Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor zandcementvloer aan laten brengen:

Zandcementvloer aan laten brengen

Ik ben op zoek naar een prijs voor het leggen van ongeveer 175 m2 vloer over vloerverwarming heen. en of dit mogelijk is tussen kerst en oud/nieuw?
Onze klant uit Monnickendam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zandcementvloer aan laten brengen uit heel Nederland:

Zandcementvloer aanbrengen

Ik wik graag een zand cement vloer laten aanbrengen van 45 vierkante meter en 2 centimeter dik. Het net aangebracht worden over 14 mm vloerverwarming tbv een aan te brengen pvc vloer. Kunt u mij hiervoor een passende offerte voor aanbieden?

Zandcementvloer storten

We willen de bestaande vloer in de kelder (15 m2) ophogen met ongeveer 7 cm. De ondergrond is beton. Het doel is om op deze zandcementvloer weer een gietvloer aan te brengen.

Zandcementdekvloer aan laten brengen in een souterrain

Voor een souterrain van 110 m² wil ik een offerte ontvangen voor het leggen van een zandcementvloer van 2,5 cm dik. Ik g hier dan de vloerverwarming infrezen. Ik zou zo snel mogelijk met de vloerverwarming willen beginnen; uw offerte met snelle beschikbaarheid worden gewaardeerd.

Zandcementdekvloer aan laten brengen

Een zandcementvloer aanbrengen in de keuken. De oppervlakte is ongeveer 4 x 7 meter. Het is op de begaande grond en je kan er met de auto heel dicht bij komen Het liefst eind volgende week het werk laten starten.

Betonlook gietvloer aanbrengen

Ik wil graag een betonlook gietvloer aan laten brengen in een nieuwbouw appartement in Rijnsburg met een zandcementvloer met vloerverwarming. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 70 m2. De woning bestaat uit 3 kamers, een technische ruimte en een gang. Er zitten geen dorpels in de woning.

Zandcementvloer laten storten

Ik ben op zoek naar iemand die volgende week, tussen 4 en 11 augustus, een zandcementvloer zou kunnen leggen/storten in Oostzaan. Het gaat om ca 100 m2, de gehele benedenverdieping, over vloerverwarming, 7 cm dik. Zou je mij kunnen laten weten of je beschikbaar bent, en zo ja, een offerte uit kunnen brengen? Ik hoop zo spoedig mogelijk iets van je te horen. Alvast bedankt!

Buitenvloer aanbrengen

Ik wil graag een buitenvloer aan laten brengen. Het gaat om een vloer van 47 m2 van circa 7cm dik. Het gaat om een zandcementvloer/afwerkvloer. Buiten achter de woning.

Gietvloer verdieping aan laten brengen

Ik wil graag een gietvloer glans of mat wit op de kamers en badkamer vloer en gang. De ondergrond is een zandcementvloer. De totale operavlakte 160 m2. Het is een nieuwbouwwoning. De oplevering is in juli.

Cementdekvloer aan laten brengen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een zandcementvloer van 100 m2 op vloerverwarming van 50 mm dik. De werk locatie is met een wagen goed te bereiken.

Geisoleerde vloer aanbrengen in woonkamer

Ik wil graag een nieuwe geïsoleerde vloer in de woonkamer aan laten brengen. Op zand ondergrond, 47 m2. Optioneel inclusief het verwijderen van de oude zandcementvloer zonder bewapening met daaronder beton. De woning is 50 jaar oud.