Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor zandcement deklaag laten storten :

Zandcement deklaag laten storten

Zandcement deklaag van 7 cm over noppenplaten met vloerverwarming. Benodigheden 80 m2 te storten. In Hilversum
Onze klant uit 's-Graveland (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zandcement deklaag laten storten uit heel Nederland:

Betonvloer uit garage verwijderen

Het slopen van een betonvloer in een garage. Afmeting is ong 42m2 (7x6). Vloer bestaat uit 11 cm beton en 3 cm zandcement deklaag. Ik weet niet zeker of er bewapening in zit. Ruime toegang via garage deur.

Gietvloer met vloerverwarming aanleggen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een gietvloer en het aanleggen van vloer verwarming. Het is maximaal 40 vierkante meter, de woning is ongeveer 7 bij 6 meter minus de trap, hal en wc. Er ligt nu een laminaat vloer die wordt verwijderd, hieronder ligt een een betonnen vloer met zandcement deklaag van 3 cm dik.

Tegelzetter voor douche en keuken

Keramische vloertegels van 60 bij 30 cm inde keuken en de douche, in de douche met plint. Op zandcement deklaag: 5 m2. Wandtegel: glas mozaïek op wisselende ondergrond - gipsplaat en afgewerkte muur ongeveer 6.50 m2. Vloertegels zijn al aanwezig, wandtegels over 2 weken. Werk kan met één a 2 weken beginnen.

Beganegrondvloer vervangen

We zijn bezig met de aankoop van een nieuw huis. Ik wil graag mijn begane grond vloer vervangen door een EPS vloer met zandcement deklaag en vloerverwarming. Het gaat om een oppervlakte van 27 m2.

Ondervloer storten met beton

Ik had een aanvraag ingediend voor het maken van de zandcement deklaag. Voor dat dit erop kan moeten wij eerst de ondervloer (de houten vloer ligt nu op houten balken) volstorten met beton. Het advies was om hier een nieuwe aanvraag voor neer te leggen. Het gedeelte met beton zal ongeveer 25-30 m2 zijn schat ik. Hoe diep het is, durf ik niet te zeggen. Is hier een standaard diepte voor? (huis gebouwd in 1959).

Zandcement dekvloer vervangen

De zandcementdekvloer is verpest door slecht uitgevloeide egalisatiecement. Hierdoor bulten van wel 4 mm. De dekvloer moet er dus uit. Een nieuwe zandcementvloer teruggelegd zo dat ik er laminaat op kan leggen. Een en ander aangetroffen na verwijderen vloerbedekking. Het gaat om de hal met een oppervlakte van ongeveer 8 m2. Laag eraf halen, inclusief cementlaag en nieuw deklaag aanbrengen.

Opbouw op bestaande betonnen garage ...

Opbouw op bestaande betonnen garage 5m80x3m00. Korte zijden buitenkant schoon metselwerk. Lange zijden bestaan al maar moeten net als het metselwerk afgetimmerd worden regelwerk dampremmende folie glaswol en gipsplaat. Binnenzijde behangklaar, plafond spuitwerk. Loodstroken voor achter en vanuit betsaande muur naar dak aanbrengen. Twee merantiekozijnen voor en achter 1m50x1m50 en 2m40x1m30 met draairaam HR++beglazing en veiligheidsluiting. In een zijgevel verwijderen van kozijn en vergroten van betaande kozijnsparing. (beton). Hierin nieuw kozijn met deur. Dak op de opbouw vuren balklaag 18 mm OSB platen, vuren mastiekranden. Op het dak isolatie en 1 APP laag branden alluminium daktrim 60mm. Plafondvuren en gipsplaat. Vloer zandcement deklaag 40 mm. Elektra e.d. en radiator aansluiten.