Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Rijsenhout te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Rijsenhout heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Rijsenhout u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Rijsenhout of directe omgeving.

30 klanten uit Rijsenhout bevelen een bij Casius in Rijsenhout aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 9,1/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Rijsenhout bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: houten vloer vervangen door geïsoleerde betonvloer, nieuwe broodjesvloer plaatsen, tapijt verwijderen en tegels laten leggen., keramisch parket leggen, vbi renovatievloer met vloerverwarming droog, vloer egaliseren, parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen, keramisch parket leggen, reparatie vloer, houten vloer vervangen voor een schuimbeton vloer, vloerisolatie en verwarming aanbrengen, onderhoud bamboe vloer bedrijfsrestaurant, laminaat leggen in 7 appartementen, laminaat leggen, click PVC en laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Rijsenhout staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Rijsenhout:

Betonvloer storten en afwerken

Er dient een betonvloer gestort te worden van ongeveer 10 cm dik, tot aan dorpel rand, vlak afwerken en eventueel vlinderen. De garage is goed bereikbaar met een betonwagen en of pomp, de oprit is 7 meter breed. Het gaat om ongeveer 56 m2. De fundering zal gelijk met de vloer meegestort worden en worden gestort op zand.

Plaklaminaat laten leggen

Ik wil graag een offerte voor het leggen van 50m2 plaklaminaat (pvc) op een professioneel geëgaliseerde vloer. Graag leggen in de week van 1 februari aanstaande. Betreft één ruimte met een halfronde serre waar de vloer rond gesneden moet worden. Graag ontvang ik een offerte.

Diverse ondergronden egaliseren

Het egaliseren van 50 m2. Het zijn diverse ondergrond waarvan 1 deel grindtegels op het beton hebben gelegen. Ze lijken in beton te liggen. Die moeten blijven liggen. En het egaliseren van 6,5 m2 zandcementdekvloer. Is er een mogelijkheid dat er iemand kan komen, om de vloer te beoordelen, in de hal liggen grindregels. Het huis is van 1970 en niet overal gelijk. Sommige stukken zijn lager na het verwijderen van binnenmuren.

gaat om 85 m2 plavuizen welke in zgn ...

gaat om 85 m2 plavuizen welke in zgn molenwiek gelegd moeten worden. Is onderdeel van grote verbouwing. Moet over bestaande plavuizenvloer met vloerverwarming worden getegeld. Daar er wat muren en een open haard worden gesloopt ontstaan er hier en daar gaten die uiteraard gevuld moeten worden. Ook liggen er in de bestaande vloer tegel ;hol'