Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Laren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Laren heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Laren u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Laren of directe omgeving.

184 klanten uit Laren bevelen een bij Casius in Laren aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Laren bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: geharde betonvloer storten in een bedrijfspand, vloer storten tbv vloerverwarming, vloer leggen in winkelpand, een broodjesvloer aanleggen, vloer van schuimbeton en vloerverwarming aanbrengen, vloerverwarming met fermacell platen, vervangen plavuizenvloer met vloerverwarming, granito vloer (jaren 30, zwart met wit) in gang en toilet (6,3 + 1 m2), broodjesvloer en vloerverwarming aanleggen., reinigen of vernieuwen van een siergrindvloer, laminaatvloer laten leggen, nieuwe houten vloer leggen tegelijk met ondervloer isolatie, betonvloer storten met wapening en vorstrand, gietvloer realiseren in een woonkamer, houten vloer vervangen voor broodjesvloer met vloerverwarming en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Laren staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Laren:

Betonvloer storten

In mijn keuken zou ik graag een betonnen vloer willen laten storten van ongeveer 7 m2. Ik krijg een andere keuken, want ik heb brand gehad en wil direct de vloer aan laten passen. De tegels worden verwijderd, het keukenblok ook, maar ik heb geen idee wat onder de kasten van de keuken zit. Ik zoek iemand die dat begin december zou kunnen doen. Mijn wensen zijn: het is kwalitatief goed, niet al te duur. Graag zou ik met u willen doorspreken welk materiaal er gebruikt gaat worden en welke kosten hier aan verbonden zijn.

Een logeerkamer en stukje gang voorzien van laminaat

Ik zoek een laminaatlegger die laminaat kan leggen in mijn woning. Het gaat om een klein stukje gang en logeerkamer waar laminaat gelegd moet worden. Het laminaat is al aanwezig.

Tapijt verwijderen en laminaat leggen

Ondervloer en laminaatvloer leggen nadat het tapijt verwijderd is. Het gaat om 30 m2. De ondergrond is beton. Mogelijk ligt het tapijt verlijmd op de betonvloer? Graag even komen kijken.

Zandcement dekvloer aanbrengen

Ik wil een zandcementvloer laten plaatsen. Het gaat om 100 m2.

Laminaat in gang leggen

Betreft het leggen van 12 m2 laminaat Lissabon XL inclusief ondervloer en plak plinten. In de gang zitten negen deuren waar dit om gelegd moet worden. Graag ontvang ik prijsopgaaf.

Vloer laten aanleggen

Hello. We are looking for a floor laying service for about 120 square meters. We have lamelparket and we would like to put a underfloor and plinten as well. I am curious about your availability as we are in a hurry (we would like to have the service around 17 July) and price. Thank you very much. Best regards,

3D vloer in de badkamer maken

We zouden graag een 3D vloer (zee/strand) in onze nieuw te bouwen badkamer willen laten aanleggen. Waar kunnen we hiervoor terecht?

Betonvloer maken en polijsten

Ik ben benieuwd wat een betonvloer gaat kosten, gepolijst en wat geschikt is voor keuken en toilet. speciale behandeling. Totaal 108m2 met incl. Keuken en toilet? Van 33m2

Gietvloer binnen laten aanbrengen

Graag horen wij wat het kost om een binnen gietvloer te gieten per m2. Is dit helemaal strak of wordt het nog gevlinderd? Welke kleuren kan je kiezen? Het gaat om een ruimte van 48 m2 op de beneden verdieping. Ik hoor graag van jullie.

Betonvloer als woonvloer aanbrengen

We willen graag op de beneden verdieping, met uitzondering van het toilet, een echte betonnen vloer, dus geen betonlook. Mijn vraag is wat is de prijs? Er komt vloerverwarming in en waarschijnlijk een zandcement vloer overheen, in ieder geval een standaard dekvloer voor een nieuwbouw woning. De aannemer laat geen derden op de bouwplaats, dus pas bij de oplevering kan de vloer gelegd worden. Nu is mijn vraag, als er al een dekvloer ligt heeft dat dan nadelige gevolgen? Er is een plattegrond beschikbaar.

Gietvloer in de hele woning aanbrengen

Ik wil graag 200 m2 gietvloer aan laten brengen.

Flexxfloor laten leggen

Op onze benedenverdieping ligt een Travertin stenen vloer. Hier overheen willen wij een 'Flexxfloor', laminaat, laten leggen. De Flexxfloor is inmiddels gekocht, de vloer moet wel geëgaliseerd worden, egalisatie materiaal is niet gekocht in verband met de verschillende kwaliteiten laten wij dit liever aan de vakman over. Het gaat om een hal, een woonkamer, een open keuken en bijkeuken. De totale oppervlakte is ongeveer 80 m2. Het heeft geen haast maar wel indien mogelijk voor de herfst. Ruimtes moeten leeggehaald worden.

FlexxFloors laten leggen

Op onze benedenverdieping ligt een travetin (plavuizen) vloer. Wij willen hier overheen Flexxfloors leggen maar kunnen dit niet zelf. Daarbij staan er wat zware meubels in onze woonkamer die verplaatst zullen moeten worden. Het totale oppervlakte is ± 75 m2 = hal, woonkamer, keuken. Via de Karwei is het materiaal besteld.

Grenen vloer en ondervloer laten leggen

In verband met waterschade heeft mijn verzekering een offerte nodig met betrekking tot de montagekosten van het leggen van eenzelfde grenen houten vloer, inclusief een ondervloer. Het betreft 1 vertrek, te weten huiskamer en keuken. De oppervlakte van deze ruimte is precies 35,36 m2. Er zijn momenteel geen plinten aanwezig, maar ik zou dit graag willen herstellen. Dan ga ik uit van plakplinten. Ik ben nog niet in staat om de klus te laten uitvoeren, ik zal moeten wachten of en welk schadebedrag er wanneer zal worden uitgekeerd, voordat er daadwerkelijk actie ondernomen kan worden Ik zorg zelf voor de materialen. Mijn huidige (beschadigde) vloer ligt er nog in, ik wil graag informatie of ik de vloer geheel leeg dien op te leveren? Indien het mogelijk is dat dit ook gedaan kan worden, wil ik u verzoeken om dit bij de offerte toe te voegen.

Betonnen garagevloer storten

Ik wil in een garage van 6 x 3,3 meter een gladde betonnen vloer gestort hebben. De afwerking moet glad zijn, gevlinderd. Er ligt een oprit van 45 meter, hier kan geen grote betonwagen op komen. De voorbereiding (uitgraven, plastic en bewapening) doe ik zelf.

Laminaat op de logeerkamer leggen

Er dient ongeveer 20 m2 budgetvriendelijk laminaat, inclusief ondervloer en plinten, gelegd te worden op een betonvloer. Eventueel dient in overleg het oude tapijt verwijderd te worden.

Laminaatvloer leggen

Vloer, ondervloer en plinten leggen in huis van ongeveer 100 m².

Laminaatvloer laten leggen

Circa 40/45m2 laminaat laten leggen inclusief plinten en ondervloer in woonkamer en gang. We hebben de vloer zelf aangeschaft. Het laminaat is zonder groef. Advies over ondervloer, plinten en convectorput is gewenst. Daarom het liefst eerst langskomen en dan een definitieve offerte.

appartemen tweede woonlaag

in het appartement kan -zonder ondertapijt - een wollen vloerbedekking gelegd worden(vloerverwarming!!)het is niet de bedoeling, dat er een peperduur tapijt komt, maar een goed wollen tapijt, rolstoelvast. beslist geen telefonisch kontakt, a.u.b., maar via e-mail.

Inbouwkasten

Wij hebben een aantal inbouwkasten, op maat deuren, radiator ombouwkasten en vensterbanken nodig voor ons huis. Wij zoeken naar een flexibele timmerman, die kan meedenken aan de beste oplossingen. Geen groot bedrijf maar liefst een ZZP met aantrekkelijke prijzen en in de buurt van onze woonlocatie. Wij hebben schetsen van meeste voorwerpen al gemaakt en kunnen ze versturen.

Laminaat en ondervloer leggen in hele huis 130m2

Wat kost het om laminaat en ondervloer te leggen door hele huis, 130 m2?

- Woonkamer eikenvloer (eikenhout B ...

- Woonkamer eikenvloer (eikenhout B kwaliteit) circa 24 cm breed. Oppervlakte 41 m2 Eikenvloer verlijmt aan de ondergrond en met tweecomponenten lak afwerken. -Quickstep of gelijkwaardig merk! laminaat leggen totaal oppervlakte 60 m2

Er dient op een schroten vloer een ...

Er dient op een schroten vloer een watervaste multiplex vloer (18mm) te worden aangebracht. De bestaande vloer is onvoldoende stijf. Daarom: multiplex verzagen in stroken van 40-60 cm, messing en groef maken en overlappend leggen. Verbinding met schroeven en lijm

Er van uitgaande dat ik zelf de ...

Er van uitgaande dat ik zelf de schuurmachine en plintenmachine bij de Praxis huur en zelf de vloer in de lak zet wil ik graag een offerte voor het schuren van de vloer. De eikenhouten planken vloer is 6 jaar geleden voor het eerst geschuurt en gelakt. Nieuwe planken 30 cm breed lengte 4 meter dik 3,5 cm. De spijkers zijn verzonken zodat de schuurmachine hier geen last van heeft.

Op een betonnen vloer aanbrengen van ...

Op een betonnen vloer aanbrengen van vloerverwarming met isolatie, incl. ketel en betonnen afdekvloer.