Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Huizen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Huizen heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Huizen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Huizen of directe omgeving.

971 klanten uit Huizen bevelen een bij Casius in Huizen aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Huizen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: grindvloer reinigen, vloerverwarming en vloer realiseren, inclusief verwijderen radiatoren, laminaatvloer laten leggen, houten vloer laten leggen, vloertegels en vloerverwarming, kelder afwerkvloer en afvoer goten realiseren, verzakte ondergrond van de keuken herstellen, onderhoud eiken vloer, fermacell vloer leggen, houten vloer eruit, nieuwe beton vloer erin, parket leggen, inclusief schuren, olieën en plinten, vloer storten, bewerkte visgraat parket leggen, laminaat leggen, laminaat herstellen na waterschade en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Huizen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Huizen:

Laminaat en plinten leggen

Na waterschade in huis wil ik graag in mijn huis nieuw laminaat laten leggen. Het gaat om een 69 m2 doorlopend laminaat door het gehele huis heen. Hierbij moeten er ook plinten worden geplaatst. Laminaat en plinten zijn nog niet aangeschaft. Gaarne ontvang ik een aantal offertes voor de verzekering

Marmoleum vloer herstellen

Bij deze wil ik graag een offerte aanvragen voor ons kinderdagverblijf van 7 a 8 groepen. Onze locatie zit in Huizen en heeft een marmoleum vloer. Deze vloer is op sommige stukken zo beschadigd dat er gaten/scheuren inkomen. Deze zouden we graag willen laten opvullen / herstellen. De beschadigingen komen in het gehele gebouw voor. Werktijden van de klus bij voorkeur avonden of weekenden.

Grindvloer reinigen, repareren en sealen

We willen de siergrindvloer in onze woonkeuken goed laten reinigen en daarna laten sealen. Oppervlak ca. 8 x 4 meter. Met name het gedeelte bij de keukenkastjes heeft echt veel aandacht nodig. misschien zijn er ook wat reparaties mogelijk, daarvoor hebben we reserve grind liggen.

Laminaat laten leggen

Ik wil graag 9 m2 Laminaat laten leggen en 9 m2 ondervloer. Ik zou het graag eerst willen laten inmeten.

Ondervloer, laminaat en plinten leggen

Ik heb een offerte nodig voor de verzekering. Ik ben al bij Praxis geweest voor het laminaat. Ik zoek een vakman die de oude vloer kan verwijderen en de nieuwe vloer kan plaatsen. Gaat om ondervloer, plinten en laminaat. Bij elkaar een oppervlakte van 16 m2. Inclusief afvoeren van de oude materialen.

PVC laminaat leggen

Ik wil graag de pvc laminaat (75 m2) laten leggen. De pvc laminaat moet over de bestaande laminaat vloer gelegd worden. Dit is door ons al eerder gedaan zonder een extra ondervloer te gebruiken tot volle tevredenheid.

Laminaat en dempende ondervloer laten leggen

Ik wil laminaat en dempende ondervloer laten leggen op mijn overloop en in een inbouwkast. Oppervlakte is ongeveer 8 m2, maar er zijn wel wat hoekjes (bv van de trap) en schuine zijden. Daarnaast zit er een klein hoogteverschil van 1 cm in de inbouw kast (vloer ligt daar 1 cm lager). Het laminaat hebben we al. Die bestaat uit lange stroken van 4 meter en 9 mm dik. Daarnaast hebben we ook al groene dempende platen voor de ondervloer.

PU gietvloer in betonlook aanbrengen

Graag ontvang ik een offerte voor een PU gietvloer in betonlook. Het gaat om een keuken + hal + werkkamer, lopen aaneensluitend in elkaar door. Het zal totaal gaan om 31 m2 oppervlakte. Het werkt dient eind maart, begin april uitgevoerd te worden.

Siergrind laten verwijderen en vloer egaliseren

Over onze gehele benedenverdieping ligt een siergrindvloer (woonkamer, keuken, trapkast en toilet) die volledig verwijderd moet worden en daarna geegaliseerd. We hebben ook een convectorput in de woonkamer.

Vloer egaliseren

Het probleem is dat de huidige vloer is afgewerkt met een toplaag van carberundum.. Niet vlak.. Het betreft 45 vierkante meter.

Storten van een zandcementvloer

Het storten van een 3 cm dikke vloer over vloerverwarming. Betreft een woning.

Natuurstenen vloer verwijderen

Het gaat om ongeveer 100 m2 natuurstenen vloer verwijderen in woonkamer, keuken en hal en bijkeuken alsmede het egaliseren van de ondervloer zodat de klaar voor het het plaatsen van een houten vloer.

Laminaat leggen

Graag ontvang ik een indicatie voor het laten leggen van laminaat en plakplinten in de woonkamer. De oppervlakte van deze kamer is 7 meter lang en 3.50 meter breed.

Laminaat leggen

Ik zoek iemand voor het leggen van een ondervloer en laminaat op de eerste en tweede etage. Ongeveer 100 m2. Het betreft een nieuwbouwhuis. Wel dient het laminaat onder de deurkozijn door te lopen. Deze is reeds op 13 mm hoogte gemaakt. De hoge plinten hoeven niet geplaatst te worden. Het laminaat is niet van Praxis.

Grindvloer laten repareren

Wij hebben over de gehele benedenverdieping een siergrindvloer, in de keuken is de vloer beschadigd doordat er een flesje nagellak op is gevallen waardoor er een heel lelijke plek is ontstaan. De vloer was gesealed, dat is beschadigd geraakt toen ik met nagellakremover de nagellak heb verwijderd. Het is een plek van 30 cm ongeveer. We hebben nog wat grind liggen maar de huidige vloer ligt al meer dan 10 jaar. We willen graag uw mening over wat er aan te doen is, tevens willen we graag en offerte voor de kosten om de gehele vloer schoon te laten maken.

PVC visgraat op de vloer aanbrengen

Het gaat om een nieuwbouw woning met zandcement dekvloer. Beneden 65 m2 in PVC visgraat, 60 x 15 cm planken, gelegd. De eerste etage is 45 m2 en hier dient ook PVC recht gelegd te worden. Tevens dienen beide vloeren eerste geëgaliseerd te worden. Oplevering in mei, vloer mag rond half juni gelegd worden.

Vloer ophogen en egaliseren

Ik wil graag een prijsindicatie voor: het ophogen van de vloer van de begane grond met 2/3 cm op beton, afwerking voor zeiltapijt. Het gaat om ongeveer 25 m2.

Open grindvloer verven

Wij willen graag een open grindvloer in een mooie kleur grijze kleur laten verven. Het gaat om 5 tot 10 m2 dus niet zo veel maar wel om een heel belangrijk stuk vloer van ons pand en moet dus fraai afgewerkt worden door ervaren grindvloer-schilder.

Grindvloer in de keuken aanleggen

Wij willen graag een grindvloer in onze nieuwe keuken. Om te weten of ons dit bevalt, willen we eerst graag een hal en wc op de eerste verdieping laten doen. Deze hal inclusief wc is ongeveer 4 m2 in totaal. De kleur zal bruin worden. Graag een vrijblijvende prijsopgaven wat dit gaat kosten.

Vloer met korrelstructuur repareren

Wij hebben in onze gang een vloer met een korrelstructuur, ik denk een epoxyvloer of siergrindvloer. Er zit een scheur in die vloer en wij willen dat graag laten herstellen. We laten het hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij uw offerte.

Schade aan laminaat laten repareren

Ik heb door een lekkage schade aan mijn laminaat in de gang. De gang betreft circa 16 m2 maar de laminaatvloer is in zijn geheel door gelegd. In totaal omvat dit 66 m2. Ik ontvang graag een offerte voor de verzekering voor de aanschaf en het vervangen van de vloer.

Tegelvloer verwijderen en vloer egaliseren

Wij willen een gelijmde tegelvloer van 50 m2 verwijderen, en ondergrond egaliseren voor een laminaatvloer. Er is geen vloerverwarming. Afvoer van puin eventueel zelf verzorgen.

Vloer egaliseren voor betegeling

Ons huis wordt momenteel gebouwd en wij dienen onze huidige vloer te laten egaliseren. Deze is nu geschikt voor een vloer van 60x60, en wij laten een tegelvloer leggen met een afmeting van 30x1. 80. Wat kost het als wij zowel de begane grond als de 1e verdieping willen laten egaliseren? Totale vloeroppervlakte 139m2. Ik hoor het graag van u.

Vloer voor een nieuwe tegelvloer egaliseren

Oude tegelvloer is reeds verwijderd en dit moet geëgaliseerd worden voor een nieuwe tegelvloer (tegels 1.20 meter lang), in totaal is het ongeveer 80 m2 woonkamer. Ik schat ongeveer 5 mm dik. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Laminaat leggen op de bovenverdieping

Ik wil graag laminaat laten leggen op de bovenverdieping. Deze beschikt over 3 slaapkamers en een hal. De totale oppervlakte is 31 vierkante meter. De ondervloer en het laminaat is al in ons bezit. Tevens ongeveer 36 meter aan hoge plinten monteren. In een van de kamers en hal is de oude tapijt vloer verwijderd en er zitten hier nog lijmresten op de vloer, deze wil ik ook graag laten verwijderen.