Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor betonvloer tuinkamer:

Betonvloer tuinkamer

Wij willen een tuinkamer realiseren 6 bij 3,18 meter. Graag het realiseren dus van een betonnen vloer.
Onze klant uit Petten (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor betonvloer tuinkamer uit heel Nederland:

Betonvloer ophogen

Woonkamer heeft plavuizen, aangrenzende tuinkamer heeft een houten vloer die 'los' is gelegd met gebruikmaking van messing en groef. De 2 ruimtes zijn op 2 plaatsen met elkaar verbonden. De plavuizen in de woonkamer zijn vervangen door een nieuwe laag plavuizen. Hierdoor is een hoogteverschil van ongeveer 15 mm. ontstaan. Om beide vloeren weer op gelijke hoogte te krijgen zou houten vloer gedemonteerd, opgehoogd en opnieuw geplaatst moeten worden. Er moet wel rekening worden gehouden met het feit dat er onder de houten vloer vloerverwarming is aangelegd, dus het moet een warmtegeleidende ophoging worden. De oppervlakte van de houten vloer is ongeveer 30 vierkante meter.

Beton storten voor een tuinkamer

Het gaat om het storten van een betonvloer voor een buitenkamer van 6 m2. Vanaf de oprit naar de tuin is maximaal 25 meter.

Betonvloer storten voor een tuinkamer

Wij willen een betonvloer laten storten voor een tuinkamer, het gaat om 22.5 vierkante meter. Er ligt nu zand, er moet een betonnen vloer in komen inclusief isolatie en folie. Er moet denk ik ongeveer 15 cm afgegraven worden. De ruimte is goed van buitenom te bereiken, ook met groter materieel. Tegen die tijd zit er een dak boven. Als het kan graag uitvoeren na 15 september.

Gewapende betonvloer in de tuinkamer aanbrengen

Voor aanbouw van tuinkamer aan huis, willen wij een gewapend betonnen vloer laten storten. 3 bij 5 meter. Op dit moment liggen er tegels maar die ga ik zelf verwijderen. De hoekjes moeten eventueel verstevigd worden, hier graag advies over. De tuin is bereikbaar via een brandgang ongeveer 1.20 a 1.40 m breed.

Betonvloer maken in een tuinkamer

Aan mijn woning grenst een tuinkamer van 5 x 3 meter waar nu tuintegels in liggen. Ik wil daar graag een betonvloer met wapening laten maken, waar ik later tegels op kan aanbrengen. Ik wil de klus hier even bespreken en ontvang daarna graag uw offerte.

Stalen serre plaatsen

Wij willen graag een stalen serre/tuinkamer van ongeveer 4 bij 7 meter. De ruimte moet niet bij de woning getrokken worden maar dient meer als overkapping tegen wind en regen. De gevel van de serre (7 meter) moet volledig open kunnen (schuifdeuren/harmonicadeuren). Met een lessenaarsdak, ook van glas. Ons terras is een gestorte betonvloer (dikte onbekend). Vermoeden is 14 cm, is dit voldoende voor een serre. De woning moet niet aangepast worden. Graag een indicatie van de totaalprijs.

Betonvloer laten storten of gieten

Wij willen in onze tuinkamer/serre van 4 bij 5 meter graag een betonvloer laten storten. Waar later een plavuizen op gelijmd kunnen worden. Er ligt nu zand.

Geïsoleerde betonvloer storten in de tuinkamer

Ik wil graag een goed geïsoleerde, betonnen vloer verstevigd met betonijzer in de glazen tuinkamer, maat 6,30 x 3,00 meter. Er ligt nu een composiet vloer: half hout en half kunststof. De bouwer wil de vloer verwijderen en de vloer afgraven naar de gewenste diepte. De tuinkamer is gebouwd tegen de woonkamer (lange zijde) en tegen een slaapkamer (korte zijde). De andere twee zijden bevinden zich tegenover de tuin. Aan de tuinkant is een gewone deur. Er kan met een wagen tot aan de tuin gereden worden. Graag een vrijblijvende offerte. Bij voorkeur in de middag of avond even bellen om een afspraak te maken.

Betonvloer storten voor een tuinkamer

Een betonvloer storten voor een tuinkamer. De tuinkamer is 300 bij 475 cm. We wensen een geïsoleerde betonlaag, waarop we later een houten vloer aanleggen. De tuinkamer wordt 19 oktober geplaatst, dan halen we oude grindtegelvloer weg. De betonnen vloer dient op juiste hoogte uit te komen zodat houtenvloer gelijke hoogte heeft als railing van deuren tuinkamer. Komt neer op grond iets wat afgraven, afhankelijk van dikte laag beton. Hoe veel tijd kost dat en wat zijn de kosten?

Kelder onder de woning laten maken

Ik heb plannen om mijn benedenwoning te voorzien van een kelder. Bestemming: slaap- en logeerkamer. Werkzaamheden bestaan uit het realiseren van de kelderbak inclusief W- en E-installaties. Voorzijde 1 koekoek vergroten en 1 nieuw realiseren, achterzijde "tuinkamer" (buitenruimte) deels verlagen en grote raampartij met mogelijk een deur aanbrengen. Hoogte is nu ongeveer 1.20 m¹, dus verder verdiepen. Bestaande keldervloer is niet voorzien van een betonvloer. Groene deel is nu toegankelijk met trapje. Nieuwe (spil)trap aanbrengen. Boogconstructie behouden en bij tussenruimte trap opening realiseren naar voorgelegen ruimte van ongeveer 13 m². In groene deel deuren aanbrengen naar beide ruimten. Begane grond-vloer is van hout. Vloeren begane grond + verdiepingen liggen tussen de constructiewanden, zijn doorgetrokken naar boven. Woning uit 1913. Het gaat om een oppervlak van ongeveer 48 m2.