Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloer in een serre egaliseren:

Vloer in een serre egaliseren

Ik heb in mijn serre een betonvloer van 8 m², waarop ik een parketvloer wil leggen. Er is wat hoogteverschil, daarom moet de vloer eerst geëgaliseerd worden. Ik ontvang graag een prijsopgave.
Onze klant uit Naarden (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloer in een serre egaliseren uit heel Nederland:

Fundering heien voor aanbouw met optie serre aanbouw

Wij willen op het terras (7 m breed, 3 m diep) in onze achtertuin (9 m diep) een serre-achtige aanbouw (overdekt terras maken) waarbij de achterpui van onze woning gewoon blijft bestaan. Omdat onze tuin een verval van 2 meter heeft en afloopt op een sloot achter onze tuin, verzakt ons huidige terras heel langzaam. Bij een aanbouw menen wij daarom dat er onder de aanbouw een fundering moet komen met daarop een betonlaag/vloer als afwerking (geen tegels dus). Wij hebben echter geen idee van de verschillende mogelijkheden, voor- en nadelen en de kosten hiervan. Onze woning (rand van Amsterdam) zit in een huizenrij (bouwjaar 1999) zonder mogelijkheid achterom te benaderen (eco-zone). Kunt u aangeven welke mogelijkheden u kunt bieden, wat de voor- en nadelen zijn en wat de totaalkosten van deze fundering zijn. Indien u ook de aanbouw kunt plaatsen zouden we ook daarvoor graag een beeld van de kosten krijgen.

Serre plaatsen

Wil graag een serre van 5 X 2.5 meter dicht aan de linkerkant, glas voor en rechts open slaande deuren. Met lichtaansluiting voor lamp en zonwering. Moet geïsoleerd zijn. Vloer wordt van hout. In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Aluminium, PVC (kunststof) In welke stijl heb je interesse? Modern Is er een vergunning nodig? Ik weet het niet

Slaapkamer beneden en serre

Ik wil een slaapkamer in een bestaande garage maken. Mogelijk herstel fundering, vloer egaliseren en leidingen voor toilet en badkamer plus aanbouw serre, ongeveer 18 m2. De serre betreft twee wanden omdat hij aansluit op de voorzijde van de garage. Zie foto. Verder wil ik dat de serre compleet opgeleverd word met elektra, een fundering en stenen buitenmuren. Graag een offerte. Ik ben zoek naar een gespecialiseerd bedrijf, geen klussenbedrijf.

Serre aanbouw realiseren

Wij willen een aanbouw laten maken, het liefst een soort serre tussen twee gemetselde muren waarvan 1 reeds aanwezig is. Een muur zou gemetseld moeten worden en de voorkant een glazen pui. Palen zijn voor de fundering waarschijnlijk nodig, we hebben veengrond. Breedte 5,47 meter diepte 2,6 meter. Vergunning is waarschijnlijk niet nodig. Graag wil ik twee offertes, een voor een glazen dak, en een voor een normaal dak met een lichtstraat. Er zouden aan beiden kanten elektra aansluitingen moeten komen. De vloer doe ik zelf. De sleutel krijgen we 14 april.

Laminaat vervangen

Mijn woonkamer, keuken, serre en gang grenst aan elkaar en alle laminaat is doorgelegd het is een oppervlakte van 52 m2 . Daar ik brandschade heb van kolen zijn er verschillende diepe brand plekken (minstens 11) ontstaan die naar mijn weten niet te repareren zijn. Dit is een verzekeringskwestie de vloer was toen rond de 1000/ 1200 incl legservice ik heb er geen bon meer van helaas.

Uitbouw achterzijde woning en mogelijk verbouwing in de woning

Wij willen een soort serre uitbouw realiseren van 2,5 meter diep bij 5 meter breed. Uit voornamelijk glas met een schuifpui. Gaarne verschil aangeven tussen kunststof en/of aluminium, met glas hr+++. Het komt op de zonkant dus een (uitgebreide) zonwering, en lichtstraat. Verlichting willen we vanuit het plafond. Vergunning is waarschijnlijk niet nodig. Fundering graag laten beoordelen. We willen het verschil in prijs tussen casco en compleet, en hoe beiden dan precies worden opgeleverd. Mochten we akkoord gaan dan hebben we in het huis nog meerderen activiteiten die we willen ondernemen. Ik wil ook vloer in de woonkamer en de keuken eruit en vloerverwarming erin en daarna alles stucen. Verder de bijkeuken en de hal meenemen. Verder voorbereidingen treffen voor een nieuwe keuken.

Een fundering ten behoeve van een uitbouw realiseren

Ik moet een fundering hebben met 2 palen voor een fundering van circa 16 m2 met een betonen vloer van 4 bij 5,5 meter ten behoeve van de bouw van een serre. De woning ligt aan het water dus de heimachine moet door de voordeur of over de twee-onder-een-kap-woning getild worden.

Parketvloer met waterschade herstellen

Ik wil mijn parket vloer in de serre schuren en lakken na waterschade ongeveer 30 m2. Graag ontvang ik een offerte.

Muurtje metselen onderbouw serre

Ik ga een serre aanbouwen van 3 x 4 m en ik wil een bak daaronder hebben. De tuin is lager dan waar de serre komt. Dat stukje verschil moet gemetseld worden. Er is al een betonnen plaat gestort en je kan er goed bijkomen. De ruimte tussen de plaat en onderkant vloer is +/- 40 cm. Dus 2 muurtjes van 4 m x 0,40 cm hoog en 1 van 3 m x 0,40 cm hoog. Ik weet niet of het handiger is om eerst de muren te metselen, of dit pas na het plaatsen van de serre te doen.

Leggen vloertegels in serre

Voor de volgende werkzaamheden wil ik graag een offerte. Het gaat om het leggen en voegen van 20m2 vloertegels in een nieuwe serre, tegels zijn 18,5 x 60 cm. We hebben zelf de tegellijm en voegmiddel. De vloer moet wel eerst met meerdere lagen egaline worden geëgaliseerd.

Partners

Partners van Casius