Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit IJmuiden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in IJmuiden heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in IJmuiden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in IJmuiden of directe omgeving.

353 klanten uit IJmuiden bevelen een bij Casius in IJmuiden aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit IJmuiden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: aanbrengen broodjesvloer, vbi ps renovatievloer met vloerverwarming aanleggen, nieuwbouw afwerkvloer realiseren op beide verdiepingen, voorwerk storten van betonnen vloer in bedrijfspand, fundering voor uitbouw aan de achterzijde realiseren, fundering betonvloer in bestaande loods realiseren, vloer laten leggen, remove existing flooring and installing new one, betonvloer voor een schuur storten, gietvloer nieuwbouwhuis realiseren, houten vloer vervangen door broodjesvloer met vloerverwarming, egaliseren uitbouw, vloer leggen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, dekvloer aanleggen op de begane grond en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in IJmuiden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in IJmuiden:

Laminaatherstel

Vloeren in de woonkamer en keuken zijn beschadigd, ik wil dit graag herstellen. De vloer is 36 m2 . Gaat om een verzekeringskwestie.

Kruipruimte inspecteren

Ik wil heel graag de kruipruimte laten inspecteren ivm eventueel rotte balken en of er isolatie is aangebracht. Het gaat om 35 m2 en het moet met camera inspectie gebeuren.

Vloer van schuimbeton storten in de woning

Wij willen graag een schuinbeton vloer laten storten over 40 vierkante meter in een kruipruimte met een hoogte van ongeveer 50 centimeter.

Granito vloer in de hal en het toilet

Wij willen graag een Granito vloer in de hal en wc. Het gaat om ongeveer 10 vierkante meter. Ik zou graag een prijsindicatie ontvangen.

Aanbrengen van een nieuwe afwerkvloer

Aanbrengen nieuwe afwerkvloer ongeveer 42 m2 ten behoeve van het leggen van pvc, lijm, vloerdikte ongeveer 2 cm in de keuken, gang en woonkamer.

Grindvloer met topcoating leggen

Het leggen van een grindvloer met topcoating in huiskamer en gang, zonder drempel. De oppervlakte is ongeveer 40/45 m2.

Laminaat herstellen

Er is een bloempot op het laminaat gevallen met als gevolg een scheurtje en beschadiging. Graag ontvang ik een offerte om dit te repareren. Scheurtje is 1 a 1,5 cm.

Vloer egaliseren en grindvloer leggen

Wij hebben de tegelvloer uit onze hal verwijderd en willen de betonnen vloer graag laten egaliseren en er een grindvloer op laten leggen. Het gaat om 5 à 6 m². We laten de ruimte graag even beoordelen, bespreken even de materiaalkeuze en ontvangen daarna uw offerte.

Geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming storten

Momenteel ligt er een houten vloer in een woning die we aan het kopen zijn. Wij willen een goed geïsoleerde vloer van beton en vloerverwarming aan laten leggen. De vloer is 8 x 3.50 meter. Wat zou het ongeveer gaan kosten?

Egaliseren van een bedrijfsruimte

Er dient ongeveer 50 m2 geëgaliseerd te worden in een bedrijfsruimte. Alles is schoon, het beton is net gestort.

Laminaat leggen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1955 en krijgen daarvan eind februari de sleutel. Wij willen daar op de 1e verdieping in 3 slaapkamers en de gang en ook op de zolderverdieping laminaat laten leggen. Er ligt nu vloerbedekking, die zullen wij verwijderen. Het gaat om ongeveer 50 m² laminaat, dat wij zelf zullen aanschaffen. Wij ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Laminaat leggen in gang en keuken

Ik wil graag laminaat laten leggen in de gang en keuken.

Nieuwe laminaatvloer laten leggen

Ik wil graag een nieuwe laminaatvloer (hout nerf balterio kwaliteit) laten leggen in woonkamer en de keuken. Het gaat om ongeveer 60 m2.

Egalisatielaag op de vloer aanbrengen

Ik wil graag een cementvloer laten egaliseren. Het gaat om een vloer van 65 m2. Het gaat om 1 ruimte met 3 kamers (geen drempels).

Laminaat leggen in een nieuw appartement

Graag een offerte voor laminaatparket + ondervloer + plinten + transport + gemonteerd = prijs/m2. Oppervlakte = 65 m2 Komende week (11-15 juli) leveren en leggen, als dat nog kan. Graag een offerte per mail.

Laminaat in woonkamer laten leggen

Ik wil mijn woonkamer laten leggen plus/minus 30 m2

Oude laminaatvloer vervangen

Ik wil graag laminaat laten leggen in 4 aansluitende ruimtes. De oude laminaatvloer verwijder ik zelf, de huidige ondervloer kan blijven liggen. Het gaat om 4 ruimtes van 9.7 m2, 9.7 m2, 5 m2 en 4.1 m2. Het laminaat dat ik gelegd wil hebben zijn brede planken 8 mm / 1261 x 244 mm met een kleine V groef.

Betonvloer op de vloerverwarming aanbrengen

Ik wil graag mijn vloer laten egaliseren. Het gaat om de begane grond, 1 ruimte. Ik heb vloerverwarming liggen en wil hier graag beton overheen laten storten. Het gaat om een ruimte van ongeveer 45 m2. Hoeveel kost dat en hoeveel centimeter ga ik dan de hoogte in?

Jatoba parket met V-groef schuren en lakken

Graag ontvangen wij een offerte voor parketvloer schuren en lakken in onze nieuwe woning, zo mogelijk op de laatste werkdagen van december 2015 of de eerste werkdag(en) van 2016. We weten niet precies welke houtsoort er ligt, verkopend makelaar zei Jatoba, wel dat het massief parket is met V-groef. De L-vormige woonkamer is 8.50 x 4.20 meter plus iets verhoogde eetkamer 4.50 x 2.90 meter, afgerond 49 m2. Er zijn foto's beschikbaar.

Laminaat leggen

Laminaat 22x Ondervloer 11x Plinten 30x

Zandcementvloer afwerken

Ik ga mijn vloer (80 m2) voorzien van airbase beton. Dit zal wel afgewerkt moeten worden door een vakbedrijf. Welke manier het beste van toepassing is op airbase beton laat ik bepalen door de vakman.

Laminaat leggen in woonkamer, slaapkamers, gang en keuken

Voor een appartement willen we graag laminaat laten leggen. Woonkamer, 2 slaapkamers gang en keuken.

Beschadigd laminaat repareren

Onze tv is met ophangsysteem en al van de muur op onze laminaatvloer van 6 maanden oud gevallen. Dit heeft voor een flinke put gezorgd en her en der krassen, dit alles op ongeveer een oppervlakte van 1,5 vierkante meter. Graag ontvang ik van u een offerte voor reparatie als dit mogelijk is. Offerte is voor de verzekering.

Laminaatvloer in de keuken leggen

Na lekkage in de keuken moet de laminaat vloer eruit en een nieuwe erin. Het is een clic laminaat vloer van 8 jaar oud. Er zal een nieuwe ondervloer in moeten en nieuwe plinten. Het oude laminaat moet eruit. De oppervlakte is niet groot w. S 6-8 m2 De schade is opgegeven bij mijn inboedelverzekering. Het bestaande laminaat is van de Praxis en mogelijk niet meer aanwezig in het assortiment. Art. Nr 0372083 CLIC Dessin AHORN , 6 mm HDF

Laminaat met waterschade

Het laminaat trekt krom na waterschade. Is met hevige wind en regen onder de voordeur door gekomen. Betreft een stuk van 1.70 bij 3 meter. Op de betonnen vloer dient een ondervloer en laminaat gelegd te worden.