Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor een logeerkamer en stukje gang voorzien van laminaat:

Een logeerkamer en stukje gang voorzien van laminaat

Ik zoek een laminaatlegger die laminaat kan leggen in mijn woning. Het gaat om een klein stukje gang en logeerkamer waar laminaat gelegd moet worden. Het laminaat is al aanwezig.
Onze klant uit Laren (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een logeerkamer en stukje gang voorzien van laminaat uit heel Nederland:

Dak opbouw

Wij willen graag een dak opbouw op ons huis het is een semi plat dak, met in het midden nog een klein stukje puntdak. Het wordt een logeerkamer en maat ben ik nog niet helemaal aan uit. Het moet in ieder geval wel compleet opgeleverd worden, zonder elektra en stucwerk, met een houten constructie en kunststof kozijnen. Ik weet niet zeker of hier een vergunning voor nodig is. Onze buren hebben het ook en wij willen een soort gelijk iets. (zie foto) ons huis staat er links van.

Wij willen doorgang in onze bergingmuur ...

Wij willen doorgang in onze bergingmuur maken naar ons extra kamertje. Deze kamer is nu te bereiken via de garage. Deze ingang willen we dichtmaken en een ingang maken via de keuken/berging. Extra kamer moet Speelkamer /logeerkamer worden. Indien mogelijk willen wij een douchegelegenheid in het stukje berging wat overblijft maken. maar wij hebben beneden geen warm watervoorziening. In keuken met boiler onder aanrecht. Dus in berging moet ook hiervoor oplossing komen.

1. Aanleg CV en radiatoren in 5 ruimtes ...

1. Aanleg CV en radiatoren in 5 ruimtes (nu alleen 1 gaskachel aanwezig in woonkamer) 2. Verbouwing badkamer. Nu is dit een ruimte van ongeveer 1.40m x 1.40m met wasbak en vloer die geheel nat wordt tijdens douchen. Ruimte moet iets vergroot worden om een douchecabine en een wastafel te kunnen bevatten. Afwerken van de ruimte (tegelwerk, verlichting). 3. Kleine logeerkamer grenzend aan badkamer verbouwen. Muurkast eruit slopen om vloeroppervlak te vergroten, stukje laminaat vloer erbij leggen (indien acceptabel resultaat samen met de vloer die er al ligt). Grote kast bouwen om wasmachine. 4. Er komt een nieuwe keuken waarin de nieuwe combi-ketel moet passen. Wellicht aanpassingen nodig aan elektriciteit voor nieuwe apparatuur. Afwerking. 5. Afwerkingen hele huis (behangen)