Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor kruipruimte inspecteren:

Kruipruimte inspecteren

Ik wil heel graag de kruipruimte laten inspecteren ivm eventueel rotte balken en of er isolatie is aangebracht. Het gaat om 35 m2 en het moet met camera inspectie gebeuren.
Onze klant uit IJmuiden (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kruipruimte inspecteren uit heel Nederland:

Vloerbalken begane grond inspecteren, advies en vloer vervangen

Mijn vloer op de begane grond veert zodanig dat ik vermoed dat de vloerbalken verrot zijn. Of dat geldt voor alle vloerbalken of enkele kan ik niet beoordelen. De kruipruimte is maximaal 25-30 cm hoog en ik kan er dus niet onder. Wel is er een luik en kan vanaf dat luik de ruimte onder de vloer grotendeels worden bekeken. Het huis is uit 1904 en het gaat om de woonkamer (en eventueel gang), maximaal 30 m2. Ik wil: 1. advies en informatie over hoe de vloer te herstellen (of vervangen), 2. een offerte voor dat werk; daarbij dan ook de oude vloer eruit halen en afvoeren, de nieuwe vloer isoleren en eventueel ook vloerverwarming aanbrengen (afhankelijk van de meerkosten). Graag ontvang ik ook advies over het soort vloerverwarming. Rond het voorjaar of de zomer van 2020 zou ik graag beginnen.

Kruipruimte met camera inspecteren

Ik wil mijn vloer isoleren, maar weet niet hoe diep de kruipruimte is. Ik heb een camera nodig om dat te kunnen zien. Wat kost dit? Het gaat om een woonkamer van 50 m2. toegang alleen via luik bij voordeur.

Kruipruimte inspectie

In verband met stankoverlast in huis willen we onze kruipruimte laten inspecteren. Met of zonder camera. Ik woon er 3 jaar en sindsdien komt en gaat de stank. Het ruikt muf en vochtig. Ik wens graag een offerte voor een inspectie.

Kruipruimte met camera inspecteren

Ik zou graag willen weten hoe de conditie is van de houten balken van de vloer in de huiskamer (35 M2). Hoe de destijds aangebrachte isolatie er aan toe is. Is nieuwe isolatie noodzakelijk, schelpen aanbrengen ? Het gaat om een huis uit 1938 Er is geen kruipruimte luik wel een luchtrooster in de buitengevel. Graag uw offerte en advies.

Vloerbalken en houten vloer inspecteren en mogelijk herstellen

Ik wil graag mijn vloer laten inspecteren op vocht, oppervlak is ongeveer 36 m2. Kruipruimte hoogte is maar zo´n 25 tot 30 cm.

Betonrot reparatie in kruipruimte en gevel inspecteren op vochtproblematiek

Ik wil in mijn kruipruimte het betonrot laten verwijderen. Er zit momenteel 10 tal plekken met betonrot. Daarnaast wil ik deskundig advies over de gevel aan de noordkant dat lekkage veroorzaakt.

Kruipruimte met stankoverlast inspecteren

Mijn kruipruimte van ongeveer 8 m2 komt een muffe geur uit en heeft last van vocht. Graag wil ik dit opgelost hebben via een inspectie/oplossing. Het gaat om een tussenwoning van het jaar 1951. De kruipruimte is ongeveer 60-80 cm hoog.

Piepschuim uit kruipruimte verwijderen

Er liggen piepschuimen vlokken in onze kruipruimte voor isolatie. Dit moet (grotendeels) weggehaald worden om leidingen e.d. te kunnen inspecteren. Afmetingen zijn circa 50 m2 x 0,5 m = 25 m3. Afvoeren liefst automatisch met zuiger of iets dergelijks, maar mag ook handmatig.

Luik maken voor kruipruimte

Ik heb onder voorbehoud een huis gekocht. Bij de bouwkundige inspectie bleek er geen luik te zijn om de kruipruimte te inspecteren. Daar het om een huis gaat uit 1915 en er ook wat vocht in de muren zit wil ik graag de funderen laten inspecteren zodat ik niet voor onverwachte hoge kosten kom te staan. Het gaat om een standaard kruipruimte afmeting die ik wil.

Kruipruimte inspecteren

Wij hebben circa 60 m2 kruipruimte met een hoogte van circa 50 cm onder onze vloer. De balken heb een isolatielaag (folie) en op de grond ligt een zeil maar onder het zeil veel afval wat weg moet. Daarnaast hebben we houtworm in de balken gezien. Niet in alle balkon trouwens maar vooral in eerste balk bij de kruipruimte. Ook zou er een rat aanwezig zijn volgens de vorige eigenaren. We zoeken geen alleskunner maar een professioneel bedrijf dit deze week kan inspecteren(gratis) en een correcte offerte kan uitbrengen. En die dit tussen 13 en 22 november helemaal kan uitvoeren.