Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor terrazzo op de badkamervloer aanbrengen:

Terrazzo op de badkamervloer aanbrengen

Ik wil graag een prijs van een Terrazzo badkamer vloer. De ruimte is 170 cm x 220 cm.
Onze klant uit Koog aan de Zaan (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrazzo op de badkamervloer aanbrengen uit heel Nederland:

Terrazzo badkamervloer maken

Wij overwegen een terrazzovloer in onze badkamer. De oppervlakte is ongeveer 14 m2 en dient in 2 kleuren, zwart/wit, met een blokjesrand uitgevoerd te worden. Kunt u een prijsopgave geven?

Kleine terrazzo vloer leggen

Het laten leggen van een kleine badkamervloer, 2 m2.

Badkamervloer en wanden slopen

Graag zou ik van u een prijsopgaaf ontvangen voor het slopen van de een badkamervloer. De woning is op drie hoog en het betreft het verwijderen van de badkamervloer, circa 6,5 m2 en tegels van de wand. Waarschijnlijk zal de Terrazzo vloer moeten worden afgevoerd middels een stortkoker naar een container. Ter verduidelijking kan ik foto's sturen. Uit te voeren in december.

Terrazzo op de badkamervloer aanbrengen

Graag ontvang ik offertes voor het aanbrengen van een Terrazzo vloer in mijn nieuwe badkamer van circa 4,5 m2.

Terrazzo vloer leggen in badkamer

Wij zijn geinteresseerd om onze badkamervloer van een lichte kleur terrazzo te laten maken. Het zou gaan om ongeveer 10 m2. Hoeveel zou dit ongeveer kosten? Bij voorbaat dank,

Terrazzo badkamervloer leggen

De oude badkamer uit 1970 mag worden aangepakt. Daarbij willen we graag weten wat er mogelijk is met de Terrazzo vloer. We willen óf de aanwezige vloer vernieuwen, in een beigekleurig met c.a. 5 cm opstaande rand (Oppervlakte van 200 x 220 cm), óf herstel van de scheur bij wand/vloer van c.a. 70 cm. Ongeveer drie oude afvoerleidingen dichtmaken en het totaal polijsten.

Badkamervloer en douchebak tegelen

Ik wil graag mijn badkamervloer en douchebak laten tegelen. De douchebak is van Terrazzo waar overheen betegeld moet worden. Douchebak is 1.60 bij 0.90 meter en de badkamer is 1.60 bij 2 meter.

Terrazzo polijsten op de badkamervloer

De badkamervloer is van granito/terazzo. Deze heeft kalkaanslag en witte plekken. Hij is 5m2 inclusier de opstaande randjes van ongeveer 10cm graag deze weer netjes maken, polijsten en impregneren als dat nodig is.

Terrazo badkamervloer leggen

Ik wil graag een badkamervloer met terrazzo. Gaat om 2 bij 1.95 meter.

Herstellen terrazzo badkamervloer

De terrazzovloer in de badkamervloer herstellen. De vloer is dof en heeft wat scheurtjes. Kunt u de vloer opvullen en polijsten? Het gaat om een vloer van 2.5 x 1 meter en de vloer heeft een holle plint. De deur heeft een dorpel.