Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor laminaat op de vloer laten leggen:

Laminaat op de vloer laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen. Het oppervlak is 30 m2.
Onze klant uit Krommenie (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor laminaat op de vloer laten leggen uit heel Nederland:

Laminaat leggen

Wegens waterschade moet ik de laminaatvloer in mijn hal, slaapkamer en wellicht ook woonkamer vernieuwen inclusief ondervloer en leggen. Daarnaast zal de vloer en evt. Muren gedroogd moeten worden met absorptiedrogers om vochtproblemen in de toekomst te voorkomen. Vloer in hal en slaapkamer zijn in slechte staat: houtrot en schimmel zijn duidelijk zichtbaar. Het gaat om een oppervlakte van +/- 25m2 (hal en slaapkamer), onduidelijk is nog of vloer onder woonkamer ook vochtig is. Dan zou er 30m2 bij komen

Nieuwe laminaatvloer leggen

Ik wil de laminaat vloer graag verwijderen en een nieuwe leggen. Het gaat om ongeveer 65 m2.

Vernieuwing vloer entreehal appartement gebouw

Mensen Namens ons flat gebouw VvE wil ik graag jullie vragen stellen over het ophalen en kwijtraken van ons oude, beschadigd tegels in de entree hal vloer en het gelijkmaken voor een nieuwe vloer bedekking. We spreken over 22 m2 (die nu betegeld is) en een inloop mat bij de voordeur van 150 x 690 dus een extra 10 m2. Na het klaarmaken van de vloer willen we offerten krijgen voor: - Het legen van hoge capaciteit vloer tegels plus het inloop mat - Het legen van hoge capaciteit laminaat plus het inloop mat - Het legen van hoge capaciteit vinyl vloer plus het inloop mat - Het legen van hoge capaciteit tapijt plus het inloop mat We willen iemand die alles kan - oude vloer uithalen zonder beschadiging van muren etc. En klaar maken en eindelijk plaatsen van nieuwe vloer. Bij gesloten zijn fotos van hoe de vloer nu is en beschadiging op sommige tegels. Met vriendelijke groet

Laminaat over parket laten leggen

Ik heb een bamboeparket vloer (45 m2), ligt er mooi en strak in, kleur bevalt niet, wil er dus nu laminaat eroverheen laten leggen, wat kost me dit? Graag eind augustus starten met de klus.

Vloer- en montagewerk in de woning

Ik wil 67 m2 laminaat laten leggen in huis, 4 rol gordijnen en 5 lampen laten ophangen.

Laminaat op een ondervloer laten leggen

Het gaat om 70 m2 laminaat leggen en 35 m2 ondervloer. Eind augustus wil ik graag starten met de klus. Wat kost het leggen van een laminaat vloer en ondervloer plus platte plintjes per vierkante meter?

Laminaat vloer leggen (PVC)

Leggen van PVC vloer in woonkamer, ongeveer 40m2 met plinten en nette afwerking. Graag contact via de email.

Laminaat laten leggen

Heb een vlakke vloer (flatwoning) en wil het oude laminaat verwijderd hebben inclusief ondervloer. Wil daarna nieuwe ondervloer en daarover laminaat. Mijn woning is 75 vierkante meter. Laminaat wat ik gezien heb bij de Gamma kost 10,50 euro per vierkante meter. Kunt u mij dan een offerte geven wat het mij totaal zou kosten, zoals hier boven beschreven?

Laminaat laten vervangen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de verzekering voor 41 m2 laminaat vloer.

Oude laminaatvloer laten vervangen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het leggen van een laminaat vloer + ondervloer op zolder + plakplinten op zolder. De afmeting is ongeveer 29m2. Daarnaast wil ik weten wat de kosten zijn voor het verwijderen van de oude laminaatvloer en ondervloer?

Partners

Partners van Casius