcementvloer

Zandcementvloer laten storten

Wij willen rond 22 augustus vloerverwarming in de betonnen vloer van onze benedenwoning laten plaatsen. Er moet daarna een zandcementvloer worden gestort over de vloerverwarming en die moet daarna geëgaliseerd worden. De vloer is 65 m² groot en de verwachting is dat er een laag van 5 cm op moet komen. We ontvangen hiervoor graag een offerte.