Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat zonder ondervloer laten leggen:

Laminaat zonder ondervloer laten leggen

Gaat om woonkamer 25 m2 , en halletje 5 m2 Heb laminaat gezien - emotion milano van 14. 99 nu voor 11. 24 per m2. Wat kost t mij de laminaat kopen + laten leggen door Praxis?
Onze klant uit Obdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat zonder ondervloer laten leggen uit heel Nederland:

Laminaat vervangen

Laminaat benedenverdieping vervangen. Ongeveer 50 m2 - Oude laminaat verwijderen en afvoeren - Ondervloer ligt reeds - In Hal bij voordeur is grond iets hoger dan rest huis - loopt niet pas. De voordeur moet na leggen vloer open kunnen zonder vloer te beschadigen. - vloer doorleggen zonder drempels - Plinten leggen

Tegels leggen in de keuken

Ik wil nieuwe tegels laten leggen in de keuken (19 m2). Van deze 19 m2 is de helft oude tegelvloer en de andere helft is laminaat wat eerst nog eruit moet. (Dit zou ik misschien ook zelf kunnen doen!) Graag zou ik ook een elektrische vloerverwarming laten installeren (14,7 m2). Graag offerte tegels leggen met uithalen van de oude vloer en zonder uithalen van de oude vloer, separate offerte vloerverwarming! Zelf nog geen materiaal gekocht, mijn voorstelling tegels met houtstructuur 15,5 x 62 cm.

Trap renoveren en laminaat leggen

Heer/mevrouw, Graag ontvang ik een indicatie van de kosten die verbonden zijn aan een traprenovatie en het leggen van laminaat in de woonkamer, keuken en bijkeuken. De trap heeft 13 treden en 2 kwart draaien. Het oppervlakte van de vloer is 43 m2. Inclusief graag met alle materialen en uurloon van degene die het moneert/legt. Hartelijk dank. Prijdindicatie zowel met als zonder laminaat.

Laminaat met ondervloer en MDF plinten leggen

Ik wil een opbouw bestaande uit 2 kamertjes (4,5 x 2,4 m) laten leggen met kliklaminaat (23 m2) +hoge plint MDF (28 m) + ondervloer. Eerst de ene kamer afmaken en doorleggen naar de andere kamer via een overloop van 1 m2. Ik ben ook op zoek naar lichtgrijs 7 mm laminaat zonder V-groef + ondervloer + MDF-plint.

Trap bekleden met PVC van Flexxfloors

Onze trap moet voorzien worden van een PVC plaklaminaat van Flexxfloors. Alleen de treden, niet de stootborden. Het betreft 15 treden en het materiaal is in het bezit van de klant. Het laminaat dient strak gelegd (gesneden) te worden zonder ongelijke kieren of overgangen.

Laminaat op de vloerverwarming aanbrengen

Ik wil op de begane grond tegels verwijderen die eigenlijk reeds zijn geplaatst, heb liever laminaat maar wil mijn vloerverwarming behouden en eigenlijk wil ik dit zonder schade op de beton die is gelegd over de vloerverwarming.

Laminaat leggen op eerste verdieping

Het laten leggen van circa 50m2 laminaat inclusief ondervloer op de eerste verdieping. Laminaat dient geheel doorgelegd te worden zonder dorpels, 4x slaapkamer en de hal.

Laminaat deels herstellen

In een bepaalde rumte in mijn huis ligt laminaat, eiken laminaat. Een deel hiervan is door regen uitgebeten et cetera. Geen gezicht t.o.v. de rest. Oorzaak: via het dakraam heeft de regen zijn verwoestende werk gedaan. Het gedeelte dat niet is uitgebeten - en dat is minstens 80% - ziet er nog perfect uit. Vraag: kan het uitgebeten gedeelte vervangen worden? Bijvoorbeeld door een deel uit de vloer te snijden en een nieuw stuk erin te leggen. Ook als er iets zichtbaar zal blijven van een breuk. Dat kan eventueel onder de zitbank plaatsvinden. De delen bestaan uit 1,25 cm en ongeveer 60 cm stroken. Als u een oplossing weet, hetzij met breken, hetzij zonder breken, dan hoor ik dat graag. Een nieuwe afwerklaag aanbrengen, zou ook een optie kunnen zijn.

Laminaat over vloerverwarming laten leggen

Laminaat leggen op droogvloer verwarming. Vloerverwarming wordt in piepschuim tegels gelegd, er moet laminaatvloer op direct na leggen omdat er anders niet op gelopen kan worden. Zonder tegenslag ligt de vloerverwarming op donderdag 7 december, graag laminaatvloer leggen op vrijdag 8 december. Het gaat hier om 40 m2 verdeeld over drie ruimten.

Laminaat leggen in de keuken en gang

Ik wil graag 24 m² laminaat laten leggen op de begane grond van mijn woning in de keuken en gang. Het gaat alleen om laminaat zonder ondervloer en plinten. Ik zal het laminaat zelf kopen bij Praxis. Ik ontvang graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius