Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Hoofddorp te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Hoofddorp heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Hoofddorp u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Hoofddorp of directe omgeving.

1914 klanten uit Hoofddorp bevelen een bij Casius in Hoofddorp aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hoofddorp bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: cementdekvloeren leggen voor 16 woningen, broodjesvloer met vloerverwarming aanbrengen, zandcement vloer storten, betonlook vloer over tegels laten leggen, gietvloer aanbrengen, vloeren en verwarming nieuwbouw aanleggen, kunststof gietvloer aanbrengen, gehele vloer plaatsen inclusief vloerverwarming, beton storten en tegels, graniet vloer, granieten gietvloer leggen, vloer fundering storten en afvlinderen voor buitenverblijf, nieuwe vloer of renovatie na waterschade, vloer leggen in nieuw appartement, betonvloer storten in garage, circa 97 m2 Vloerverwarming aanleggen en alle radiatoren verwijderen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Hoofddorp staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Hoofddorp:

Vloerbedekking trappen verwijderen

Wij willen van twee trappen (2 x 13 treden, ca 20m2) het tapijt laten verwijderen. De trappen moeten volledig kaal en glad worden opgeleverd, omdat we daarna plak-PVC gaan laten leggen en er dan geen oneffenheden mogen voorkomen.

Dekvloer inclusief vloerverwarming

ik wil graag een afspraak maken om te kijken wat de mogelijkheden zijn bij jullie om een nieuwe vloer te plaatsen. wat ik wil is de bestaande cementdekvloer met daarop marmer verwijderen 55m2 en dan een nieuwe dekvloer aanleggen met een vloerverwarming daarin verwerkt en daarop een nader te bepalen vloer het zei cementgebonden of pu. Ik zou alles door jullie willen laten doen van sloop tot oplevering vloer. het is een standaard eengezinswoning woonkamer openkeuken met een halleje met daar een toilet.

Dekvloer uitbouw achterzijde

In de uitbouw aan de achterzijde van ons huis dient een dekvloer van ongeveer 4,5 cm te worden aangebracht. De vloerverwarming is reeds gelegd. De maat van de uitbouw is als volgt: 2,4 meter bij 5,5 meter

Siergrindvloer aanpassen

Wij willen een woonkamer verbouwen. Dit behelst de keuken verplaatsen en een tussenmuur van circa 1 meter verwijderen. In de huidige woonkamer ligt leverkleurig siergrind met een epoxylaag. Middels een metalen plint is er een scheiding in kleur met de huidige keuken (antraciet). De antraciete siergindvloer (circa 5 M2 ligt niet onder het gehele keukenblok) moet verwijderd en vervangen door de leverkleur van de rest van woonkamer. Ook de ruimte van de verwijderde tussenmuur (ligt tussen de huidige keuken en woonkamer) moet opgevuld met de leverkleurige siergrind vloer met epoxylaag. Kan u hiervoor een offerte maken of wilt u langs komen hiervoor?

gelijmde vloerbeddeking verwijderen

Er moet ongeveer 20 a 23 vierkante meter vloerbedekking worden verwijderd, De vloerbedekking weghalen heeft niet erge haast maar wel liefst zo snel mogelijk zodat we verder kunnen.

Aanbrengen cementdekvloer / egaliseren vloer

Het gaat om het aanbrengen van een cementdekvloer / egaliseren vloer (circa 55 m²) door middel van een cementdekvloer ten behoeve van het later aanleggen van een gietvloer. Er liggen nu plavuizen en een houtenvloer. Een beetje afhankelijk van de situatie zal het om meer om minder vierkante meters gaan. Ik verwijder zelf de huidige vloer. In mei moet het uitgevoerd worden, in juni komt de gietvloer.

Laminaatvloer kantoor

Er ligt nu vaste vloerbedekking op een betonnen ondergrond. We willen het laminaat rechtstreeks op het tapijt leggen. Het betreft een oppervlakte van circa 240 m2.

vloeren parketvloer en laminaat offerte

Ik wil graag nieuwe vloer in mijn woning. In alle ruimtes zit er vinyl vloer. Ik twijfel nog tussen parketvloer of laminaat zou je van beiden een offerte kunnen opsturen. De huiskamer (5,30 bij 4,30) 22,79 m2 Slaapkamer 1 (2,80 bij 3,92) 10,98 m2 Slaapkamer 2 (2,20 bij 4,18) 9,20 m2 Slaapkamer 3 (5,08 bij 2,20) 11,18 m2 Keuken (4 bij 2,90) 11,6 m2 Hal (1,30 bij 1,95) 2,54 m2 Overloop (1,30 bij 2,15 + 3,40 bij 2,30) 10,63 m2 Graag wil ik de vloeren met plinten, de vloeren en plinten zijn nog niet aangeschaft

Betonvloer storten balkon

Ik zou graag een prijsopgave willen voor het storten van een betonvloer voor mijn balkon. Het betreft ongeveer 30 vierkante meter.

Visgraat vloer schuren en oliën

Ik heb een visgraat houten vloer van 30 m2. Die geschuurd en geolied moet worden. Wat zijn hier grofweg de kosten van?

Laminaat leggen, deel vervangen wegens waterschade

Wij hebben waterschade aan onze vloer, in de huiskamer op een stuk van ongeveer 2 m2. De vloer is echter door het hele huis gelegd zonder onderbrekingen (oppervlakte huiskamer is 40m2 en appartement oppervlakte 90m2). Graag willen wij dit laten maken (incl. ondervloer). De vloer betreft Praxis laminaat met de naam “Praag”. Ik verneem het graag.

Leisteen vloer leggen

Ik wil in mijn woonkamer, het liefst over de bestaande plavuizen vloer met vloerverwarming een leisteen vloer laten leggen, totaal een kleine 80 m². Ik ben benieuwd wat de kosten zijn. Overigens het leggen zal pas in augustus zijn.

Anhydriet vloer schoonmaken en schuren

Ik krijg mij nieuwbouwwoning opgeleverd. Het is de bedoeling dat hier 113m2 aan anhydrietvloer wordt geschuurd, schoonmaken en een primer erop.

Zandcement dekvloer verwijderen

Uit onze nieuw aangeschafte woning willen wij de zandcement vloer eruit laten halen. Dit in verband met het aanleggen van vloerverwarming. De exacte afmeting weet ik helaas niet.

Laminaat leggen

Wij willen graag in een nieuw huur appartement met vloerverwarming laminaat laten leggen bij Praxis hebben wij in principe wat uit gezocht en deze dienst door de verkoper aangeraden De oppervlakte is 75 vierkante meter graag door gelegd

Verzakte vloer woonkamer

Verzakte vloer bekijken en oplossen. In de hoeken van de woonkamer is onze houten vloer verzakt, met enkele centimeters. We willen graag weten of dit door een rotte balk of rotte palen komt of dat er meer aan de hand is. Wij willen dat een expert hier naar kijkt hoe dit opgelost kan worden plus een offerte voor een nieuwe vloer inzetten. Woonkamer afmetingen 8 bij 3.6 meter

Offerte voor waterschade aan laminaat

Ik heb waterschade aan de vloer in de gang. Ik wil graag weten hoeveel het gaat kosten.

Pergo laminaat leggen op zolder met ondervloer en plinten

Ik wil graag een offerte voor het leveren van laminaat met Pergo eiken wit kleur 31 m2, inclusief ondervloer en leggen met plinten. Het huidige laminaat dat beschadigd is door water heb ik zelf reeds verwijderd.

Pvc vissegraat vloer leggen in week van 5 augustus

Wij willen in week 32 (in de week van 5 aug) een vissegraat vloer laten leggen. Het gaat hierbij om 4 0m2 vissegraat gelegd op een plakondervloer (ivm huurhuis) incl. muurplinten. De pvc vloer, ondervloer en plinten zijn dan al geregeld.

Laminaat herleggen na waterschade

Ik wil graag een nieuwe laminaat vloer in zowel de gang als de huiskamer. De huidige (laminaat)vloer moet er uitgehaald worden en afgevoerd worden vanwege waterschade.Het totaal oppervlakte is 44 m2. De vloer moet afgewerkt worden met lage plinten.

Laminaat en plinten leggen in diverse kamers

Ik wil laminaat laten leggen in een appartement, verdeeld over 2 etages. De vloeren zijn klaar om laminaat te leggen. 140 m2 laminaat over twee etages. Met ondervloer en plakplinten. Woonkamer keuken 75 m2 3 slaapkamers hal en bergruimte 65 m2

Kurkvloer verwijderen van een betonvloer

In verband met verhuizing dient de kurkvloer verwijderd te worden en de vloer zonder lijmresten te worden opgeleverd Het gaat om twee ruimtes totaal ongeveer 75 vierkante meter: keuken-woonkamer -hal- 1 slaapkamer (beide op de begane grond). De kurkvloer in de keuken is aangebracht op beton Beide vloeren dienen dus schoon te worden opgeleverd (opleveringseisen woningbouwvereniging).

Plaatsen van PVC vloer, ondervloer en plinten

Wij willen graag een PVC vloer (zonder verlijmen), ondervloer en hoge plinten laten plaatsen voor een aantal ruimten in onze nieuwe woning in week 17 of 18. Wij zaten te denken aan de volgende materialen: - CanDo Comfort Click kunststof vloer wild eik 2,21 m2 - Sencys ondervloer voor vinyl vloeren click - Classic robuust 18 x 120 mm FSC Mix 70% CU-COC-817015 Oppervlakte voor PVC Vloer + Ondervloer: - Woonkamer + Hal 58,75 m2 - Slaapkamer A 11,36 m2 - Slaapkamer B 11,75 m2 - Slaapkamer C 5,51 m2 - Overloop 2 m2 Strekkende meters voor Plinten: - Woonkamer 33,27 m 3 deuren + 2 openslaande deuren - Hal 8,2 m 3 deuren + 1 trapgat - Slaapkamer A 13,56 m 1 deur - Slaapkamer B 13,8 m 1 deur - Slaapkamer C 9,5 m 1 deur - Overloop 6 m 4 deuren + 2 trapgaten Hoeveel zal dit gaan kosten, in hoeveel dagen dit gerealiseerd kan worden en zijn er nog dingen waar wij rekening mee moeten houden?

Granieten vloer laten verwijderen

Ik heb net een nieuw huis gekocht waar ik vloerverwarming in wil laten leggen. De oude bewoner heeft echter een houten eiken vloer over een granieten vloer heen gelegd, om vloerverwarming te kunnen aansluiten moet de vloer weer terug gebracht worden naar originele staat ofwel de zandbetonvloer moet weer egaal zijn. de ruimte De ruimte is ongeveer 40 vierkante meter (ruimte van 8 x 5 meter maar daar bevinden zich ook een trap kasten en toilet dus zal iets kleiner zijn dan 40)

Visgraat pvc vloer leggen

Ik wil een visgraat pvc vloer laten leggen. Oppervlakte is ongeveer 42 m2. Ik weet niet of er geëgaliseerd moet worden. Nu ligt er goedkoop laminaat op een betonnen vloer. Graag aparte prijsopgave voor plakken en voor egaliseren. Is in appartement, begane grond. Tijdstip: januari-februari.