Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Nieuw Vennep te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Nieuw Vennep heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Nieuw Vennep u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Nieuw Vennep of directe omgeving.


Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Nieuw Vennep bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, vbi renovatievloer met vloerverwarming semi droog leggen, betonvloer ophogen, leggen laminaat en ondervloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Nieuw Vennep staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Nieuw Vennep:

Vloerbedekking trap verwijderen

Vloerbedekking 2 open trappen verwijderen. Is gelijmd. 13 treden per trap.

Cementdekvloer begane grond

Graag zou ik een offerte willen voor het storten en smeren van een cementdekvloer in de woonkamer, hal en wc. Vooraf wordt vloerverwarming gelegd. Dikte cementdekvloer is 70 mm en de oppervlakte is 50 m2. Alvast dank!

Vloerverwarming leggen, vloer storten en afvlinderen

Ik wil 40 m2 vloerverwarming leggen, vloer storten en afvlinderen in de woonkamer. Ik wil me graag laten inlichten door de vakman over verschillende soorten vloerverwarmingen.

Egaliseren van de huiskamervloer

Ik ben opzoek naar iemand voor het egaliseren van de huiskamervloer van ongeveer 48 m². Er ligt nu een dekvloer met vloerverwarming. Het probleem is dat tussen de zijkanten en het midden van de vloer een verschil van 2 cm zit. Tegelen van de vloer erna doe ik zelf.

Dekvloer van ongeveer 5 cm maken in uitbouw en woonkamer

Graag laat ik in het huis van mijn dichter een dekvloer van ongeveer 5 cm maken in uitbouw en woonkamer. Het gaat om ongeveer 60 m². huidige vloer is een nieuwe betonvloer, de dekvloer kan hier direct opgemaakt worden.

PU vloer aanbrengen in nieuwbouwwoning

Graag een richtprijs voor het aanbrengen van een PU vloer op de gehele begane grond met een vloeroppervlakte van +/- 75 M2 Het betreft een nieuwbouw woning met een afdekvloer waaronder vloerverwarming zit.

Tegelvloer leggen serre

We hebben een tegelvloer die opnieuw gelegd moet worden in de serre. De afmeting is 3 meter bij 6 meter. De huidige tegels kan ik zelf weghalen en de nieuwe tegels kan ik ook zelf regelen.

Sanding Polishing hardwood floor

I want to get the sanding polishing done on the hardwood floors with the area of approximate 45 m2 on ground floor (living and kitchen+hallway).I am also willing to change the color of the wood (lighter tint) if possible with oil/wax. Type of hardwood is not known to me so I am attaching few pictures for your reference.

Parketvloer verwijderen

In mijn woning ligt een parketvloer gelijmd op spaanplaat welke vastzit aan het beton. Het betreft een vloer van circa 37 m2. Graag een offerte voor de complete vloer verwijderen, en wat het kost om alleen de spaanplaat te laten verwijderen.

Laminaat laten kopen en laten leggen

Op zolder heb ik schade geleden door een lekkende cv-ketel. Een deel daarvan is omhoog gekomen. Door de schade dient de vloer op zolder eruit te worden gehaald, inclusief ondervloer en een deel van de plint. Er waren op het laminaat kasten met behulp van rails gebouwd. Deze dienen deels te worden verwijderd (rails) om het laminaat te kunnen verwijderen. Laminaat moet worden gekocht en gelegd. De oude vloer moet eruit worden gehaald en ook afgevoerd. Het gaat om ongeveer 35 m2 vloer dat opnieuw gelegd moet worden. Ik zou dan ook graag een vrijblijvende duidelijke offerte willen hebben die voldoet aan de criteria van de verzekering.

Laminaat leggen

Laminaat en ondervloer laten leggen voor 50 m2. Ik wil ook witte hoge plint laten installeren voor 54 meter. Er zit ook oude hoge plint, ook oude plint weghalen.

Laminaat op de vloer laten leggen

Ik wil graag laminaatvloer laten leggen in mijn woonkamer en overloop. In totaal ongeveer 25 m2 + ondervloer en plakplinten 4 meter. Het is niet de hele verdieping maar alleen beschadigde deel door lekkage. Het is de volgende laminaatvloer: GAMMA Confort laminaat grijs eiken, 2,25 m² per pak, 7 mm. Ik wil graag een offerte ontvangen (dus inclusief de offerte kosten) voor mijn inboedelverzekering. Alvast hartelijk bedankt.

Vloer egaliseren en houten vloer leggen

Wij zijn aan het oriënteren om een uitbouw te laten maken, dan moet de woonkamer en de uitbouw gelegaliseerd worden. En we willen dan ook een nieuwe houten vloer laten leggen. De woonkamer/keuken is nu ongeveer 7,5 x 5,25 meter is 39,3 m2. De uitbouw wordt 5,25 x 2 meter is 10,5 m2. Graag zouden wij een offerte krijgen voor het complete pakket.

Vloer egaliseren en pvc vloer leggen

We hebben een plavuizenvloer van 50 m² en willen die graag laten egaliseren. Daarna moet er vinyl op worden gelegd. Los ervan zijn we benieuwd wat de kosten zijn als de trap meegenomen wordt.

Gat naar kruipruimte zagen en kruipluik monteren

Het zagen van een opening naar de kruipruimte. Het plaatsen van een luik. Afmeting weet ik niet precies, maar er moet iemand doorheen kunnen. Ik heb eventueel bouwtekeningen voor de desbetreffende vakman.

Vloer egaliseren na aanleg vloerverwarming

Ik ben van plan vloerverwarming te nemen die wordt ingefreesd gleuven worden dichtgesmeerd nou raden ze mij aan om de vloer daarna te egalisren het gaat om 44m2 wat zijn de kosten daarvan

Grindvloer leggen

Graag ontvangen wij een offerte voor het laten leggen van een grindvloer. De oppervlakte is 40 m2.

Laminaatvloer leggen in een nieuwbouwwoning

Eind september wordt onze nieuwbouwwoning opgeleverd. We laten daar eerst de stukadoor aan de slag gaan. Als het stucwerk goed droog is, willen we er de vloeren laten voorzien van laminaat. Het gaat om ongeveer 62 m² doorlopend laminaat in de woonkamer, keuken en hal. We hebben hiervoor 66 m² Hoomline Royal V2 Matterhorn laminaat gekocht. We ontvangen graag uw offerte.

Grindvloer met coating aanbrengen

Ik wil een 42 m2 grindvloer met coating aanbrengen. De oude vloer moet ingefreesd worden.

Tegels plus laminaat leggen

Wij willen in onze nieuwe woning met een vloeroppervlak van 94 m2 een vloer laten leggen. Beneden in de woonkamer en hal willen we tegels plus plinten. Boven in twee slaapkamers en overloop laminaat, ondervloer plus plinten. Gehele huis heeft vloerverwarming. Graag zouden wij een offerte ontvangen, wat de kosten zijn om alles te laten leggen en monteren, zodat wij niks zelf hoeven te doen. Het betreft een nieuwbouw woning en de oplevering zal eind oktober zijn. We verwachten dat de vloer begin december neergelegd kan worden.

Vloer egaliseren na infrezen vloerverwarming

Ik wil graag een offerte voor het egaliseren van onze vloer na het infrezen van de vloerverwarming. Het betreft ongeveer 50 m² op de beneden verdieping. Op de vloer met vloerverwarming wordt laminaat gelegd. Op de vloer komt tevens een vochtscherm en ultra grey 3 millimeter ondervloer. Graag zo snel als mogelijk, vloerverwarming ligt er al, gaat dus enkel om egaliseren van de vloer.

Laminaat vloer leggen

Het laten leggen van een laminaat vloer inclusief ondervloer van 205 m2. Verder ook omstreeks 165 meter vloerplinten monteren. Het betreft een nieuw te bouwen huis.

Travertin tegels schoonmaken en polijsten

In de hal, gang en het grootste gedeelte van onze tuinkamer liggen travertin tegels sinds ongeveer 25 jaar. De tegels worden wekelijks schoongemaakt. Wij denken dat de volgende handelingen uitgevoerd moeten worden. Schoonmaken, schuren, polijsten licht glanzend en een beschermlaag aanbrengen. Bovendien zijn er enkele scheuren in de tegels en kleine stukjes uit de tegels. Wij spreken over een totaal van ongeveer 24 m2 dat behandeld moet worden

Laminaat in de keuken met waterschade vervangen

Voor de verzekering hebben wij een offerte nodig na waterschade in de keuken. Het gaat om een beneden verdieping in zijn geheel van +/- 48 vierkante meter. Ook plinten van ongeveer 35 meter.

Nieuw laminaat op de benedenverdieping

Ik wil graag nieuw laminaat op de benedenverdieping. Ik heb waterschade en ik wil een offerte voor hele benedenverdieping van 60 m2. Ik wil ook graag dat de vakman de materialen levert. Ik wil ook graag een ondervloer. Ik wil graag dat de vakman de huidige vloer verwijderd.