Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Krommenie te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Krommenie heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Krommenie u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Krommenie of directe omgeving.

200 klanten uit Krommenie bevelen een bij Casius in Krommenie aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,9/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Krommenie bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: de vloer van een kerk renoveren, granitovloer met zwarte rand, nieuwe vloeren leggen, kete; vervangen. betonstorten woonkamer + vloerverwarming, zandcement storten vloer met isolatie, egaliseren en een gietvloer aanbrengen, zandcement over vloerverwarming, noorse leisteen vloer, vloer egaliseren op vloerverwarming, pS-renovatievloer Droog Rc=5,2 Begane grond installeren, egaliseren schuin aflopende vloer, beton storten voor zwembad vloer, betonvloer ophogen, leggen laminaat en ondervloer, egaliseren + laminaat leggen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Krommenie staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Krommenie:

Betonnen vloer verbreden en egaliseren en overkapping verstevigen

Bestaande betonnen vloer (2,70 m.) egaliseren en verbreden en achter en zijwand van de overkapping verstevigen. Schuur wordt door mij verwijderd.

Laminaat leggen

Het gehele appartement dient te worden voorzien van een ondervloer, laminaat en plakplinten. De vloer dient te worden door gelegd. De oppervlakte is ongeveer 75 m2.

Laminaat leggen

Ik wil graag 80 m2 laminaat laten leggen. Inclusief plinten en ondervloeren.

Laminaat op de vloer laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen. Het oppervlak is 30 m2.

Laminaat vervangen en plinten leggen

Ik wil plakplinten laten leggen in mijn woning betreft de woonkamer, keuken en gang (35 m2). Tevens op zolder de laminaat vloer vervangen, in totaal ongeveer 25 vierkante meter. Tot slot wil ik graag een (elektrische) aan/uit knop laten monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Cementvloer egaliseren en waterpas maken

Het egaliseren / volledig glad en waterpas maken van een vloer die deels bestaat uit een betonvloer en deels uit een iets hogere zand cementvloer. Zoals ik het nu kan bekijken is het grootste verschil tussen het hoogste en laagste gedeelte ongeveer 1 cm. De ruimte meet ongeveer 40 m2.

Nieuwe vloer storten

Na het verwijderen van de grond tegels, moet er een nieuwe vloer in, waar nieuwe tegel op gelegd worden. Kunt u mij een prijs per m2 noemen

Vloer in de garage egaliseren

Het egaliseren van een betonnen garage vloer. De oppervlakte is 20 m2 en moet maximaal 4 mm egaline op.

Massief tropisch hardhouten vloer leggen

Wij zijn ruim een jaar geleden verhuist naar een tijdelijke woning en hebben de vloer uit onze oude woning in de opslag gedaan tot we een nieuw huis gevonden hadden. Wij hebben nu een nieuwe woning op het oog en willen daar de oude vloer opnieuw laten leggen. Waarschijnlijk moet de vloer eerst geschaafd/geschuurd worden alvorens deze te laten leggen. (De vloer heeft 5 jaar in de eerste woning gelegen en was gaan 'werken'; zodat op veel plaatsen de naden open gingen staan en hier een daar kwam hij 'bol' te staan) Nu ligt hij ruim een jaar in een droge/verwarmde opslagruimte; gestapeld. Graag zouden wij een prijsindicatie ontvangen van het behandelen en leggen van de vloer in ons nieuwe huis. Het gaat om een vloer van 60-70 m2.

Douchevloer aanhelen

Ik wil de douchevloer aangeheeld en gerepareerd hebben. De oppervlakte is 1,5 m2. Het moet of geheel vernieuwd worden met Terrazzo. Ik kan foto's van de vloer mailen aan u.

Egaliseren keukenvloer na verwijderen tegels

We zouden graag onze keukenvloer van om en nabij de 10 m2 willen laten egaliseren. De vloer bevat lijmresten van de tegels die er zojuist afgesloopt zijn.

Vloer aanbrengen

Ik wil graag de vloer van mijn badkamer laten renoveren. Deze is nu betegeld maar het afschot is niet juist. Graag kom ik in contact met een vakman voor de juiste oplossing. De oppervlakte is 5 m2 en indien u de tegels moet verwijderen wil ik deze ook door u laten afvoeren.

Laminaat met waterschade laten vervangen

Door een lekkage is ons laminaat in de woonkamer verloren gegaan. Graag willen wij het huidige laminaat eruit laten halen en nieuw laminaat laten leggen (het gaat om 30 m2). Deze willen wij afgewerkt hebben met plinten (circa 75% staande printen en circa 25% platte, liggende plinten). Het nieuwe laminaat + ondervloer is nog niet aangeschaft. Graag ontvangen wij eerst een offerte voor alleen het leggen van het laminaat. Dank alvast.

Vloerverwarming infrezen, aanleggen en afwerken

De voormalige garage is bij de woonkamer getrokken en moet worden voorzien van vloerverwarming, dit is al aanwezig in de rest van de woonkamer. De ondergrond is zandcement waar voorheen tegels op lagen. De tegels zijn verwijderd, maar de lijmresten zijn nog aanwezig. Graag z.s.m. uitvoeren want 9 maart komt onze nieuwe keuken in de ruimte te staan.

Zandcement dekvloer verwijderen en egaliseren

Zandcement dekvloer verwijderen en daarna egaliseren. Het is circa 15 m2. De vloer moet circa 25 mm lager komen te liggen ivm aanbrengen parket.

Betonvloer met vloerverwarming plaatsen

Houten vloer vervangen voor een betonvloer met vloerverwarming. De vloeroppervlak is 55 m2. De balken moeten allemaal vervangen worden. Rekening houden met het leveren en aanbrengen van zwaluwstaartplaten, beton vloer, balken, vloer vverwijderen. Afmetingen Huis 6x8 aanbouw 4x2,20

Terrazzovloer leggen in de hal

Op de begane grond wil ik graag een terrazzo vloer laten leggen in de hal van ongeveer 7,5 m2. De volgende afwerking is gewenst: zwarte rand / zwart-witte blokjes / grijs binnenvlak.

Houten vloer schuren en lakken

Ik wil graag een houten vloer laten schuren en lakken. Het is circa 35 m2. Het huis zal januari 2015 overgedragen worden, dan graag uitvoeren, maar ik ontvang graag eerst een indicatie van kosten.

Schade aan laminaat herstellen

Reparatie van laminaat als gevolg van waterschade. Het beschadigde deel is iets van 8 m2. Ik heb maar 2 extra planken. Gehele vloer is 45 m2. Ik weet niet of de gehele vloer hersteld moet worden of dat het plaatselijk gerepareerd kan worden. Dit geldt ook voor de ondervloer. Het is een vloer van 2007. De vloer ligt er nog in maar het is hoorbaar dat het eronder nat is. Van de verzekering mogen we de vloer er niet zelf uithalen. Eris een betonnen ondervloer. Graag advies en offerte. Deze moet eerst naar de verzekering.

Flexxfloors leggen

In de woonkamer zou ik graag een Flexxfloor willen laten leggen. De woonkamer is 4 bij 6 meter en er ligt nu een multiplex vloer. Graag ontvang ik advies en bespreek ik de mogelijkheden voor het plaatsen van deze vloer.

Laminaat laten leggen

Ik zoek iemand die laminaat kan leggen Krono swiss met groef. Het is ongeveer 70 vierkante meter

Laminaat laten leggen in meerdere ruimtes

Het gaat om een woonkamer keuken hal eetkamer en slaapkamer ca

Laminaat leggen

Laminaat leggen in de woonkamer 26 m2, keuken ? m2, 2 slaapkamers 8 m2, 1 slaapkamer 5 m2 en overloop ? m2. Laminaat kopen we zelf. Ben bezig met een nieuwe huurwoning.

Laminaat leggen

Laminaat leggen. Het gaat om 3 slaapkamers en een overloop totaal 46 m². Laminaat willen we bij de Praxis kopen.

Houten vloer schuren en verven/lakken

Wij willen de woonkamer van 45 m2 oppervlakte schuren en lakken/verven. Er ligt nu een hardhouten vloer.