Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Landsmeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Landsmeer heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Landsmeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Landsmeer of directe omgeving.

140 klanten uit Landsmeer bevelen een bij Casius in Landsmeer aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Landsmeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: het realiseren van een vloer op de begane grond, laminaat leggen plus ondervloer, siergrindvloer verwijderen en egaliseren, kwaaitaal vloer vernieuwen, dekvloer op vloerverwarming storten en afwerken, diverse vloeren leggen, laminaatvloer laten herstellen, rotte vloerbalken vervangen, pvc vissegraat vloer leggen in week van 5 augustus, laminaat corrigeren en hoge plinten plaatsen, zandcement voor vloerverwarming, schade na lekkage plafond, vloer egaliseren en tegels leggen, laminaat herstel na waterschade, zandcement dekvloer en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Landsmeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Landsmeer:

Betonvloer leggen met MAX 4 platen, inclusief ondervloer en vloerverwarming

Ik wil een betonvloer laten aanbrengen voor de badkamer op bestaande balken. Oppervlakte van de vloer iS ca. 7 m², De huidige vloer is al verwijderd. Betonvloer zou dmv MAX 4 wapening platen aangelegd moeten worden. Huidige vloer (balken) is versterkt met extra balken en zal voorzien zijn van OSB platen. De vloer dient aan te worden gelegd inclusief geluiddempende ondervloer en (max 4) vloerverwarming. Vloerverwarming dient te worden aangesloten d.m.v van multibox in bestaand (radiator) systeem.

Flexxfloors Click leggen

Ik wil een flexfloor click laten leggen in een nieuw opgeleverd appartement van ongeveer 65 m2 met vloerverwarming als hoofdverwarming. Ik weet niet of er een ondervloer onder kan in verband met de vloerverwarming. Ik weet niet of mijn vloer daardoor glad genoeg is.

Houten vloer op zolder laten leggen

De houten vloer is voor de helft is gelegd. De andere helft zijn alleen de balken van het huis te zien. Daar moet de houten vloer verder worden gelegd (ongeveer 15 m2). Vervolgens moet over de gehele vloer dan een ondervloer en laminaat geplaatst worden (30 m2). Materialen in overleg.

Houten vloer maken in vlizo zolder

Graag wil ik u vragen wat het kost om de vlizo zolder van een houten vloer te voorzien. Oppervlakte is 5 bij 6 meter. Op het moment ligt er alleen een halve vloer, dus deze hoeft niet eruit gehaald te worden. Het zijn van die dikkere planken.

Betonvloer storten voor houten schuur

Betonvloer storten zodat er daarna een houten schuurtje op gezet kan worden. Betonvloer inclusief isolatie. Het afgraven kan ik zelf doen. Oppervlakte is 1,8m bij 3,5m. Betonvloer moet 12 cm dik zijn (stevig) met een gladde bovenkant. Graag ontvang ik een offerte.

Cementdekvloer laten egaliseren

Graag ontvang ik een offerte voor het laten egaliseren van een zandcement dekvloer op de begane verdieping van onze nieuwbouwwoning in Landsmeer. Daarna willen we niets meer op de vloer leggen, dus de egaline laag wordt tevens de toplaag. Wij hebben dit bij Loods5 in Zaandam gezien en vonden het erg mooi. Maar hier zullen vast ook nadelen aan zitten? We horen graag jullie advies en een offerte. De gehele woning heeft een vloeroppervlakte van 140 m2.

Cementdekvloer laten egaliseren

Het betreft het laten egaliseren van een cementdekvloer van een nieuwbouw woning. Op alle verdiepingen, totaal ongeveer 140 m2. De bedoeling is dat er daarna een betoncoating overheen komt die we zelf aanbrengen. Het wordt dus als topvloer gebruikt waardoor er wellicht een sterkere variant egaline nodig is. De woning heeft op alle verdiepingen vloerverwarming.

Egalisatie dekvloer verwijderen en opnieuw egaliseren

Het gaat om het verwijderen van 95 m2 egalisatielaag op de betonvloer; hierna een nieuwe egalisatielaag aanbrengen bij een bedrijfspand nabij Sloterdijk. De laag die er af moet is slechts ca 3-5 mm dik. De ruimten zijn makkelijk bereikbaar. Reden is dat de egalisatielaag niet voldoende hechting heeft op het beton om daar een houten vloer op te verlijmen.

Trap bekleden en laminaat leggen

Betreft het renoveren van de trap met overzettreden, op zowel de treden als de stootborden. Eventueel willen we ook de zijkanten laten doen. De overzetplaten heb ik in mijn bezit en de trap is kaal. De trap heeft 9 rechte treden en boven een kwart draai met 4 'schuine' treden. Tevens wil ik een laminaatvloer van ongeveer 19m2 laten leggen. Dit is inclusief ondervloer (platen) en plinten. Bij de trap lage plinten, de rest circa 14 meter, hoge plinten. Graag ontvang ik een offerte.

Gietvloer voor meerdere ruimtes

Het gaat om ongeveer 140 m2, verdeeld over ruimtes waarvan 2 over tegels en 3 over een andere ondergrond. Er ligt nu laminaat, de ondergrond is waarschijnlijk beton. Het is een boerderij in aankoop. Het gaat om 1 verdieping. Het zijn totaal 8 ruimtes.

Laminaat leggen op de slaapkamers

Ik wil laminaat leggen voor 5 slaapkamers en ik zal het laminaat van praxis ook kopen . Ik wil graag weten hoeveel kost per vierkantmeter (m2) voor het leggen van de laminaat

Vloer egaliseren

Ik zou graag een m2 prijs ontvangen voor het egaliseren van een betonnen vloer in een nieuwbouw woning in Landsmeer. Het totale oppervlak bedraagt ca. 150 m2 verdeeld over 3 etages. Ik verneem graag uw reactie.

Laminaat leggen

Ik wil graag een indicatie ontvangen voor het leggen van het laminaat. De oppervlakte is ongeveer 31 m2 en er dienen eventueel plinten gelegd te worden. De woonkamer is wel gemeubileerd. De meubels zullen dus verschoven moeten worden.

FlexxFloor laten leggen

Ik heb bij Karwei FlexxFloors tegels gekocht: Portugees Uni Wit en Portugees Grijs met motief. Die moeten worden gelegd in een slaapkamer en de overloop, samen ongeveer 19 m2. De slaapkamer is 4,80 x 3,93 m2, min radiator betimmering 4,80 x 0,30 en min kasten 4,80 x 0,60 = ongeveer 15 m2. De overloop is ongeveer 4 m2 In de tegelvloer van Uni Wit komt een rand van tegels van grijze tegels met een motief. In total heb ik 8 dozen Uni Wit a 40 stuks en 2 dozen Grijs a 40 stuks. De tegels hoeven niet bezorgd te worden.

Vloer leggen in nieuwbouwwoning

We zijn op zoek naar iemand die in de entree van onze nieuwbouwwoning een stenen vloertje kan leggen. Het betreft een oppervlak van ongeveer 4 m2. Wij hebben een voorkeur voor stenen van Emery & Cie, cementstenen, 18 mm dik, patchwork multicolored 26 stuks per m2.

Laminaatvloer herleggen

Op de eerste en tweede verdieping van mijn huis is onlangs een laminaatvloer gelegd door een aannemer. Deze vloer ligt erg slecht en bolt aan alle kanten op. Vloer is van de Praxis. Graag zou ik iemand laten langskomen om te kijken hoe dit kan en een voorstel geeft hoe het op te lossen.

Vloer laten egaliseren

Ongeveer 45 m2 vloer egaliseren over plavuizen ten behoeve van laminaat leggen.

Zandcement dekvloer in woonkamer

Het betreft het leggen van 60 m2 zandcementdekvloer in een woonkamer. Deze dient 7 cm dik te worden.

Broodjesvloer aanbrengen

Houten vloerbalken zijn weggerot. Vervangen door broodjesvloer. Oppervlakte is ca. 34 m2. Muurtje in de gang moet tijdelijk gestempeld worden (o.i.d.). Het idee is dat we zelf gaan slopen en vloerverwarming aanbrengen. Na de vloerverwarming dient er nog een afwerkvloer aangebracht te worden. Deze dient ook in de keuken gestort te worden. Extra 6 m2. Lengte liggers ca 3.80 meter (huiskamer (50%)) en 2.5 meter (gang +deel huiskamer (50%)).

Aanleggen fundering in tuin

Aanleggen van een betonnen fundering in de gehele tuin. Tuin is ongeveer 9,5 bij 6,3 meter. Mogelijk met plaatsen beschoeing en plaatsen schutting aan beide tuinzijdes. Bij goede offerte doen buren ook mee! Materialen voor schutting en beschoeiing kunnen ook geleverd worden, dit in overleg.

Tegelvloer en vloerverwarming/verlichting

Ik wil graag een tegelvloer laten leggen met elektrische vloerverwarming eronder. Het gaat om ca. 5m2. Tevens moet er in dezelfde ruimte verlichting worden opgehangen. De tegels en de vloerverwarming zijn al in huis. Het is voor een praktijkruimte.

Plinten aanbrengen

In de huiskamer hebbben we laten stuken, maar nu moeten we nog plinten aanbrengen wat niet eenvoudig blijkt te zijn. Het gaat om ongeveer 19m lengte. We hebben systeemplinten op het oog waar je kabels achter kunt laten lopen. Graag zo spoedig mogelijk.

het betreft hier alleen het vervange van ...

het betreft hier alleen het vervange van een bestaande badkamervloer (10m2) aangezien deze door lekkage los is gaan liggen. Vloertegels kan buiten de offerte worden gelaten. Graag een kostenraming voor: - verwijderen oude tegelvloer (tegels zijn 60 x 60) - drogen middels bouwdroger ondervloer (=cementvloer) - lijmen nieuwe tegevloer - inwassen nieuwe tegelvloer - afkitten randen etc

Ik wil in mijn kleine badkamertje een ...

Ik wil in mijn kleine badkamertje een nieuwe vloer laten leggen en de voegen van mijn muren vernieuwen (daar zitten al witte tegeltjes die ik wel wil houden).

er moet laminaat gelegd worden in de ...

er moet laminaat gelegd worden in de keuken, gang, berging en kamer. tezamen is dit ong. 50 vierkante meter. Aangezien de keuken maandag 5 november geplaatst word moet het voor die tijd gebeuren. Mijn vraag is of dit mogelijk is en wat de prijs hiervan zal zijn.