Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloerbedekking trap verwijderen:

Vloerbedekking trap verwijderen

Vloerbedekking 2 open trappen verwijderen. Is gelijmd. 13 treden per trap.
Onze klant uit Nieuw Vennep (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloerbedekking trap verwijderen uit heel Nederland:

Vloerbedekking en lijm van de trap verwijderen

Ik wil vloerbedekking en lijm van de trap verwijderen, dit is ca.5 m2. Het gaat om 1 trap van 12 treden.

trap opknappen

Onze kat heeft letterlijk de krullen van de trap gekrabd. Graag willen we de trap laten verfraaien. We willen geen vloerbedekking meer. kunt u ons een idee geven van de verschillende opties en bijbehorende prijzen? Met vriendelijke groet,

Trap bekleden

Wij willen graag een offerte voor het bekleden van onze trap. Meerdere opties zijn mogelijk, behalve vloerbedekking. Het betreft een trap met 13 treden.

Vloerbedekking en lijm van 2 trappen verwijderen inclusief verfklaar opleveren

Twee trappen ontdoen van vloerbedekking die verlijmd is (niet op waterbasis). Zoldertrap (open trap) 13 treden ontdoen van vloerbedekking wat verlijmd is (niet op waterbasis.) Een trede ong. 84 cm breed en 35 cm diep. (voorrand, trede, en stootboord.) Daarna graag 12 treden zolder en 13 treden vrijmaken van lijm en vloerbedekking resten en verfklaar opleveren 8 treden ontdoen van vloerbedekking. Tredes zijn rondom voorzien van vloerbedekking. Een trede ong 92 cm breed en gem 25 cm diep. Dus twee tredes zal ong. 1m2 zijn. Totaal 4 m2 denk ik dus. Trap naar eerste verdieping (gesloten trap)

Vloerbedekking etage & trap verwijderen

In ons nieuwe huis willen wij graag de vloerbedekking van de verdiepingen (slaapkamers en overloop) en de trappen laten verwijderen en afvoeren. De trappen willen we vervolgens zo egaal mogelijk krijgen, zodat deze gelakt kunnen worden. Het vloeroppervlak van de verdiepingen is in totaal zo'n 100 m2. De trappen hebben ieder zo'n 15/16 treden en een bordes. Bijgevoegd enkele plattegronden en foto's ter illustratie.

Vloerbedekking verwijderen uit diverse kamers en trap

Ik wil graag vloerbedekking laten verwijderen 3 slaapkamers overloop, zolder. 64 m2 en trap 12 treden welke is vastgelijmd. Woonplaats Zutphen. Eventueel optie afvoeren. Dit is ook zelf mogelijk.

Vloerbedekking verwijderen

Wij willen de vloerbedekking in 3 kamers (zoals bovenstaande kamer) en 1 trap (12 treden) laten verwijderen. Volgens ons is de vloerbedekking gelijmd, maar weten niet of het op beton of hout is.

Vloerbedekking en lijmresten trap verwijderen

Het verwijderen van vloerbedekking en lijmresten van een houten trap met draai en 13 treden met zijkanten. Zijkanten alleen lijmresten. Stootborden zijn al kaal.

Vloerbedekking verwijderen en treden schuren

Gaat om een trap met 13 treden .Rechte trap met boven een bocht naar links. Moet klaar zijn tussen 13 en 21 maart

Verwijderen vloerbedekking trap

Het betreft een trap van 12 treden. Treden 80 cm breed en 18 cm hoog. Bruine lijm. Graag een offerte.

Partners

Partners van Casius