Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij vloerleggers / parketteurs voor vloeren van 2 balkons vernieuwen met composiet planken:

Vloeren van 2 balkons vernieuwen met composiet planken

Het betreft twee houten balkons op de begane grond die boven het water uitsteken. Momenteel liggen er schuim plastic tegels. Deze verwijder ik zelf en zorg ervoor dat alles schoon en kant en klaar wordt opgeleverd zodat men direct aan de klus kan starten. Er moeten composiet planken geplaatst worden. Oppervlakte bedraagt ongeveer 8.5 m2 per balkon. Ontvang graag een offerte inclusief al het materiaal.
Onze klant uit Heiloo (Noord-Holland) wenst(e) offertes van vloerleggers / parketteurs voor vloer leggen en vloeronderhoud te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vloeren van 2 balkons vernieuwen met composiet planken uit heel Nederland:

Betonreparatie aan balkon

Bij 3 van 4 balkons van onze VvE brokkelt beton af. Betonreparatie van plafond en zo nodig ook de vloeren. Ik kan foto's sturen of we kunnen een afspraak maken. De balkons zijn 550 bij 140 cm. Het betonrot is niet over het hele oppervlak.

Oude balkonvloeren vervangen

Vorig jaar heb ik mijn 2 balkons laten vernieuwen. Echter zijn de nieuwe beton vloeren er zo opgelegd waardoor de vloer nu te hoog is en het water niet weg kan lopen. Deze vloeren wil ik graag laten vervangen. De 2 balkons zijn beide 10 meter lang en 2 meter breed.

Reiniging van achtentwintig balkons

Het gaat om het reinigen van 28 balkons: Balkon vloeren beton en borstwering momenteel met mos en algen eerst inspuiten met reinigingsmiddel en daarna spuiten met de hoge drukreiniger. Zo ook de ge-poedercoatte armleuning met hier in groen glas en de onderligger. Zie foto balkons met openstaande kieren aan de bovenkant van het kozijn (voorzien van sponninglat circa 5 m per balkon). De balkons zijn bereikbaar met spin hoogwerker

Controleren van vloeren en balkons aan gallerij

Wij als bestuur van een appartementen complex in Helmond willen graag een controle uit laten voeren ivm veiligheid, doen jullie dat ook . Dan verneem ik dat graag ,

Dekvloer aanbrengen op inpandige balkons

Wij zijn een kleine VVE in Amersfoort, de vloeren van onze balkons gaan verzanden, wij hebben op korte termijn iemand nodig die 12 inpandige balkons (ongeveer 5 m² ieder) van een nieuwe coating kan voorzien en het evt. afkitten van de naden. En betonrot kan repareren aan een van de uitpandige balkons.

Balkons repareren

Betreft twee balkons op de 1e en 2e verdieping die moeten worden gerepareerd, verf brokkelt af en er is vocht doorslag. Het zijn jaren '20 woningen, de balkons zijn ongeveer 7 meter lang. Klus bestaat uit afdikken van de losse delen in het plafond, ontroesten van de stalen dragers, flexen van de vloeren met een betonschaaf, losse delen van de vloeren en plafonds vast zetten en opnieuw coating aanbrengen op zowel de plafonds als vloeren. Tevens het afvoeren van het afval. Graag ontvang ik een offerte.

Betonnen balkonvloeren renoveren

Namens de VvE wil ik een offerte aanvragen voor renovatie van 15 balkonvloeren. Het gaat om herstelwerk aan de betonnen onderzijde, coaten van de balkonvloeren en vervangen van de afvoerputten van de regenpijpen in die vloeren. Ik wil graag een afspraak maken in de avonduren om dan alle balkons even te laten beoordelen, zodat de totale omvang van de klus voor u bekend is. Ik ontvang daarna graag uw gedetailleerde offerte.

Balkonrenovatie

Ik wil offerte's ontvangen voor het geheel renoveren van 2 balkons (circa 7 x 1,1 meter). De balkons lekken. Aan de onderliggende betonconstructie is schade die herstelt dient te worden, de afwatering dient hersteld te worden en de beide vloeren dienen waterdicht afgewerkt te worden. Graag een afspraak/advies over de uit te voeren werkzaamheden om te komen tot een gedetailleerde offerte voor deze werkzaamheden.

Waterdichte coating op balkon aanbrengen

De werkzaamheden betreffen het aanbrengen van een polyurethaan rolcoating op de vloeren van totaal 4 balkons in op de derde en vierde verdieping.

Betonrot aan meerdere balkons verhelpen

Betonrot aan de voorzijde bij de balkons van een appartementencomplex. Het zijn 4 balkons waar u de betonrot moet verhelpen. Het is voor een VvE. De bovenste twee balkons zijn er het slechtst aan toe en daar moeten de vloeren ook aangepakt worden. De balkons zijn 3 a 4 m2 per stuk (1 tot 1.50 x 3 meter).