Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Purmerend te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Purmerend heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Purmerend u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Purmerend of directe omgeving.

1344 klanten uit Purmerend bevelen een bij Casius in Purmerend aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Purmerend bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, betonlook vloer over tegels laten leggen, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, betonvloer storten in garage, circa 97 m2 Vloerverwarming aanleggen en alle radiatoren verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Purmerend staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Purmerend:

Gietvloer badkamer en toilet

We willen graag de badkamervloer en het toiletvloer laten gieten met een antislip laag. De totale oppervlakte van beide ruimtes is 2.5 bij 2.2 meter. De bestaande vloer is betegeld.

Egaliseren vloer of nieuwe zand cement vloer

Wij willen graag de vloeren van 3 slaapkamers egaliseren door middel van een nieuwe zand cement vloer laten storten. Dit moet een voor een gebeuren, zodat we onze spullen in de andere kamers kwijt kunnen. De afmetingen zijn 7,5 m2, 11 m2 en 13 m2 en alle kamers zijn gelegen op de eerste verdieping.

Restbeton storten voor vloer schuurtje

Wij hebben in onze achtertuin een betonnen vloertje nodig om ons schuurtje op te plaatsen. Het is 3 m X 3 m X 0,50 cm, dus 4,5 m3. De ombouw met bewapening ligt klaar, dus het mag/kan zo snel mogelijk! Is in achtertuin, makkelijk bereikbaar. Wij horen het graag.

Ondervloer egaliseren en PVC vloer leggen

Wij willen graag een pvc vloer in de huiskamer met een oppervlakte van 50 m2. Hiervoor moet er een ondervloer geëgaliseerd worden. De huidige tegelvloer halen wij zelf eruit.

Karwei laminaat laten leggen

Ik heb schade na bliksem/water lekkage op zolder. Het oude laminaat + ondervloer moet verwijderd worden en daarna moet er een nieuwe ondervloer + laminaat gelegd worden. Het gaat om 25 m2 ongeveer.

Laminaat leggen

Graag ontvang ik een indicatie voor het laten leggen van een ondervloer en laminaat, de plinten zal ik zelf verzorgen. Het gaat om de woonkamer, 2 slaapkamers en de hal met een oppervlakte van ongeveer 75 m2.

PVC vloer met ondervloer leggen en kitten

Ik zoek iemand voor het leggen van een PVC vloer van 25 vierkante meter. PVC met zelfklevende laag. Inclusief ondervloer en het afkitten van de randen. Woning is in Purmerend Weidevenne.

Plavuizenvloer verwijderen en glad opleveren

Onze plavuizen zijn omhoog gekomen in de huiskamer. Op de plavuizen ligt laminaat. De plavuizen moeten eruit en schoon opgeleverd worden om er laminaat op te kunnen liggen is 63 m2.

Schuren en lakken van een eiken vloer

Ik wil een eikenvloer van ongeveer 70 m2 schuren en lakken. Op 23 februari krijg ik de sleutel van de woning.

Vloer egaliseren en siergrind leggen

Het betreft de vloer van de hal, de keuken en de woonkamer. De gehele vloer dient te worden geëgaliseerd en daarna zal er siergrind geplaatst moeten worden. De ruimte lopen in elkaar over en de oppervlakte is ongeveer 50 m2.

Waterschade aan de laminaatvloer

Graag ontvang ik een offerte voor het aanhelen van mijn bestaande vloer in verband met waterschade in mijn hal en bergkast. Het gaat om 6 m2 laminaatvloer van Karwei. "Lundia functioneel en vriendelijk laminaat kirsten". Ook de ondervloer bestaande uit een folie moet vervangen worden.

Plavuizen vloer verwijderen

Wat zijn de kosten van een tegelvloer verwijderen van ongeveer 55 m2. Er ligt een vloerverwarming onder. Waarschijnlijk, niet van de eerste bewoners, ligt de vloer gelijmd. De benedenverdieping is goed bereikbaar en parkeerplek voor de deur. En daarna egaliseren.

Laminaatvloer met ondervloer laten leggen

Ik wil een laminaatvloer + ondervloer 40 m2 laten leggen. Op een parketvloer. Het laminaat en de ondervloer heb ik. Tevens moeten er 4 houten, stompe binnendeuren ingekort worden in verband met het laminaat. Geen plinten.

Laminaat leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in mijn huis. Betreft een ruimte van ongeveer 38 vierkante meter. Er moet ook een ondervloer en ongeveer 30 meter plak plinten worden gelegd. De oude vloer is verwijderd. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Plavuizen vloer verwijderen

Dubbele vloer verwijderen. Het gaat om 2 plavuizen vloeren op elkaar met vloerverwarming in de huiskamer, keuken en gang. 5 meter bij 11,50 meter ongeveer.

Nieuwbouw voorzien van laminaat

Entreehal, woonkamer en open keuken willen wij graag laten lamineren. In totaal 30,6 vierkante meter. Graag een indicatie hoeveel het kost

Laminaat en ondervloer laten leggen

In juli 2018 wordt ons nieuwbouwhuis opgeleverd. De gehele woning betreft 80 m2 en dan dient er een ondervloer, laminaat en plakplinten gelegd te worden.

Laminaat in halletje leggen

In een tussenhalletje wil ik laminaat laten leggen. De hal is 5 vierkante meter.

Egaliseren van keukenvloer

Ik zou graag een offerte willen voor het laten egaliseren van mijn keuken vloer. Het gaat hier om 12 m2, ongeveer 4 millimeter dik zijn. Er zit nu een tegelvloer die eruit moet.

Grindvloer leggen op vloerverwarming

In onze huiskamer en hal willen wij een grindvloer. Oppervlakte 42 m2. De vloer zal nieuw zijn, er komt vloerverwarming in.

Cementdekvloer aanbrengen

Ik wil op de begane grond in onze woning een cement dekvloer laten aanbrengen. Het gaat om ongeveer 70 mm voor 18 m² en om ongeveer 25 mm dekvloer voor 12 m². De vloeren zijn met elkaar verbonden. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Granito op badkamervloer leggen

De tegelvloer in de badkamer zal ik zelf gaan verwijderen. Daarna dient de vakman een granito vloer te storten. De oppervlakte is 4.6 m2.

Zandcementvloer storten

Het storten van een zandcementvloer ongeveer 60 m2. Er word vloerverwarming gelegd. Graag ontvang ik een prijsopgave per mail.

Kliklaminaat leggen

Ik wil graag 105 m2 kliklaminaat laten leggen en de ondervloer. Daarbij moeten ook plakplinten gedaan worden. Het laminaat moet ook verwijderd worden doen jullie dat ook. Het laminaat is aan 1 stuk gelegd. Graag een offerte per mail. Afvoer van het afval wordt gedaan door de vakman en de werkplek is goed bereikbaar. De keuze voor het nieuwe laminaat moet in overleg met de vakman worden gedaan.

Laminaat en overzetplinten leggen

Leggen van ondervloer, laminaat en overzetplinten, rijtjeswoninig, begane grond, vloerverwarming aanwezig, 42,89 m2