Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor karwei laminaat laten leggen:

Karwei laminaat laten leggen

Ik heb schade na bliksem/water lekkage op zolder. Het oude laminaat + ondervloer moet verwijderd worden en daarna moet er een nieuwe ondervloer + laminaat gelegd worden. Het gaat om 25 m2 ongeveer.
Onze klant uit Purmerend (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor karwei laminaat laten leggen uit heel Nederland:

Laminaat leggen

Ik wil 35 vierkante meter laten leggen. Het laminaat komt van karwei.

Waterschade aan de laminaatvloer

Graag ontvang ik een offerte voor het aanhelen van mijn bestaande vloer in verband met waterschade in mijn hal en bergkast. Het gaat om 6 m2 laminaatvloer van Karwei. "Lundia functioneel en vriendelijk laminaat kirsten". Ook de ondervloer bestaande uit een folie moet vervangen worden.

Waterschade door storm verhelpen

Nu hebben we Door de harde regen en storm waterschade opgelopen bij het platdak bij de loodslap. Het gaat om een ruimte van 40vierkante meter waar het laminaat nu al begint te zweven en de ondervloer is wat sponsachtig (zo voelt dat aan) is een zachtboard ondervloer van 1cm. De vloer is nog geen jaar oud en is nu nog te krijgen via de karwei van VT wonen voor 24euro per vierkante meter. En uiteraard is de ondervloer ook waarschijnlijk niet meer bruikbaar. Ook moet er opnieuw de muur bijgewerkt worden Door het stromende water kwa licht stucwerk en sauzen. (Gaat om een muur van 14 vierkante meter) Hoop op een offerte terug en mischien kunnen we het eens worden samen.

Laminaat vervangen

De vloer in de keuken is beschadigd geraakt door een overstroming na een gescheurde vaatwasserslang. De vloer in de keuken en woonkamer is één geheel waardoor misschien alles vervangen moet worden. Het gaat om 46,2 m2 in totaal, met woonkamer. De meubels moeten dan verschoven worden. Wij hebben een offerte nodig voor de verzekering. Het laminaat wat er nu ligt, lijkt niet meer leverbaar. Het kwam van Karwei. Voor nieuw laminaat zorg ik zelf. Graag uw offerte voor het verwijderen van het oude laminaat en het leggen van een nieuwe vloer. Het gaat om de laminaatvloer, ondervloer en plinten.

PVC- en laminaatvloer laten leggen in huis

Wij willen graag boven in huis laminaat laten leggen plus plinten met ondervloer. 20 vierkante meter. Tevens de beneden verdieping met Flexxfloor PVC vloerdeel click. Ondervloer Flexxfloors silence. 54 vierkante meter. Zonder plinten. De ondergrond heeft wat lijmresten op de grond. En in een kamer ligt zeil, dat willen we laten liggen. Wij willen dit graag zo snel mogelijk. Het liefste 5/6/7 januari als dit mogelijk is. Kan dit niet, dan eventueel nog 9-10 jan. Wij zitten met verhuizing vandaar graag op korte termijn. De materialen zijn bij Karwei gekocht en in huis.

Laminaat vernieuwen na waterschade

Ik heb waterschade geleden doordat de wasmachine is gaan lekken in de bijkeuken en vanuit daar is het water het woonkamer ingelopen. Het laminaat is aan 1 stuk doorgelegd. Heb 2 jaar geleden laminaat van Karwei gekocht. 13 euro per M2. Gaat om ongeveer 50 M2 totale oppervlakte. Misschien dat er nog wel oude laminaat weer hergebruikt kan worden. Maar daar heb ik eigenlijk geen verstand/kijk op. Graag zou ik een offerte willen hebben met wat de kosten ongeveer zou zijn inclusief materialen, uurloon oude laminaat eruit halen en opnieuw leggen et cetera.

Laminaat met V-groef laten leggen

Ik heb een tijd geleden een laminaat vloer van de winkel Karwei laten leggen het laminaat heet Lundia, eerlijk en eigentijds laminaat Faas V-groef 2,13 m2. Plus de bijbehorende plakplinten. Het gaat om een woonkamer 26 m2. Nu is dus een paar weken terug mijn woonkamer onder water gelopen door mijn vaatwasser. Ik ben nu met mijn verzekeringsagent aan het communiceren over dat het vergoed kan worden door de verzekeraar maar nu moet ik dus een bon hebben, maar die heb ik helaas niet meer nu zou ik graag een offerte willen aanvragen wat mij dit allemaal bij elkaar zou gaan kosten ? - het oude laminaat verwijderen - Lundia Faas laminaat (die was toen niet met korting ) - bijbehorende plakplinten - het laten leggen hiervan Alvast heel erg bedankt !!!

Laminaat en ondervloer leggen

Ik wil graag ± 37 m2 laminaat en ondervloer leggen op de 1e verdieping. Het gaat hierbij om 1 slaapkamer, overloop en 1 logeerkamer. De spullen komen van Karwei. Ik verwijder zelf de oude vloer en er hoeven geen plakplinten geplaatst te worden.

Traprenovatie met laminaat overzetdelen

Ik wil graag laminaat overzetdelen plaatsen op de trap + stootborden. Er zit nu vloerbedekking op de trap, maar dit verwijder ik zelf. De trap heeft 13 treden en de trap heeft 1 draai naar links. Het merk is Cando, aankoop bij Karwei.

Laminaat leggen

Ik heb een grote lekkage gehad en het laminaat is zo zwaar beschadigd dat ik het eruit heb gehaald. Bij de Karwei heb ik laminaat gekocht samen met de hoge plinten. Die zijn al thuis afgeleverd en wachten nu tot de woningbouw as dinsdag komt om het lek verder af te maken. Daarna kan het laminaat erin. Ik heb tevens een aluminium ondervloer gekocht die is ook gearriveerd en alles ligt nu in de gang te wachten. De verzekering vraagt om een offerte voor het leggen. Dus als u me die wilt sturen dan kan ik met de verzekering overleggen en de klus plaatsen. De oppervlakte is totaal 30 m2. Er is een tekening beschikbaar.

Partners

Partners van Casius