Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor garagevloer egaliseren:

Garagevloer egaliseren

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het egaliseren van mijn garagevloer. De garage is circa 3,81 x 5,44 meter. Er liggen momenteel stoeptegels in de garage, deze laat ik, indien mogelijk, bij voorkeur liggen. Het dient een degelijke laag te zijn aangezien ik er een auto in wil stallen en de vloer ook geschikt moet zijn voor het gebruik van bijvoorbeeld een krik. Daarnaast moet het een gladde vloer worden, die makkelijk schoon te houden is. Eventueel wil ik de gladde vloer daarna een (licht grijs) kleurtje geven.
Onze klant uit Naarden (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor garagevloer egaliseren uit heel Nederland:

Garagevloer egaliseren

Het gaat om ongeveer 100-110 m2 garagevloer. Het is een wat oudere betonvloer met wat beschadigingen. Ik zou er graag een strakke vloer, egaline?, van maken.

Egaliseren van een betonnen garagevloer in garagebox

Het gaat om het egaliseren van mijn betonnen vloer in de garage box. De oppervlakte is ongeveer 24 m2. Het is al een keer gedaan maar het komt nu weer los. de garagebox is goed bereikbaar.

Betonnen garagevloer egaliseren

Hi, We would like a quote to have our concrete garage floor filled and leveled. The garage is approxymately 35 m2.

Egaliseren garagevloer en vloertje bij schuur

Het egaliseren en eventueel coaten van onze garagevloer, ongeveer 18 m2, en van een klein vloertje bij de schuur, ongeveer 5 m2.

Egaliseren van de garagevloer

Ik wil mijn ruwe garagevloer van ongeveer 24 m2 egaal maken. Deze heeft ook een dikte van ongeveer 2 cm. Het moet het liefst zo snel mogelijk maar als het over een maand is is dat ook geen probleem.

Garagevloer voor auto egaliseren en coaten

Ik krijg op 1 november de sleutel van een garagebox die ik heb gekocht. De box bevindt achter mijn woning en heeft een betonnen vloer van ongeveer 19 m². Ik wil die vloer laten egaliseren en laten voorzien van een 2-componenten vloercoating. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Garagevloer egaliseren

Graag ontvang ik een offerte voor het egaliseren van mijn garagevloer. De garage is circa 3 x 5.50 meter en voorzien van kruipluik. Er liggen momenteel tegels in de garage, deze laat ik bij voorkeur liggen. Het dient een degelijke laag te zijn aangezien ik er machines op ga plaatsen, draaibank & freesbank.

Garagevloer egaliseren voor een tegelvloer

Wij willen graag onze betonnen garagevloer laten egaliseren, zodat we vervolgens hierop een tegelvloer kunnen leggen. De afmeting van de garagevloer is 6 meter bij 3,7 meter.

Betonnen garagevloer egaliseren

Graag ontvang ik indicatie voor het egaliseren van de garagevloer. De oppervlakte is ongeveer 9 m2.

Garagevloer egaliseren met harde toplaag

Onze garage/schuur van 2 jaar oud heeft een oppervlakte van 16 m². Ik wil daar de betonnen vloer laten egaliseren. Deze vloer is geribbeld en loopt in de lengte naar de zijkanten iets af. Ik wil er eventueel een egaliseerlaag op die een harde toplaag heeft. Ik krijg daarvoor graag uw advies en een prijsopgave.

Partners

Partners van Casius