Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor gelijmd tapijt verwijderen:

Gelijmd tapijt verwijderen

Voor het betrekken van ons nieuwe (huur) pand in Nieuw Vennep willen we graag een offerte ontvangen om het aanwezige en gelijmde tapijt te verwijderen. Het gaat om circa 500 m2 kantoorruimte gelegen op de begane grond en 1e en 2e verdieping. We hebben de sleutel al, het is werk dat wel met beleid moet gebeuren zodat de ondervloer zo min mogelijk beschadigd wordt. Wij nodigen u dus graag uit om een proefstukje te doen voordat de klus vergeven wordt. Graag ook het tapijt afvoeren.
Onze klant uit Nieuw Vennep (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gelijmd tapijt verwijderen uit heel Nederland:

Gelijmd tapijt verwijderen

We willen op onze zolderverdieping ongeveer 50 vierkante meter tapijt laten verwijderen, eventueel betonvloer bijwerken en alles laten afvoeren. Er staan nog een aantal meubelen op zolder die verschoven moeten worden. Vloer moet dusdanig schoon zijn dat er weer laminaat gelegd kan worden.

Verwijderen gelijmd tapijt uit appartement

Het betreft het appartement van wijlen mijn moeder. Per 1 juni wordt de huur beëindigd. Het appartement moet zonder tapijt worden opgeleverd. Het gaat om ca. 45 m2 verdeeld over hal, woonkamer (28m2), keuken (3m2), logeerkamer (7m2) en slaapkamer (13m2). Het betreft tapijt op foamrug gelijmd op de betonvloer. Tapijtverwijdering graag op maandag 25 of dinsdag 26 mei. Graag ontvang ik uw reactie en offerte.

Gelijmd tapijt verwijderen

Graag ontvang ik uw offerte voor het verwijderen van gelijmd tapijt (rug van jute gaas). Oppervlakte 133m, plus een trap met 11 treden, breedte 1mtr.

Verwijderen gelijmd tapijt en leggen nieuw tapijt

1e verdieping: 3 slaapkamers, 1 overloop, ca. 40m2 Trap: 13 tredes, incl. omloop 2e verdieping: 1 slaapkamer, ca 45m2. Inclusief meubels weghalen/terugplaatsen. In alle bovengenoemde kamers dus ook alles verwijderen en nieuw tapijt plaatsen. Materiaal willen wij graag in overleg doen met de gene die deze klus kan uitvoeren.

Verwijderen gelijmd tapijt en lijmresten

Betreft 1e en 2e verdieping middenwoning: Zolder circa 30m2, 2x overloop totaal 14m2, 3 kamers op 1e verdieping totaal circa 50m2 en 2 trappen (1x 12 en 1x 13 treden). Graag op 4 of 5 maart 2020.

Gelijmd tapijt verwijderen

Het gaat om vastgelijmd tapijt in onze eigen woning. we willen graag het tapijt laten loshalen en de lijmresten laten verwijderen. De slaapkamer is ongeveer 20 m2 op de 1ste verdieping. Deze is bereikbaar via de normale trapwoning. Het afvoeren van het tapijt is niet nodig. We hebben liever geen gebruik van chemicaliën in verband met onze jonge dochter.

Grastapijt leveren en plaatsen

Ik wil grastapijt Wales 2 mm poolshoogte bestellen voor 3 balkons met de volgende afmetingen: Balkon A: 4,25 m bij 1,45 m. Balkon B: 6,70 m bij 1,85 m. Balkon C: 5 m bij 1,30 m. Dit tapijt moet gelijmd worden. Dus lijm meeleveren. En gaarne iemand die het voor mij legt.

Tapijt weghalen en nieuw leggen in studentenhuis

Het gaat om een studentenkamer van 24 m2 waar een nieuwe vloerbedekking in moet. Het liefst midden/donker blauw met streepjes. Het oude tapijt moet er uit gehaald worden, zit gelijmd. Dit moet er verwijderd worden.

Tapijt verwijderen van trappen

We willen tapijt van 2 houten trappen laten verwijderen, is gelijmd. Eengezinswoning te Heemskerk, inclusief verwijderen van lijmresten en afvoeren van tapijt. De kosten inclusief alles btw etc. (Mobiel werkt tijdelijk niet,)

Keuken en tapijt verwijderen

Het betreft een appartement van 78 m2. Hier willen wij de keuken laten verwijderen. Dit gaat vooral om keukenkastjes en apparatuur. Daarnaast moet er in de woonkamer, slaapkamers en de hal gelijmd tapijt worden verwijderd. Het puin mag allemaal afgevoerd worden.

Partners

Partners van Casius