Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor visgraatparket leggen:

Visgraatparket leggen

Er is een partij eiken visgraatparket gekocht die nu nog over de gehele benedenverdieping (+/- 65 m2) gelegd moet worden, inclusief ondervloer. Verwijderen van oude laminaatvloer in overleg. Vloerdelen zijn al geolied en materiaal voor toplaag is al aanwezig.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor visgraatparket leggen uit heel Nederland:

Visgraatparket en beton of gietvloer plaatsen

We zouden graag een nieuwe vloer leggen in bestaand huis. Een deel visgraatparket en een deel beton/gietvloer waar we vloerverwarming onder plaatsen. Er ligt nu in een deel van de ruimte parket en in een ander deel is de top vloer al verwijderd en ligt er cement als ondervloer. Oppervlakte is 117 m2.

Visgraatparket leggen

Ik wil graag hulp ontvangen bij het leggen van onze visgraatvloer in de woonkamer/keuken ruimte van ongeveer 24 m2. Ondervloer ligt er al in, we hebben lijm en de visgraat in huis. Liefst deze week beginnen.

Visgraat parketvloer leggen

Ik wil graag een nieuwe visgraat parket vloer aanleggen, in totaal 84 m2 verdeeld over meerdere kamers. Het visgraatparket is al aangeschaft. De vloer moet geïnstalleerd worden met bies en band, nog niet aanwezig, en plinten, nog niet aanwezig. Het hoeft niet verlijmd te worden, kan zwevend gelegd worden.

Visgraat parketvloer leggen

Het leveren en aanbrengen van 100 m2 visgraatparket, ondervloer is zand/cement afwerkvloer. Inclusief het leggen van ondervloer van spaanplaat en leveren.

Visgraatparket laten leggen

Visgraatparketvloer leggen in een woonkamer van 32 m² met band en bies. Ondervloer moet nog gelegd worden. Er ligt nu een stenen vloer onder. Deze graag laten liggen en hierop de ondervloer en parketvloer leggen.

Visgraatparket leggen

Ik ben reeds in bezit van de eiken tapis 109 m2 visgraatparket(117 m2 afmeting 810x95x5 mm). Ik ben op zoek naar een parketteur die een offerte kan uitbrengen voor het leggen inclusief ondervloer / band / lijmen / schuren / afwerken / olieen (geen bies of plinten).

Visgraatparket leggen

We willen graag in ons huis, dat nu gebouwd wordt een visgraatparket leggen. We hebben een door en door eiken parket gezien, 21 mm dik, 7 cm x 42 cm. Het moet gelegd worden op vloerverwarming. Graag met een lat en een wengé bies. Het gaat om circa 43 m2. Ongeveer in september.

Visgraatparket leggen

Visgraatparket leggen, oppervlak 33 m². Leggen, schuren en lakken. Het parket is al gekocht.

Kantoorvilla: visgraatparket en vloerbedekking 400 m2

Spoed. Onderdeel van renovatie kantoorvilla in Amsterdam Oud-Zuid. Vloeroppervlak 400 meter. 70 m2 eiken visgraatparket, 330 m2 vloerbedekking (inclusief 3 trappen). Oplevering project 1 september 2011. Schilder start 1 augustus. Voor die tijd moet oude vloerbedekking zijn verwijderd en afgevoerd. Vervolgens in laatste week van augustus zijn 5 werkdagen beschikbaar voor het leggen van het parket en de vloerbedekking.

woonkamer vloer aanschaf +leggen

jaren 30 huis, houten ondervloer, rechthoekig kamer +/- 37 m2, +/- 9 bij 4, een deur op de lange wand naar de gang, openslaande deuren op de korte kant naar de tuin, convectorbak over de volle breedte van de kamer (4m2)+/-30 cm van de openslaande deuren. plan: vier opties: visgraatparket of lamelparket beiden standaard en/of verouderd, 3 aandachtspunten aansluiting vloer op convectorbak, bij visgraat bies/omkadering, graag aparte specificatie kosten vloer en kosten leggen. informatie graag per e-mail.