Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een vloerenbedrijf uit Hilversum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende vloerenbedrijven. U komt in Hilversum heel eenvoudig en snel in contact met één vloerenbedrijf of meerdere vloerenbedrijven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke vloerenbedrijf een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze vloerenbedrijven in Hilversum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw vloerenbedrijf !

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende vloerenbedrijven, laminaatleggers, parketspecialisten, parketteurs en vloerleggers in Hilversum of directe omgeving.

1554 klanten uit Hilversum bevelen een bij Casius in Hilversum aangesloten parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf of vloerlegger / parketteur aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een vloerenbedrijf, goed èn betaalbaar, uit Hilversum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een vloerenbedrijf in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij vloerenbedrijven voor: betonvloer voor stal storten, betonvloer aanleggen, visgraat vloer leggen, veranda voorzien van betonvloer, betonvloer met vloerverwarming en isolatie storten, vloer egaliseren, estrich vloer laten leggen inclusief egaliseren tot 3 cm met korrels, anhydrietvloer schuren, eiken vloer leggen en oliën, herstel PVC vloer na waterschade, airbase lichtgewicht beton dekvloer aanbrengen, vloeren laten leggen door de gehele woning, vloer laten schuren en lichter maken, laminaatvloer vervangen na waterschade, zandcementdekvloer storten en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke vloerenbedrijf uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een parketspecialist, laminaatlegger, vloerenbedrijf, parketteur of vloerlegger voor vloer leggen en vloeronderhoud in Hilversum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een vloerenbedrijf in Hilversum:

Laminaat laten leggen

Graag zouden wij in ons nieuwe huis de eerste week van november laminaat laten leggen. Het gaat om 71 m2. Laminaat, isoline ondergrond en plinten hebben we al besteld.

Laminaat in de gang en slaapkamer leggen

Gang en slaapkamer met ondervloer en plinten.

OSB kantoorvloer leggen

Een grote klant van ons wil een OSB vloer gaan leggen van 9 mm in hun kantoren. Deze wordt op kleur geschilderd en gelakt door ons. Op locatie zoeken wij een partij die voor ons de installatie kan verzorgen. Het gaat om ongeveer 1000 m2. De platen worden rond de 60 x 120 cm groot. Plaatsing vindt plaats in ergens medio september.

Laminaat in de woonkamer laten leggen

Ik wil graag laminaat laten leggen in de woonkamer. Betreft ongeveer 20 vierkante meter.

Laminaat en plinten leggen

30 m2 laminaat leggen inclusief plakplinten. Uiterlijk 10 juli.

Laminaatvloer laten leggen

Ik wil laminaat dat ik al gekocht heb laten leggen. Het gaat om een oppervlakte van ongeveer 52 m2. (Graag een offerte sturen per mail, heb het nodig voor de sociale dienst). Er moet ook een ondervloer en plinten gelegd worden.

Laminaat verwijderen en opnieuw leggen

Het gehele appartement is voorzien van een laminaatvloer, maar wil hier een andere laminaatvloer in laten leggen. De huidige vloer moet dus verwijderd en afgevoerd worden en de nieuwe vloer moet worden gelegd. In de bijlage een plattegrond met afmetingen. Alleen de badkamer en toilet vallen erbuiten. Ik heb het nieuwe laminaat nog niet aangeschaft wellicht kan ik dit bij Praxis of Gamma vinden, zodat de vakman het voor mij kan bestellen en afhalen en plaatsen. Stardatum is 25 juni in de middag en het moet eind van die week gereed zijn. Mogelijk loopt er ook een schilder door het pand maar daarmee kan je afstemmen afzonderlijk in ruimtes actief te zijn.

SPOED: laminaat leggen!

Ik wil graag 55 m² laminaat laten leggen, inclusief ondervloer en plinten. Moet uiterlijk 13 juni worden gedaan.

Eiken woonkamervloer schuren en oliën

De huiskamervloer is 42 m2, van eikenhout en staat reeds in de olie. De wens is deze te schuren en opnieuw in de olie te laten zetten. Wij gaan op maandag 2 juli verhuizen en zijn dus aan specifieke data gebonden. Als u aan de slag gaat, is de woning leeg. Radiatoren zullen ontkoppeld moeten worden. Plinten in overleg met u of die ook behandeld moeten worden. Omdat we de sleutel nog niet hebben, is de uitvoering alleen mogelijk van dinsdag 26 juni tot uiterlijk 30 juni, in verband met het uitharden van de olie.

Laminaat leggen op de bovenverdieping

Wij willen graag dat er in 2 slaapkamers laminaat gelegd wordt. Het gaat om een kamer van 16 m2 en 12 m2. Er dient een ondervloer, laminaat en plakplinten gelegd te worden.

Laminaat leggen

Het laminaat heb ik al, de ondervloer moet ik nog aanschaffen en de plinten doen we later zelf. Het bedraagt zo'n 35 m2 en er is geen voorwerk nodig. Over circa 3-4 weken moet het laminaat gelegd worden.

Laminaat leggen inclusief ondervloer en plint

45m2 laminaat leggen incl. Ondervloer en plakplint.

Laminaat en plinten leggen

Graag 12 vierkante meter laminaat verwijderen en opnieuw leggen. Inclusief het verzorgen van de plinten.

Laminaat leggen

Betreft het leggen van 60 m2 laminaat, inclusief ondervloer en plakplinten. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Graag ontvang ik een prijsopgave.

Klik vinyl plaatsen

16m² klik vinyl leggen. Ondervloer is al aanwezig.

Praxis laminaat leggen

Ik wil graag een laminaatvloer en ondervloer laten leggen in 3 kamers, 1 hal (1e verdieping) en een zolder. Het totale oppervlak is 72 m2. Ik heb al laminaat (DECOMODE PRAXIS) en een ondervloer (Sencys klisysteem) aangeschaft. De gewenste datum voor het leggen is vanaf 16 maart.

Plinten in de gang en slaapkamer plaatsen

Ik wil graag plinten laten plaatsen in de gang en de slaapkamer. Plinten zijn al in bezit. Zitten aardig wat hoekjes in de gang. Gaat om ongeveer 20 meter in totaal.

Betonvloer storten voor tuinhuis

Graag ontvang ik een offerte voor een volledige installatie en oplevering van een betonvloer voor een houten tuinhuis met een afmeting van 5,1 x 2 meter. In de tuin van een nieuwbouwwoning. Nu nog goed bereikbaar. Eventuele vragen of suggesties hoor ik graag. Tussen eind maart en mei is de oplevering.

Laminaat met waterschade repareren of vervangen

Wegens waterschade zouden we graag een offerte ontvangen i.v.m. opgaaf voor de verzekering voor het vervangen van het laminaat. Indien de verzekering tot uitkering komt uiteraard ook de daadwerkelijke uitvoering van de werkzaamheden. Graag een offerte voor enkel het leggen van het laminaat als voor het weghalen van het oude laminaat en het leggen van het nieuwe laminaat. Het betreft een flatwoning geheel gelijkvloers. 3 kamers en een gang. 88 vierkante meter in totaal. In 1 geheel doorgelegd zonder dorpels tussen de kamers.

Granitovloer in de badkamer en toilet aanbrengen

We zouden graag een prijsindicatie willen voor het leggen van een granito vloer in onze badkamer, en het toilet beneden. De badkamer is 2,05 x 1,17 meter en het toilet is 1,20 x 0,94 meter.

Granito vloer in hal leggen

Geïnteresseerd in een quotatie voor het leggen van een granito vloer in de hal van ons huis. Liggen nu tegeltjes die er dan ook uit moeten. De hal is circa 10 m2. Onder de tegeltjes ligt nu ook granito. Misschien dat dat nog te herstellen is? Of er moet een nieuwe laag opgebracht worden. In het toilet is er twee keer overheen getegeld. Een toilet van circa 1 m2. Graag uw advies en kostenplaatje.

Woonkamervloer laten egaliseren

Ik wil de woonkamervloer egaliseren. Het gaat om zo'n 60 m2. Dit is een zandcementvloer in de woonkamer met aangrenzend een keuken vloer welke al eens eerder is geëgaliseerd. Het gaat om 1 ruimte aangezien het een open keuken is. Alvast bedankt voor de reactie!

Complete laminaatvloer in het appartement leggen

Ik wil 48 m² laminaat met ondervloer en plakplinten leggen in mijn nieuwe appartement op de 2e verdieping. Ik koop alle materialen zelf bij Praxis. Ik hoor graag wat de legkosten zijn.

PVC vloer in keuken plakken

Ik wil een zelfklevende PVC vloer (stroken) in de keuken van ongeveer 6 m2 laten leggen. Op een gladde betonnen vloer. De PVC vloer heb ik al gekocht.

Tapijtlijm verwijderen

Het gaat om het verwijderen van (bruine) tapijtlijm in een tweetal vertrekken: - 30 m2 woonkamer - 10 m2 hal De vertrekken zijn leeg. Het appartementencomplex heeft een lift.