Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor granitovloer in de badkamer en toilet aanbrengen:

Granitovloer in de badkamer en toilet aanbrengen

We zouden graag een prijsindicatie willen voor het leggen van een granito vloer in onze badkamer, en het toilet beneden. De badkamer is 2,05 x 1,17 meter en het toilet is 1,20 x 0,94 meter.
Onze klant uit Hilversum (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor granitovloer in de badkamer en toilet aanbrengen uit heel Nederland:

Keukenblokken vernieuwen

Onze keuken is 15 jaar oud en op zich nog redelijk, maar de knoppen vallen letterlijk van de apparatuur, zoals gaskookplaat en afzuigkap. In onze badkamer hebben we corian en dat vinden we erg mooi. We overwegen daarom dan ook een nieuwe keuken te plaatsen van/met corian. De keuken bevindt zich in een oud herenhuis; het is een gesloten keuken en dat willen we ook zo houden. Er zijn aan twee zijden werkbladen, aan één kant met fornuis, oven en pannenladen, aan de andere zijde met spoelbak en vaatwasser. Aan die kant zit ook een kleine tafel, op dezelfde hoogte als het aanrechtblad. De koelkast staat los. De vloer is een (nieuw gemaakte) traditionele granitovloer. De afmetingen zijn ongeveer 4 meter lang bij 2,5 meter breed. De magnetron en kookboeken staan in een nis in de smalle wand aan de gangzijde. We overwegen over te stappen op inductiekoken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten voor nieuwe keukenblokken.

Badkamer slopen

Betreft het strippen van een badkamer op de 2e verdieping. Lift aanwezig. Puinbak aanwezig. Vloer opp 4,75m2, granitovloer, bad, wastafl, radiator 20m2 tegelwerk in Amsterdam uitvoerdatum 26 sept

Granitovloer aanhelen

Er is een stuk vloer afgehakt in mijn badkamer van minder dan een vierkante meter en deze wil ik aangeheeld hebben met granito. De hele vloer moet eventueel opnieuw geschuurd worden en deze is 2 bij 2 meter.

Granitovloer leggen

Ik wil graag een granito vloer met zwarte rand inclusief een plint laten leggen in de keuken, de badkamer en het toilet, totaal 22 m2. Wat zijn de totale kosten inclusief BTW? De ondervloer is van beton en ik wil er ook een elektrische vloerverwarming in leggen als dat mogelijk is.

Granitovloer in de badkamer aanbrengen

Het aanbrengen van een granito vloer in de badkamer met opstand. In totaal 8 m2. De ondergrond is beton met zandcement afgesmeerd. Goed glad. Ik wil volgende week de offerte doorsturen naar de verzekeraar. Wat kost het leveren en aanbrengen van een granito vloer? De uitvoering kunnen wij mogelijk zelf doen.

Granitovloer in de badkamer leggen

Mijn badkamer is ongeveer 2 x 2,5 meter groot en er is een douchegedeelte van 1 m². De badkamervloer bestaat uit granito en een deel is gestort beton. Ik wil op de badkamervloer, m.u.v. het douchegedeelte nieuw granito laten aanbrengen. Ik wil een afspraak maken om de vloer hier te laten beoordelen. Ik hoor graag wat hiervoor de kosten zijn.

Badkamervloer betegelen

Ik wil de vloer van de badkamer laten betegelen. De vloer is 2.60 bij 2.77 meter. Materialen heb ik in bezit: tegels, lijm en voegsel. Op de granitovloer tegelen. Daarvoor is er lijm in poedervorm aanwezig.

Granitovloer laten aanbrengen

Wij willen graag een Offerte voor een granito vloer voor de volgende vertrekken Keuken 20m2 Badkamer 1 13m2 Badkamer 2 6 m2 Toilet 2.5 m2 Gang 12m2

Verbouwing van gekochte woning

We willen onderstaande zaken verbouwen, graag ontvangen wij een grove prijsindicatie. Begane grond: - Openbreken van (dragende) muur tussen keuken en eetkamer - Vernieuwen keuken - CV ketel wegwerken in kast en/of eventueel verplaatsen (wellicht zelfs naar 1e etage) - Gecorrideerde afsluiters CV vervangen - Plaatsen van parket - Wanden stuken - Stopcontacten naar beneden op de muur verplaatsen - WC gedeeltelijk vernieuwen - Uitgraven kruipruimte en aanbrengen vloerisolatie (drowa chips) - Aantal loden leidingen vervangen - Radiatoren vernieuwen - Paar ruitjes glas in lood vervangen (ruitjes zijn aanwezig) - Houtwerk verven (binnen) - Granitovloer in keuken en waarschijnlijk gang herstellen en polijsten - Trap opnieuw bekleden - Afhangen ramen achtergevel - Tuin gebruiksklaar maken, eventueel schutting vervangen - Onderhoud kozijn en deur schuurtje Eerste etage: - Wanden stuken - Stopcontacten naar beneden en op de muur - WC gedeeltelijk vernieuwen - Ruimte in badkamer boven de inloopkast betrekken bij de inloopkast - Ingang inloopkast naar de voorkamer verplaatsen - Badkamer vernieuwen incl. Goede plek voor wasmachine en droger - Tegels en vloer restaureren van kleine slaapkamer achterkant, ook wastafel daar verwijderen (dit was ooit de badkamer). - Houtwerk verven NB1: We willen op basis van de offerte ook kijken wat we eventueel zelf doen (bijvoorbeeld sloopwerk, klein onderhoud). NB2: Bij alle sanitair-werkzaamheden ook waterafsluiters vervangen of weer gangbaar krijgen. NB3: Er wordt binnenkort nog een exacte bouwtekening gemaakt.

Woning laten verbouwen

Wij hebben een tussenwoning gekocht uit bouwjaar 1925 en krijgen daarvan op 20 maart de sleutel. Wij willen de woning graag op diverse onderdelen laten verbouwen. Op de begane grond willen we de draagmuur tussen de keuken en eetkamer laten openbreken en de keuken moet vernieuwd worden. We willen de cv-ketel laten wegwerken in een kast of eventueel laten verplaatsten naar de 1e verdieping. Gecorrodeerde afsluiters op de radiatoren moeten worden vervangen en ook enkele radiatoren. Stopcontacten moeten naar beneden worden geplaatst in diverse muren en daarna willen we de wanden laten glad stuken. We overwegen de kruipruimte te laten verdiepen en daar Drowa chips isolatiemateriaal te laten aanbrengen. Er moeten een aantal loden leidingen vervangen worden. Een granitovloer in de gang en keuken moet worden hersteld en gepolijst. De toiletruimte moet zowel boven als beneden gedeeltelijk vernieuwd worden. Er moeten een paar glas-in-lood ruitjes vervangen worden, de nieuwe zijn al aanwezig. De trap moet opnieuw worden bekleed en er moeten in de achtergevel enkele ramen vervangen worden. Verder willen we binnenschilderwerk laten verzorgen. Er is onderhoud nodig aan het kozijn en de deur van een schuurtje. We willen ook de tuin gebruiksklaar laten maken en eventueel de schutting vervangen. In de badkamer moet een aanpassing worden gemaakt, zodat een inloopkast groter wordt. De toegang tot die inloopkast moet worden verplaatst. De badkamer moet vernieuwd worden en er moet een opstelling voor de wasmachine en droger worden gemaakt. Er moet een wastafel worden verwijderd in een kleine slaapkamer en daar moet ook de vloer gerepareerd worden. Verder moeten er op diverse plekken in de woning waterafsluiters worden vervangen of weer gangbaar worden gemaakt. We maken graag een afspraak om de woning met u te bekijken. We ontvangen daarna graag een prijsindicatie per post, zodat we op basis daarvan kunnen besluiten wat we zelf kunnen uitvoeren.