Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor visgraat pvc vloer leggen :

Visgraat pvc vloer leggen

Ik wil een visgraat pvc vloer laten leggen. Oppervlakte is ongeveer 42 m2. Ik weet niet of er geëgaliseerd moet worden. Nu ligt er goedkoop laminaat op een betonnen vloer. Graag aparte prijsopgave voor plakken en voor egaliseren. Is in appartement, begane grond. Tijdstip: januari-februari.
Onze klant uit Hoofddorp (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor visgraat pvc vloer leggen uit heel Nederland:

Advies over vloerverwarming en eventueel plaatsen

Recent een huis gekocht waarin wij in april 2019 willen beginnen met verbouwen. Hier zal ook een nieuwe vloer in komen. Gedeelte zal beton cire zijn en een ander gedeelte een visgraat ( Pvc/Hout) vloer. Beiden liefst met vloerverwarming. Nu de vraag welke opties zijn het beste voor het woonhuis in Spaubeek. Zijn er mogelijkheden om het gehele huis ermee te verwarmen (We zijn geen voorstanders van radiatoren). Daarnaast willen we graag info over de voor en nadelen van vloerverwarming.

Visgraat pvc leggen

Tussen 6 en 9 december wil ik graag een pvc vloer in visgraat met band en bies laten leggen. Het gaat om 41 m2. Ik heb de vloer al gekocht, en hij wordt geplakt op een zelfklevende ondervloer. Klassiek patroon met band en bies. Ik ontvang graag offertes inclusief het leveren van 35 meter smalle zwarte bies.

PVC Loose Lay van VT Wonen leggen

Graag wil ik dat voor mijn nieuwe woning losse PVC stroken in visgraat motief gelegd worden. De oppervlakte betreft 50 m2. De vloer is al bewerkt met voorstrijk en de woning is leeg.

Plaatsen van een PVC vloer

Ik wil een pvc vloer laten leggen. Er moet nog geëgaliseerd worden. Het gaat om een pvc visgraat. Het oppervlak is 50 m2.

PVC vloer leggen

Ik wil een PVC vloer laten leggen en ook graag egaliseren. De ondervloer is een tegelvloer. Het oppervlak is ongeveer 40 m2 en dit wil ik in visgraat gelegd. Ook zouden wij graag advies hebben of het een klik vloer of een plak vloer moet zijn.

PVC vloer leggen

Een PVC vloer leggen in visgraat, verlijmd op egale betonnen vloer. Is er dan een ondervloer nodig? En wat zijn de kosten dan? Ongeveer 55 m2 Graag een offerte voor zowel visgraat als standaard legging.

PVC in visgraat met egaliserende ondervloer laten leggen

Wij hebben een Flexxfloors zelfklevende PVC vloer bij de Gamma aangeschaft. Deze willen wij graag in visgraat door heel het huis laten leggen. Ongeveer 75 m2. Wat zou het ongeveer kosten dit door jullie te laten doen? De ondervloer hebben wij ook al aangeschaft. Deze zouden we ook graag willen laten leggen. Een donkere vloer die egaliseert, die hoort erbij. De ondervloer komt op een houten vloer te liggen. Ik zie het kostenplaatje graag spoedig tegemoet.

Vloer egaliseren

Ik wil graag een benedenvloer laten egaliseren. De huidige vloer is een tegelvloer met vloerverwarming. Het gaat om 49 m2. Zie voor huidige vloer de foto in de bijlage. Hiervoor zou ik graag een prijs willen. Daarna willen we een PVC strokenvloer leggen. We hebben al PVC hiervoor in gedachten. Dit zijn stroken van 15.2 cm bij 91.4 cm die we in visgraat willen hebben. Ook hiervoor zou ik graag een prijs willen.

PVC visgraatvloer leggen

Ik heb ongeveer 80 m2 PVC vloer visgraat en wilde dit eerst zelf leggen, maar van diverse kanten gehoord dat ik echt een vakman moet hebben. Bij deze zoek ik dus diegene. Vloer moet geëgaliseerd en gelijmd worden. Betreft woonkamer hal en keuken en overloop eerste verdieping. De werkplek is goed bereikbaar. De woning wordt over 2 maanden opgeleverd.

PVC visgraat vloer laten leggen

PVC visgraat a 43 m² op de eerste verdieping leggen en op een trap van 13 treden. Uiteraard moet het ook geëgaliseerd worden. Mfloor vloer en de ondervloer is fermacell. 10 augustus krijgt de klant de sleutel, het liefst 11 of 12 augustus de uitvoering.

Partners

Partners van Casius