Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Nieuw Vennep te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Nieuw Vennep heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Nieuw Vennep u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Nieuw Vennep of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Vennep bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, plavuizen vloer laten leggen, uitbouw garagevloer storten, een betonnen vloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Nieuw Vennep staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Nieuw Vennep:

Vloer laten egaliseren

Nadat wij de tegels hebben verwijderd, dient de vloer geëgaliseerd te worden zodat het bedrijf en vloerverwarming kan infrezen.

Betonvloer storten

Ik ben op zoek naar een vloerlegger voor het leveren en aanbrengen van een betonvloer afmeting 275 x 560 x 8 cm dik met betonijzer. De begane grond is gemakkelijk met een kruiwagen te bereiken.

Houten bestaande vloer (41 m2) op begane grond schuren en oliën

Graag prijsopgave voor schuren en oliën van mijn houten vloer (begane grond). Totale vloeroppervlakte 41 m2 (hal, keuken en woonkamer).

Renovatie van garagevloer

Ik heb een garage van 100m2, waar een epoxy coating losgelaten heeft,door een vochtige ondergrond van een zandcement vloer. Die coating moet eraf, en er moet uitgevlakt worden, met een folie eronder, met een minimale opbouw ivm de hoogte van de garage.

Verwijderen vloeren bedekking 2 trappen

Verwijderen en verf klaar maken 1 dichte trap en 1 open trap.

Gelijmd tapijt verwijderen

Voor het betrekken van ons nieuwe (huur) pand in Nieuw Vennep willen we graag een offerte ontvangen om het aanwezige en gelijmde tapijt te verwijderen. Het gaat om circa 500 m2 kantoorruimte gelegen op de begane grond en 1e en 2e verdieping. We hebben de sleutel al, het is werk dat wel met beleid moet gebeuren zodat de ondervloer zo min mogelijk beschadigd wordt. Wij nodigen u dus graag uit om een proefstukje te doen voordat de klus vergeven wordt. Graag ook het tapijt afvoeren.

Grindvloer leggen van 145m2

Goedendag, In mijn nieuwe huis (bestaande bouw) wil ik graag een grindvloer van 145 m2 laten leggen, dit is verspreid over 3 verdiepingen. Momenteel ligt er laminaat, dit haal ik zelf weg en verwacht dan een betonnen ondervloer tegen te komen. Bij het kopje adres gegevens heb ik mijn huidige woning opgegeven. Maar waar de vloer gelegd moet worden is bij ons nieuwe huis waarvan wij half juli de sleutel krijgen, met het een en ander te verbouwen verwachten wij rond de 2e week van augustus (rond 10 augustus) de vloer te willen doen. Ik ben mij aan het oriënteren, en vroeg mij af wat jullie voor ons kunnen betekenen, voor welke prijs, en of jullie in deze periode beschikbaar zijn. Vriendelijke groet.

Terras vloer

Wil terras maken van 15 m2 dikte van betonvloer 9+/-10 cm gevlinderd heb zelf al een frame gemaakt voor het storten van het beton. Beton storten met pompwagen stand tot openbare weg is 14 m op deze vloer wil granieten tegels plakken van 1.5cm dik.

Vloerbedekking trap verwijderen

Vloerbedekking 2 open trappen verwijderen. Is gelijmd. 13 treden per trap.

Cementdekvloer begane grond

Graag zou ik een offerte willen voor het storten en smeren van een cementdekvloer in de woonkamer, hal en wc. Vooraf wordt vloerverwarming gelegd. Dikte cementdekvloer is 70 mm en de oppervlakte is 50 m2. Alvast dank!

Vloerverwarming leggen, vloer storten en afvlinderen

Ik wil 40 m2 vloerverwarming leggen, vloer storten en afvlinderen in de woonkamer. Ik wil me graag laten inlichten door de vakman over verschillende soorten vloerverwarmingen.

Egaliseren van de huiskamervloer

Ik ben opzoek naar iemand voor het egaliseren van de huiskamervloer van ongeveer 48 m². Er ligt nu een dekvloer met vloerverwarming. Het probleem is dat tussen de zijkanten en het midden van de vloer een verschil van 2 cm zit. Tegelen van de vloer erna doe ik zelf.

Dekvloer van ongeveer 5 cm maken in uitbouw en woonkamer

Graag laat ik in het huis van mijn dichter een dekvloer van ongeveer 5 cm maken in uitbouw en woonkamer. Het gaat om ongeveer 60 m². huidige vloer is een nieuwe betonvloer, de dekvloer kan hier direct opgemaakt worden.

PU vloer aanbrengen in nieuwbouwwoning

Graag een richtprijs voor het aanbrengen van een PU vloer op de gehele begane grond met een vloeroppervlakte van +/- 75 M2 Het betreft een nieuwbouw woning met een afdekvloer waaronder vloerverwarming zit.

Tegelvloer leggen serre

We hebben een tegelvloer die opnieuw gelegd moet worden in de serre. De afmeting is 3 meter bij 6 meter. De huidige tegels kan ik zelf weghalen en de nieuwe tegels kan ik ook zelf regelen.

Sanding Polishing hardwood floor

I want to get the sanding polishing done on the hardwood floors with the area of approximate 45 m2 on ground floor (living and kitchen+hallway).I am also willing to change the color of the wood (lighter tint) if possible with oil/wax. Type of hardwood is not known to me so I am attaching few pictures for your reference.

Parketvloer verwijderen

In mijn woning ligt een parketvloer gelijmd op spaanplaat welke vastzit aan het beton. Het betreft een vloer van circa 37 m2. Graag een offerte voor de complete vloer verwijderen, en wat het kost om alleen de spaanplaat te laten verwijderen.

Laminaat laten kopen en laten leggen

Op zolder heb ik schade geleden door een lekkende cv-ketel. Een deel daarvan is omhoog gekomen. Door de schade dient de vloer op zolder eruit te worden gehaald, inclusief ondervloer en een deel van de plint. Er waren op het laminaat kasten met behulp van rails gebouwd. Deze dienen deels te worden verwijderd (rails) om het laminaat te kunnen verwijderen. Laminaat moet worden gekocht en gelegd. De oude vloer moet eruit worden gehaald en ook afgevoerd. Het gaat om ongeveer 35 m2 vloer dat opnieuw gelegd moet worden. Ik zou dan ook graag een vrijblijvende duidelijke offerte willen hebben die voldoet aan de criteria van de verzekering.

Laminaat leggen

Laminaat en ondervloer laten leggen voor 50 m2. Ik wil ook witte hoge plint laten installeren voor 54 meter. Er zit ook oude hoge plint, ook oude plint weghalen.

Laminaat op de vloer laten leggen

Ik wil graag laminaatvloer laten leggen in mijn woonkamer en overloop. In totaal ongeveer 25 m2 + ondervloer en plakplinten 4 meter. Het is niet de hele verdieping maar alleen beschadigde deel door lekkage. Het is de volgende laminaatvloer: GAMMA Confort laminaat grijs eiken, 2,25 m² per pak, 7 mm. Ik wil graag een offerte ontvangen (dus inclusief de offerte kosten) voor mijn inboedelverzekering. Alvast hartelijk bedankt.

Vloer egaliseren en houten vloer leggen

Wij zijn aan het oriënteren om een uitbouw te laten maken, dan moet de woonkamer en de uitbouw gelegaliseerd worden. En we willen dan ook een nieuwe houten vloer laten leggen. De woonkamer/keuken is nu ongeveer 7,5 x 5,25 meter is 39,3 m2. De uitbouw wordt 5,25 x 2 meter is 10,5 m2. Graag zouden wij een offerte krijgen voor het complete pakket.

Vloer egaliseren en pvc vloer leggen

We hebben een plavuizenvloer van 50 m² en willen die graag laten egaliseren. Daarna moet er vinyl op worden gelegd. Los ervan zijn we benieuwd wat de kosten zijn als de trap meegenomen wordt.

Gat naar kruipruimte zagen en kruipluik monteren

Het zagen van een opening naar de kruipruimte. Het plaatsen van een luik. Afmeting weet ik niet precies, maar er moet iemand doorheen kunnen. Ik heb eventueel bouwtekeningen voor de desbetreffende vakman.

Vloer egaliseren na aanleg vloerverwarming

Ik ben van plan vloerverwarming te nemen die wordt ingefreesd gleuven worden dichtgesmeerd nou raden ze mij aan om de vloer daarna te egalisren het gaat om 44m2 wat zijn de kosten daarvan

Grindvloer leggen

Graag ontvangen wij een offerte voor het laten leggen van een grindvloer. De oppervlakte is 40 m2.