Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Kudelstaart te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Kudelstaart heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Kudelstaart u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Kudelstaart of directe omgeving.

123 klanten uit Kudelstaart bevelen een bij Casius in Kudelstaart aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Kudelstaart bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer schilderen, betonvloer storten, cementdekvloer smeren, sleuven van vloerverwarming egaliseren en PVC leggen, vloer infrezen voor vloerverwarming, verzakte houten vloer bekijken en repareren, graag betonvloer in stal storten, betonvloer voor schuur, laminaat laten leggen, mozaiekvloer in beton gegoten laten verwijderen en afvoeren, granito vloer leggen, parketvloer leggen op overloop, gietvloer laten leggen, laminaat vervangen, vezelvloer en cementdekvloer aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Kudelstaart staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Kudelstaart:

Laminaat leggen

Ik ben op zoek naar iemand die laminaat voor mij kan leggen. Het gaat om 40 m2 en het laminaat koop ik zelf.

Parket vloer lijmen op vloerverwarming

Voor het parket leggen van het merk solid Floor, (Pyrenees) vloer heeft vloerverwarming moet daarom gelijmd worden. Gang en huiskamer/ open keuken. Nieuwbouw. Gaat om 5 x 12 m2, gehele begane grond.

Vloer egaliseren

Slaapkamervloer van 15 m2. De ondergrond is van betonplaten, hoogte verschil in de platen is ongeveer 14 mm. De werkplek is op de 1e verdieping en is goed bereikbaar.

Keuken en huiskamer van laminaat voorzien

Het laten leggen van een nieuwe laminaat vloer in de keuken en huiskamer ongeveer 44 m2 inclusief plinten hoog en platte plinten. Er ligt nu een laminaat vloer deze moet vervangen worden in verband met een lekkage. Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor de vloer inclusief leggen.

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Ik wil een vloer van ongeveer 50 m2 laten legen met laminaat ondervloer en de plinten

Laminaatvloer met waterschade vervangen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het vervangen van 45 m² laminaat met ondervloer en plakplinten na waterschade. Ik zal zelf het materiaal aanschaffen. Zodra de verzekering akkoord geeft, wil ik de klus zo snel mogelijk laten verzorgen.

Gietvloer in ruimtes aanbrengen

Gietvloer in 2 ruimtes aanbrengen.

Flexxfloors met ondervloer leggen

Op een kamer van 12 m2 dient er een ondervloer gelegd te worden, flexx floors en plinten.

Parket met waterschade repareren

Het betreft de reparatie na waterschade. Er is ongeveer 1.5 meter Afzelia parket, visgraad motief beschadigd. De totale ruimte is 57 m2. De vloerdelen dienen door de vakman mee gebracht te worden.

Nieuwe parketvloer na waterschade

Nieuwe parketvloer naar aanleiding van waterschade. Het gaat om ongeveer 36 a 40 m2. Betreft leveren en leggen van de vloer. Eerst offerte voor de verzekering, gedetailleerd voor leveren en leggen, daarna uitvoering.

vloer simpel

vloer 100 vierkante meter. verdeeld over een woonkamer en 2 kleine slaapkamers. graag binnen een week.

vloer

Laminaat leggen.Ongeveer 100 vierkante meter. Verdeeld in de woonkamer en 2 kleine slaapkamers.

Cementdekvloer storten

Er dient een cementdekvloer van 2 cm dik over een betonnen funderingsvloer in de garage/berging gestort te worden. Het oppervlak is 18 m2.

Laminaat leggen, ongeveer 10 m2.

Laminaat leggen, ongeveer 10 m2.

Leggen van circa 150m2 eiken visgraat ...

Leggen van circa 150m2 eiken visgraat vloer, inclusief olien en/of waxen. Materialen koop ik zelf. Betreft nieuwbouwhuis met betonnen vloeren in Kuddelstaart. 65 m2 op begane gronden circa 35 op de 1e en 2e verdieping. Graag ook advies over voorbehandeling/isolatiemogelijkheden van de ondergrond. Ik zoek dus een ervaren parketteur/vloerlegger.

In onze nieuwbouwwoning willen we een ...

In onze nieuwbouwwoning willen we een tapis vloer (visgraat) laten leggen. We hebben een kwalitatief hoogwaardig pakket (68m2) kunnen kopen dat terug is gekomen van een klant. Onbehandeld, eiken exquisit. afm. 7,1 x 35,5 cm. Het oppervlak van onze woning bedraagt ongeveer 45-50 meter. Zelf kunnen we evt de spaanplaat vloer leggen en de vloer in de olie zetten.

graag zou ik een of meerdere offertes ...

graag zou ik een of meerdere offertes krijgen. wij krijgen week 29 ons huis opgelevert en willen graag een plavuizenvloer laten leggen.door iemand die goed aangeschreven staat.ik weet dat dit op korte termijn is dus ik hoop snel wat van u te horen.