Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Naarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Naarden heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Naarden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Naarden of directe omgeving.

368 klanten uit Naarden bevelen een bij Casius in Naarden aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Naarden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, een broodjesvloer aanleggen, vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen, vloerverwarming met fermacell platen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, laminaat laten leggen in meerdere ruimtes, betonvloer egaliseren en vissengraatvloer leggen, granito vloer (jaren 30, zwart met wit) in gang en toilet (6,3 + 1 m2), broodjesvloer en vloerverwarming aanleggen., reinigen of vernieuwen van een siergrindvloer, laminaatvloer laten leggen, nieuwe houten vloer leggen tegelijk met ondervloer isolatie, betonvloer storten met wapening en vorstrand en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Naarden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Naarden:

Herstellen van parketvloer na waterschade

In de woonkamer is een stukje van het parket gaan schotelen: wie kan dit herstellen (vasttimmeren / vlak schuren?) en opnieuw in de ie zetten? de schade zelf is ongeveer 3 m2, de totale vloer 38 m2 Eikenhout dat ooit gerookt is.

Laminaat leggen

Ik wil een laminaatvloer laten leggen van 110 m2 en een ondervloer..De ondervloer moet geluiddempend zijn.

Parket schuren

Helaas heeft mijn parketteer het moeten annuleren vanwege vakantie en een te herstellen foutje ( band vergeten) bij zijn huidige klant. Mogelijk heeft u op korte termijn nog een gaatje om 34 m2 te schuren. Het is eiken, 6 mm gelijmd en met Brads gespijkerd. 3 slaapkamers op 1e verdieping met zeer luie trap. Plinten komen later. Het is netjes gelegd. Ik heb al 'Bona mix' en fill. Hierna ga ik er zelf Skyltlak overheen doen. Wat zullen de kosten zijn?

Laminaat en tegelvloer leggen

De klant wil in de woonkamer en hal laminaat laten leggen en in de keuken tegels laten leggen. De woonkamer en keuken grenzen aan elkaar dus zal tegen elkaar aangelegd moeten worden. De woonkamer en hal zijn bij elkaar 28 vierkante meter en de keuken is 8 vierkante meter, maar hoeft niet geheel onder de keuken gelegd te worden dus zal wat minder zijn. De klant heeft zelf al alles aangeschaft.

Epoxyvloer aanbrengen in een clubhuis

Het betreft ons clubhuis in Naarden. De keuken wordt uitgebreid en wij willen nieuwe ruimte voorzien van een toplaag ook omdat de vloer hier en daar aangeheeld moet worden in verband met het weghalen van wanden en dergelijke. De huidige vloer bestaat uit tegels van 10 x 20 cm met vloerverwarming. De oppervlakte inclusief deeltje aangrenzende bar 30 m2. Graag ook aangeven hoelang vloer niet gebruikt kan worden.

Garagevloer egaliseren

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het egaliseren van mijn garagevloer. De garage is circa 3,81 x 5,44 meter. Er liggen momenteel stoeptegels in de garage, deze laat ik, indien mogelijk, bij voorkeur liggen. Het dient een degelijke laag te zijn aangezien ik er een auto in wil stallen en de vloer ook geschikt moet zijn voor het gebruik van bijvoorbeeld een krik. Daarnaast moet het een gladde vloer worden, die makkelijk schoon te houden is. Eventueel wil ik de gladde vloer daarna een (licht grijs) kleurtje geven.

Sisal vloerbedekking leggen

Voor een kleine zolder in ons achterhuis van 22 m2 hebben wij een sisalvloerbedekking liggen die nog gelegd moet worden. Eventueel de ondervloer nog egaliseren, dit hoeft waarschijnlijk niet, maar wel in overleg besluiten. Graag een bezoek aan huis inplannen om de ruimte te beoordelen.

Laminaatvloer herstellen

In september 2016 heeft mijn vader een pvc kliklaminaatvloer gelegd in mijn appartement. Sinds ongeveer 4 weken begint de vloer te bollen en vervormen in alle vertrekken. Nu hoorden we onlangs dat er cv-buizen door de cementvloeren lopen, (het is geen vloerverwarming), en dat dat weleens de oorzaak zou kunnen zijn van de bolling van de vloer. Om zeker te zijn van wat de oorzaak is en wat eventuele reparatie dan wel vervanging van de vloer kost, zou ik graag willen dat er eerst vrijblijvend een deskundige / parketteur komt kijken. Ik ontvang graag advies over wat we nu met de vloer moeten doen of hoe u dit kunt verhelpen. Vooraf hoor ik graag of er kosten zitten aan uw bezoek.

Granitovloer laten aanbrengen

Wij willen graag een Offerte voor een granito vloer voor de volgende vertrekken Keuken 20m2 Badkamer 1 13m2 Badkamer 2 6 m2 Toilet 2.5 m2 Gang 12m2

Gesloten steentapijt aanbrengen

Ivm uitbreiding keuken en onvrede over huidige gietvloer ben ik op zoek naar een alternatief. Gesloten steentapijt zou een optie kunnen zijn. Ik ben op zoek naar een showroom in de Noord-Holland/Utrecht, evt Gelderland of Noord-Brabant om voorbeelden te kunnen zien, een gesprek te kunnen hebben en een kostenindicatie te krijgen. Het gaat om een stuk van ong 20m2 waar nu een gietvloer ligt en een uitbreiding van ook ong 20m2. En daarbij eventueel ook het toilet (ong 1,5 m2) Ideeen over andere alternatieven zijn ook welkom.

Laminaat leggen in het appartement

In een appartement moeten 3 ruimtes voorzien worden van een ondervloer, laminaat en plinten. Het gaat om ruimten van 27, 15 en 5 m2. Het laminaat dient in alle ruimten door te lopen. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Startdatum: zo kort mogelijk na 25 januari 2017.

Granitovloer storten

Ik wil graag een nieuwe granieten vloer in de gang en in de keuken. Grijs van binnen met een zwarte band. In de gang gaat het om 5 m2 in de keuken gaat het ook om 5 m2. We hebben houten verdiepingsvloeren. Ik heb een plattegrond met afmetingen beschikbaar.

Plavuizen vloer verwijderen uit woonkamer/hal

Wat kost het verwijderen en afvoeren van 27 m2 plavuizen van een houten ondervloer? Het is een woonkamer en een hal. Ik krijg 6 januari de sleutel. Op Funda staan nu nog foto's. Het is een woning uit 1960.

Betonvloer storten in jaren '30 garage

In jaren 30 garage van 5 bij 3 meter, wil ik graag over de bestaande betonvloer een extra betonvloer storten van circa 5-8 cm dik. Dit om de vloer weer horizontaal en waterdicht te krijgen. Weet niet of betonijzer nodig is. Daarnaast wil ik mogelijk aan de randen (in de garage) tegels of een soort 'steenplinten' laten metselen tegen optrekkend vocht. Graag ontvang ik een offerte.

Opdekvloer storten in bestaande garage

Ik heb een jaren '30 garage (5 x ca 3 meter) waar ik graag over de bestaande betonvloer een extra vloer wil laten storten, ca 5 tot 8 cm dik (met bewapening als dit kan) om de vloer weer vlak en horizontaal te krijgen. Eventueel is er nog een tweede klus om stenen vloerranden ('plinten') aan de binnenranden van de garage te metselen en wat stucwerk van de muren te herstellen.

Laminaat met hoge plinten leggen

Ik wil graag een offerte voor het leggen van een laminaat plus ondervloer in mijn woning. De woning oppervlakte is 28 m2 inclusief open keuken. Teven 15 m hoge plint

Gietvloer in de badkamer maken

Badkamer van 240 bij 200 cm. Inloopdouche, het afvoerputje loopt iets naar beneden. Geen douchewanden of iets dergelijks. Welk type is het meest geschikt? Polyurethaan?

Vloer in een serre egaliseren

Ik heb in mijn serre een betonvloer van 8 m², waarop ik een parketvloer wil leggen. Er is wat hoogteverschil, daarom moet de vloer eerst geëgaliseerd worden. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Laminaat van Karwei leggen

Ik zou graag willen weten wat het zou kosten als jullie bij mij op twee kleine kamertjes laminaat komen leggen. In totaal gaat het om de volgende afmetingen: Laminaat en ondervloer: 15 m2 Plakplinten: 20 meter Datum van plaatsen: dinsdag 1 december Ik heb de vloeren en plinten al in huis, het gaat dus puur om het plaatsen.

Vloer in de woonkamer laten leggen

In de woonkamer dient er een ondervloer, laminaat en plakplinten gelegd te worden. De oppervlakte is 3,70 bij 6,65 meter groot. De materialen zijn bij de Praxis aangeschaft.

Laminaatvloer in een kantoor leggen

We willen graag een nieuwe laminaatvloer leggen in een kantoor. De laminaatvloer is 7 mm dik en het gaat om een oppervlakte van 56 m2. De vloer is met verlijmd tapijt bekleed, dit is denk ik prima als ondervloer. De Laminaatvloer is nieuw en al besteld en wordt 7 oktober geleverd.

Lamelparket laten leggen

Op de eerste verdieping en op de zolder wil ik graag een lamelparketvloer laten leggen. Voor beide verdiepingen gaat het in totaal om 65 m2. Tevens plakplinten bevestigen, ongeveer 80 meter in totaal. Het laminaat dat er nu op beide verdiepingen ligt, haal ik er zelf uit. Bij voorkeur volgende week de vloer leggen, vanaf maandag de 21ste.

Laminaat leggen in slaapkamers en voorzolder

Laminaat leggen in 2 slaapkamers en op de voor zolder.

Parketvloer laten leggen

Ik heb een kantoor in Naarden-Vesting van 2 verdiepingen waar ik graag een parketvloer in wil hebben. Heb mooie bij karwei gezien. Echter, er is nu projecttapijt en de ondergrond varieert. Graag zou ik weten wat het voorbereiden voor leggen alsook het leggen kost. Er is ook een trap en daar zou ook een oplossing voor moeten komen. Ik kijk uit naar uw reactie!

Tegelvloer egaliseren

Het egaliseren van de vloer in onze hal en keuken. Een tegelvloer die gevoegd is. Bij elkaar zon'n 7 m2. Het is t.b.v. vinylvloer. Kunt u dit weekend of maandag de vloer egaliseren?