Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Schagen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Schagen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Schagen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Schagen of directe omgeving.

199 klanten uit Schagen bevelen een bij Casius in Schagen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Schagen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer bewerken (1200 m2), vervangen betonvloer door geïsoleerde vloeren met vloerverwarming, dekvloer over vloerverwarming realiseren, vloercoating en gietvloer, marmeren vloer en vloerverwarming aanbrengen, vloer in kelder leggen, betonvloer/Broodjesvloer, prijsindicatie gietvloer, gietvloer circa 160 m2, vloerbalken vervangen, vBI ps renovatievloer aanbrengen, woonkamer, hal en keuken betegelen, egaliseren+PVC vloer lijmen 146m2, het egaliseren van een vloer, met egaline, aanbrengen zandcement dekvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Schagen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Schagen:

Trapbekleding verwijderen

13 treden van de trap de bekleding verwijderen

Zandcement vloer gieten

Graag zou ik een offerte willen voor een zandcement vloer van 12 m2 8 cm dik te leggen in 3 ruimtes, 1 toilet en 2 badkamers.

Zandcementvloer plaatsen

Op de begane grond van 65 m2 dient een zandcementvloer van ongeveer 3 cm gestort te worden. In de berging gaat het om een oppervlakte van 10 m2 waar een vloer van 5 cm gestort moet worden. De werkzaamheden dienen in de week van 49, 4 t/m 10 december, uitgevoerd worden.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag een laminaat, ondervloer en plakplinten laten leggen (ongeveer 47 m2), op de tweede etage. Het gaat om twee slaapkamers, een woonkamer met een open keuken. Ik heb nog geen laminaat aangeschaft en er hoeft geen oude vloerbedekking verwijdert worden. Wij krijgen binnen enkel weken de sleutel van het huis.

Enkele vloerplanken vervangen vanwege waterschade

Er is een emmer water omgevallen op het laminaat en dat ontdekten we pas enkele uren later. Nu staan er wat planken bol welke wij willen laten vervangen. Graag een offerte hiervoor.

Betonvloeren op 2 verdiepingen aanbrengen

Ik wil graag op twee verdiepingen een betonvloer. Per verdieping gaat het om zo'n 70 m².

Plinten laten leggen

Ik wil graag plinten laten monteren. Dit gaat om 32 meter, dit zijn 17 plinten. Graag zou ik willen weten wat dit mij gaat kosten. Ik ben alleen per telefoon bereikbaar, ik heb geen emailadres.

Woonbeton op de vloer aanbrengen

Ik wil graag een nieuwe vloer, woonbeton, in de hal en toilet van mijn woning. De totale oppervlak is 7 m2.

Leggen zandcement dekvloer

In ons nieuwbouw zal er een zand-cement dekvloer in de badkamer moeten worden aangelegd. Hierbij loopt één deel af richting de douchegoot, en de rest kan horizontaal worden aangebracht. De oppervlakte van de badkamer is circa 6m2.

Vloeren renoveren en vloerverwarming aanleggen en afwerken

Ik heb op dit moment een houten vloer in mijn woonkamer en betonvloer in mijn gang en keuken. Ik wil de houten vloer laten vervangen door een vloer van schuimbeton. Daarna wil ik in de woonkamer, gang en keuken vloerverwarming laten aanleggen, een afwerkvloer laten plaatsen en die laten betegelen. Ik bespreek de situatie hier graag ter plaatse en laat dan ook alles inmeten. Daarna ontvang ik graag uw gespecificeerde offerte.

Vloer egaliseren en Flexxfloors laten leggen

Ik wil graag in mijn nieuwbouw woning de beneden verdieping laten egaliseren en laten voorzien van Flexxfloors plaktegels, natuursteen antraciet. Het betreft de ruimtes: hal, woonkamer en keuken. Deze ruimtes hebben een gezamenlijke oppervlakte van 47.5 m2. Het gaat om een nieuwbouw woning met vloerverwarming middels warm water. Gaarne ontvang ik de prijzen in een vrijblijvende offerte van het egaliseren en het leggen van de vloeren.

Houten vloer vervangen door beton of staal

Ik wil mijn houten vloer vervangen van ongeveer 35 m2 en vraag me af of ik dit door schuimbeton, stalenbalken of de broodjes moet laten doen. De woning staat op vochtige kleigrond.

Gietvloer laten leggen

Graag krijg ik info over een nieuwe vloer leggen. Dit gaat namelijk om een ondervloer van zandcement van 38 m2. Ik zou graag m'n vloer willen laten egaliseren of het laten behandelen met epoxy, duraquards, PU gietvloer. Kunt u mij vertellen wat de kosten zijn? Ik hoor graag van u. Komende week komt de vloer erin dus over een week of zes uitvoeren.

Laminaat en ondervloer leggen

Ik wil graag ± 37 m2 laminaat en ondervloer leggen op de 1e verdieping. Het gaat hierbij om 1 slaapkamer, overloop en 1 logeerkamer. De spullen komen van Karwei. Ik verwijder zelf de oude vloer en er hoeven geen plakplinten geplaatst te worden.

Vloer schuren en aflakken

Hierbij plaats ik een offerte aanvraag voor het schuren en aflakken van mijn houten vloer met V groef. Indien mogelijk met whitewash lak. Het gaat om een ruimte van 26 m2.

Vloer laten egaliseren

Egaliseren 50 m2 vloer ten behoeve van het plaatsen van lamelparket.

Beschadigd laminaat herstellen of vervangen

Door een lekkage is onze laminaat vloer gedeeltelijk beschadigd, nu wil ik graag weten of er iemand langs kan komen die ons kan adviseren of het gedeeltelijk herstellen van de laminaat vloer mogelijk is ja of nee. Verneem graag zsm.

Siergrindvloer verwijderen en egaliseren

Ik wil graag mijn siergrindvloer verwijderen, er zit wel een vloerverwarming onder die ik graag wil behouden en de vloer na verwijderen afwerken met een cementdekvloer of egaliseren zodat er een houten vloer op kan het gaat om ongeveer 45 m2.

Vloer egaliseren voor betegeling

In onze keuken en hal dient de vloer geëgaliseerd te worden ten behoeve van het betegelen van de vloer. De oppervlakte is 17 m2, graag wil ik weten wat de kosten zijn om de vloeren te egaliseren? Ook dient er boven in de badkamer een cementvloer gelegd te worden in verband met de afloop van de douche put en ook deze vloer dient daarna betegeld te worden. De oppervlakte van de cementvloer is 2,9 m2. Graag verneem ik de kosten om de cementvloer te leggen? In afwachting van uw bericht.

Trappen renoveren met Flexxstairs

Wij willen onze 2 trappen bekleden met Flexxstairs en willen graag weten wat de kosten hiervoor zijn. Graag een opgave van de kosten inclusief en exclusief materiaal.

Laminaat in de woonkamer en hal leggen

Graag een indicatie voor een nieuwe vloer voor de woonkamer en hal. Laminaat met ondervloer en opstaande hoge plinten. Prijs voor laminaat, wat wij willen uitgeven is zo rond de 25 euro per vierkante meter, Graag een kosten overzicht incl. het leggen. Totaal 35 vierkante meter van woonkamer naar hal, geen dorpel.

laminaat laten leggen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het leggen van laminaat inclusief ondervloer en plakplinten in mijn hal. Het is overigens geen karwei-laminaat. In verband met waterschade heb ik eerst een offerte nodig voor de verzekeraar. Omdat de hal nog niet droog is, kan ik nog niet aangeven op welke termijn het gelegd kan worden, het antwoord op die vraag is dus nog onbekend. Het gaat om een hal van 4,22 m², plakplinten 9,6 meter. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Verlijmde parketvloer verwijderen

Het betreft het verwijderen van ongeveer 35 m2 gelijmde houten parketvloer. Deze dient binnen een week verwijderd te worden.

Laminaatvloer leggen

Ik zoek iemand die voor mij laminaat wil leggen in het hele appartement, incl. ondervloer incl. plinten. Al het materiaal is aanwezig. Het gaat om 80m2.

Eikenvloer 60 m2 leggen

Eikenvloer en ondervloer leggen. Deze alle bij verlijmen. Eikenvloer reeds besteld, ondervloer en lijm krijgen we nog een prijs voor.