Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Hoofddorp of directe omgeving.

1872 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: nieuwe broodjesvloer plaatsen, tapijt verwijderen en tegels laten leggen., keramisch parket leggen, vbi renovatievloer met vloerverwarming droog, vloer egaliseren, parketvloer verwijderen en vloerverwarming infrezen, keramisch parket leggen, reparatie vloer, houten vloer vervangen voor een schuimbeton vloer, vloerisolatie en verwarming aanbrengen, houten balken vervangen, laminaat leggen in 7 appartementen, laminaat leggen, click PVC en laminaat leggen, vloerverwarming en broodjesvloer plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Hoofddorp:

Visgraat pvc vloer leggen

Ik wil een visgraat pvc vloer laten leggen. Oppervlakte is ongeveer 42 m2. Ik weet niet of er geëgaliseerd moet worden. Nu ligt er goedkoop laminaat op een betonnen vloer. Graag aparte prijsopgave voor plakken en voor egaliseren. Is in appartement, begane grond. Tijdstip: januari-februari.

PVC-vloer leggen en egaliseren

Voor onze nieuwe woning willen wij een pvc vloer laten leggen. De woning heeft vloerverwarming en de huidige ondergrond zijn tegels. De vloer zou dus eerst geëgaliseerd (of een egalisatielaag) moeten worden en vervolgens de pvc vloer plaatsen. Het oppervlak is 51 m2 en het betreft de beneden verdieping (gang,woonkamer en keuken) dit willen wij graag in 1 keer doorgelegd hebben. Wij zijn nog zoekende naar een mooie vloer maar staan open voor advies van de vakman.

Betonvloer laten storten op balkon

Gaat om een beton op broodjesvloer die ik zelf er op plaats, er moet alleen aan de voorkant en achterkant bekisting, totaal 5 meter, dan beton erop ongeveer 5 cm. Gaat om een oppervlakte van 4,37 x 2,10 meter. Liefst iemand die ook kan lassen.

Grindvloer renoveren

Ik heb een kapperszaak in Hoofddorp met daarin een donkergrijze grindvloer, waar een oude balie op staat. Nu wil ik wat dingen gaan verbouwen, wat dus betekent dat er gaten in m'n vloer zichtbaar worden en lelijke aftekeningen ontstaan. Het gaat overigens enkel om het voorste gedeelte van de vloer (8 x 6 meter). Kunnen jullie mij helpen dit op te lossen?

Reparatie van de laminaat

Ik heb een kleine schade in bestaande laminaat van mijn woonkamer die ik heel graag gerepareerd willen hebben. Het gaat om 2 planken die beschadigd zijn en ik vroeg me af of er mogelijkheden om ze te kunnen repareren?

Vloer na freeswerk egaliseren

Graag zou ik willen weten wat het kost om de vloer uit te frezen, leggen van de vloerverwarming, een deklaag aanbrengen en afwerken met eventueel plavuizen of PVC. Het gaat om en oppervlakte van circa 50 m2.

Vloer opnieuw egaliseren

Onze vloer is in het verleden geëgaliseerd, niet naar onze tevredenheid. De vloer is niet vlak en heeft kuilen. Wij zouden het graag opnieuw laten egaliseren zodat we een gladden en vooral vlakke vloer krijgen. Het betreft 35 m2.

Laminaat herstellen

Laminaatvloer is niet goed gelegd waardoor sommige stukken opbollen en ik wil dit graag laten herstellen. Het betreft de vloer in de woonkamer (ongeveer 30 m2) en de vloer in de gang. Graag ontvang ik een offerte.

Tapijt verwijderen

Doen jullie ook alleen verwijderklussen? Gaat om ca. 65 m² tapijt verwijderen. Tapijt ligt op latjes, niet verlijmd. Ook afvoeren. Appartement 2e verdieping geen lift. Hoor graag.

IKEA ondervloer en laminaat leggen

Klant wenst graag 21m2 IKEA ondervloer en en 21m2 IKEA laminaat te laten leggen. Klant heeft inmiddels een legprijs gezien van EUR 12,00 per m2 voor het leggen van de ondervloer en laminaatvloer.

Trappen en overloop bekleden met Flexx Stairs en Flexx Floors

Ik wil een open trap en een dichte trap met elk 12 treden laten bekleden met Flexx Stairs. Ook de stootborden van de dichte trap moeten ermee worden bekleed. Verder wil ik mijn overloop van 202 x 116 cm laten bekleden met Flexx Floors. Ik heb alle materialen hiervoor al in huis. Ik ontvang graag een offerte van een vakman die hier binnenkort tijd voor heeft.

Laminaatvloer herstellen

Onze laminaatvloer bolt op, op een paar plekken in ons appartement. Niet goed gelegd blijkbaar door een klusbedrijf. Zouden jullie dit kunnen herstellen? Zoja wat zijn de kosten hiervan?

Tegels verwijderen en vloer egaal maken

Wij willen onze tegels laten verwijderen in de woonkamer en keuken. Het gaat om 45 m2. Het is een eengezinswoning en het is gelegd in cement. Naast het verwijderen zouden wij het ook fijn vinden als de vloer wordt geëgaliseerd. Naast onze woning kan er een vuilcontainer worden geplaatst. Ik zie de offerte graag tegemoet.

Laminaat leggen op de bovenverdieping

Ik wil laminaat leggen van gehele bovenwoning die ongeveer 50 m2 is. Ondervloer ligt er al. Het gaat om 4 slaapkamers en een gang overgaand naar de trap.

Zeil vervangen door laminaat

Ik wil in mijn 2-kamer woning graag zeil laten verwijderen en daar ongeveer 40 m² laminaat met ondervloer en 30 meter plakplinten laten leggen. De ruimte is niet helemaal leeg, er moeten enkele meubels worden verplaatst. Ik wil de materialen zelf aanschaffen bij Gamma. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Grindvloer over plavuizen aanbrengen

Ik zou graag de mogelijkheden willen weten voor het aanbrengen van een grindvloer over een plavuizen vloer met daaronder vloerverwarming. De oppervlakte is ongeveer 60 m2.

Laminate floor issue

I've recently put laminate floor in my apartment but now have some issues. Not sure if the person who helped me with the floor did not leave enough space for movements. Actually I have problems in my living room and bedroom. Can somebody come over and see what they can do about the floor. I would like to keep the new floor.

Grindvloer leggen in huis

Kunt u mij een prijsindicatie geven van het leggen van een grindvloer van circa 60 m2? Met vriendelijke groet.

Tapijt uit de woonkamer verwijderen

Tapijt in woonkamer verwijderen

Montage van een houten vloer

Graag ontvang ik een offerte voor de montage van een Cando houten vloer onbehandeld eiken. Zwevend te leggen; wel met kopse en lange kanten verlijmd. Zolder etage rechthoekige ruimte 31 m2. 1e verdieping, 3 slaapkamers en overloop totaal 33 m2. Ondervloer levering en leggen wordt door mijzelf gedaan evenals plinten.

MDF plinten in de nieuwbouwwoning monteren

Witte MDF plinten (+/- 85meter) plaatsen in een nieuwbouwwoning.

Houten vloer leggen

Ik zou graag prijsopgave hebben voor het leggen van een eiken houten vloer. Deze komt uit mijn oude woning en moet in de nieuwe woning worden gemonteerd. Het gaat om 55 m2, messing-en-groefverbinding en de planken zijn 20cm breed.

Betonvloer gelijk trekken

Wij hebben in onze nieuwe woning het laminaat eruit getrokken omdat we vloerverwarming willen. Onder het laminaat bleken plavuizen te liggen tot aan de uitbouw. De plavuizen hebben we verwijderd, maar nu is er een hoogteverschil tussen de uitbouw en de woonkamer. Om de vloerverwarming te kunnen infrezen is het noodzakelijk de vloer weer gelijk te trekken. Wat zijn de kosten om de woonkamer (met open keuken en aansluitend de hal) ongeveer 8 mm te egaliseren zodat het even hoog wordt als de uitbouw? De oppervlakte is ongeveer 40 m² (exclusief de uitbouw). Indien er meer informatie nodig is dan hoor ik het graag.

Laminaat vervangen

De vloer in de keuken is beschadigd geraakt door een overstroming na een gescheurde vaatwasserslang. De vloer in de keuken en woonkamer is één geheel waardoor misschien alles vervangen moet worden. Het gaat om 46,2 m2 in totaal, met woonkamer. De meubels moeten dan verschoven worden. Wij hebben een offerte nodig voor de verzekering. Het laminaat wat er nu ligt, lijkt niet meer leverbaar. Het kwam van Karwei. Voor nieuw laminaat zorg ik zelf. Graag uw offerte voor het verwijderen van het oude laminaat en het leggen van een nieuwe vloer. Het gaat om de laminaatvloer, ondervloer en plinten.

Gat in een betonnen vloer laten maken

Ik wil graag een gat van 125 of 130 mm in een betonnen vloer van 2 hoog naar 1 hoog laten maken voor ventilatiebuis van 125 mm.